- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keresztapper
senior tag
válasz
csababarca #40901 üzenetére
Játékra nem igazán ideális a Samu, én inkább az ASUS-t venném. A frissítésekre meg nem lehet panasz náluk. A szervizre már annál inkább..., de reméljük, arra meg nem lesz szükséged
-
Simba86
senior tag
válasz
csababarca #40901 üzenetére
Csaba, nálad nem játszik a külföldi rendelés? nemrég rendeltem egy tabot ebayről, teljesen hibátlanul megjött, tökéletesen elégedett vagyok vele, még írtam is róla a logoutra
kérdezhetnéd, hogy miért szólítottalak meg ilyen közvetlenül, erre csak annyi a válasz, hogy amennyiben az eurobarcás Csaba vagy, akkor régen jókat dumáltunk ott
(persze én nem ezt a nevet használtam, amíg aktív voltam
jah, amúgy még mindig egyetértek a nézeteiddel, én is úgy látom, h selejtes a vezetés jelenleg...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged