- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
Pandawill admin:
2. Will you send all pre-sell orders in 1st of July?
Sorry, not sure now. It depends on how many the manufacturer will offer at that time. As all knows, it is very hot.Itt az egész hsz:[link]
Már többen befenyitették őket, hogy ha nem kapják meg időben, akkor visszamondják a rendelést: [link]
-
Crytek
nagyúr
Nem tudom még agyalok. A neten lévő videók a gépről hibátlanok.Csak a fent emlitett hibák nem igazán kecsegtetőek.
53 ezerért vagy ha a vám lehúz akkor 70 ezerért nem szívesen lennék béta teszter
Akkor inkább várok még annyit mire a Concorde IPS + is 60k-ra lemegy és akkor azt veszek.
Nekem nem sürgős.
Vagy pedig *aszok mindenre és jó lesz nekem a szar is -
tvamos
nagyúr
válasz
scanman #15882 üzenetére
Gyujts kis penzt hozza, es vegyel egy rendeset, ahol nem vilagit feloldalasan a kijelzo hattervilagitasa, meg nem kell ROM-okkal vacakolni amint hazavitted, meg hekkelgetni, hogy legyen Play... meg mindennel vacakolni... ha ram hallgatsz...
A masik megoldas, hogy nem morfondirozol, veszel egy Concorde-ot... -
Crytek
nagyúr
Basszus ezekkel az U30GT hibákkal elvettétek a kedvem
Visszavonni hogy lehet az előrendelést hogy visszakapjam a pénzem?
-
vamzi
senior tag
válasz
CoolBoy323 #15880 üzenetére
Miért, mi nem stimmel még a frekvencián kívül?
-
Vovi1
aktív tag
válasz
kelzsoca #15879 üzenetére
Nem ismerem a programozás rejtelmeit, csak tippeltem, köszi a választ, értem. Akkor mi a megoldás?
Az elbukik mit jelent? tönkremegy a gép (nem ment) vagy csak a rootolás ezzel a módszerrel nem lehetséges?Lehet, hogy az összes, ebből a régióból rendelt kütyü hasonló gondokkal fog küszködni - az enyém tavaszi - áprilisi - májusi - kiadású (TI 2 magos,HD panel, 8" stb - egyébként nagyon jó)
-
tjb007
nagyúr
válasz
Bone123 #15871 üzenetére
Amíg nem gyártat le valaki ilyet (amire kb. 1% esély van) addig nem lesz.
(#15882) scanman
"Myaudio Series 9 IPS mennyire jó vétel 60-ért itthon magyar honban garival?"
Inkább ne.
Ugyanennyiért megkapod a CC 9.7 IPS -t (ami gyakorlatilag ugyanez csak gondozott változatban) vagy a WayteQ xTAB-100is -t. -
kelzsoca
félisten
Kipróbáltam a Kelzsoca féle Wayteq 4-es superusert, (rendszertelepítésként) lefutott szépen, de nem volt eredménye, nem rootolta.
Valószínűleg azért, mert a wayteq gépeknél a system ubifs fájlrendszert használ, így ha az aktuális készülék nem azt használ, egyszerűen nem mountolja fel a system-et a csomagban lévő script, és az egész elbukik.
(#15878) scanman
Lásd a 15874-es hsz-em.
-
scanman
csendes tag
Jó kis gépnek tűnik ez a Cube U30GT, de azt hiszem, én még most tuti nem ilyet veszek.... Dolgoztam multinál, ráadásul a minőségellenőrzésen, és tudom milyen ezek az első darabok... majd a sorozatban gyártott, eladott és vevőktől jött hibajelzések kijavítása utáni verziót érdemes megvenni... Nem ismerem a tabletpiacot, de szerintetek nincs igazam?
Vagy itt nincs idő ilyesmit kivárni, addigra újabbak jönnek? -
Vovi1
aktív tag
válasz
CHIPman #15864 üzenetére
Nekem is volt hasonló gondom a Q8-al, de megoldottam. Nem töltött semmit a Playról hibaüzenettel mindíg kilépett. Talán a Flash-t nem szerette, vagy a prop beállításai nem mennek - ezért kellene rootolni. ( a kínai nyelvű Play megy!)
Kipróbáltam a Kelzsoca féle Wayteq 4-es superusert, (rendszertelepítésként) lefutott szépen, de nem volt eredménye, nem rootolta. Gyári szoft újratelepítése egy ideig jó volt, majd megint leállt a Play. Kénytelen voltam a setup-ban tippelni - Kínai ábrás, nincs angol - és sikerült egy factory resetet kihozni belőle. Azóta minden kiválóan megy.
Sajnos a Gameloft játékok nem nagyon mennek, pedig a hardver bőven elvinné. Át kellene írni a build.prop fájlt ( kütyü neve, gyártója, nyelve, régió, google helyett mindenhol panda van, stb) és szerintem akkor minden futna rajta. Sajnos a kínai tab-ok jellemzően a belső piacra készülnek - az a piac nem a magyar - és a saját korlátaikat beépítik. Már az is nagy szó, hogy a nyugati Play működik.
-
Rockerman
csendes tag
szia,
Ahogy a bejegyzésben írják talán ez a jelenlegi végleges verzió. "I have received the latest Cube U30GT version directly from the assembly line, i was told that this unit is the final mass production retail version."
Reméljük hogy ez nem így van. Ahogy nézegetem ezek nem hiszem, hogy szoftveres hibák. Kivéve talán az érzékelési problémát.
Nem sok idejük maradt javítani. Vagy ismét csúszás lesz..?!
Üdv.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Rockerman #15862 üzenetére
A Cube U30GT tömeggyártása még nem kezdődött meg, az eddig elkészült pár 100db tesztpéldányt a kínai belpiacra szánják, de ezek kerülnek fel a pandawill és társai oldalakra (idő előtt) én senkinek nem ajánlom, hogy ezekből a gépekből vásároljon, érdemes lehet várni még velük, vagy ha biztosra akartok menni, megvárjátok a ConCorde 97 IPS+-t az is kétmagos tablet lesz, és hazai garancia+szerviz+support.
(#15873) hdman
Hát persze
-
vamzi
senior tag
válasz
CoolBoy323 #15849 üzenetére
Nem ez lenne az első eset, ha nem egyezne a papírforma és a valóság
vagy az architecturával van gondod?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Létezik magyar ékezetes USB-s billentyűzet Androidhoz? Esetleg billentyűzetes tok, 10.1"-os táblagéphez, de ez később megoldható. A lényeg: ékezetes bill. h ne mindig tapicskolni kelljen. Pl. mint ez. Ékezettel.
-
Shoo
senior tag
válasz
illes.bence #15866 üzenetére
én 70 15-nek...de könyörgöm ezek mekkora idióták...majd a 70w-vel el kell indítani böngészőből egy hd filmet, egy full hd filmet a gépről, mondjuk még a fruit ninja-t hd-ben, az asphalt 6-ot és szerintem össze is foss@ magát. Nem hiszem, hogy lenne olyan ember, aki ilyen kombinációban használta valaha, ami nem kell azt ki kell lőni...
de tény, hogy a 70w az jobb lesz...
-
illes.bence
tag
Nos, ma elmentem a pécsi edigital boltba, és kipróbáltam a ConCorde tab 7015-öt(Amúgy ti hetven tizenötnek vagy hét-ezertizenöt-nek mondjátok?) ...Az eladó is azt javasolta, hogy várjam meg a Wayteq xtab 70w-t...Mert azért az egy jobb készülék...Önmagában a 7015 nem rossz elég gyors is volt...De azt mondták, hogy ha megnyitsz egy böngészőt, egy játékot, és még valamit akkor eléggé lelassul, +akkor is ha sok widget (vidzset, vagy magyarosan vidget- nek ejtitek?) van a főképernyőn...Szerintem megvárom a 70w-t és azt fogom megvenni
-
CHIPman
nagyúr
válasz
RtgLaci #15863 üzenetére
Nem ajánlom, nekem valószínűleg a roottal sikerült úgy elcsesznem, hogy egyik google app se indult el a Marketet kivéve, az meg nem kapcsolódott a szerverhez. A recovery meg szerintem nem fog menni, mert valahogy máshogy vannak a hangerőgombok beállítva, ráadásul home gombot ír kiválasztásra, ami meg ugyebár nincs.
-
RtgLaci
tag
Elnézést Kelzsoca a zaklatásért, meg szeretném kérdezni, hogy a MyAudio S8-as tablethez létezik-e jól működő recovery és hogyan/mivel lehet rootolni?
-
Rockerman
csendes tag
Sziasztok,
Ma olvasgattam a fórumokat és ezt találtam a Cube U30GT-vel kapcsolatosan. Ha jól követem itt az eseményeket akkor érinthet egy két fórum társat. [link]
Én is ezen a gépen agyalok, bár még aktív rendelésem van a Window N101-re (csak késik a gyártó.....).
Lehet érdemes várni a Concorde 9.7 IPS+ -re. Főként a gari miatt.
Üdv: Rockerman
-
Joci42
tag
Hello!
Milyen tabletet tudnátok ajánlani ami megfelel a következőknek:
-ICS
-előlapi kamera
-lehetőleg 10" körüli multi toch-os kijelző
-menjen rajta a word, excel, power point vagy valami hasonló programok (az itt elkészített dokumentumokat meg lehessen nyitni asztali gépen)
-az ára jó lenne ha 100ezer alatt lenne -
hdman
őstag
válasz
KaiotEch #15853 üzenetére
Igy kb. 53k, ha megfogják, kb. 70k. Szerintem még igy sem vészes az ára
Igen, kb. 4,5k a csomag kinába, nyomkövetéssel. Csinálsz egy videót a hibáról, postára adod, elküldöd nekik a tracking numbert, és elinditják a válaszcsomagot. Asszem vamzinak volt garis problémája, keress vissza.
-
Értem. Valaki nyitott már neki topicot, és a hangot eléggé lehúzta, néztem YT videót és valóban gyatra. Hát ezaz, hogy HA megfogják... és amennyire szerencsétlen vagyok minden ilyenbe tuti megfognák, annyiért meg már nem éri meg az egész. Ha meg rossz, akkor saját kontómon kell visszaküldenem? Ált. én kifogom mindenből a szart. (3* kopp hogy ezek után már ne így legyen!)
-
hdman
őstag
válasz
KaiotEch #15851 üzenetére
Igen, tényleg ezeket tudja, valosak az adatok. Már volt egy teszt széria, de a massziv tömeggyártása most indul. Eredetileg juni 20.án kezdték volna árulni, de nem várt nehézségek miatt eltolták júli 1re. Ezek ugye kinábol jönnek, kb 10-15nap mire ideér. Viszont ha megfogják a vámon, akkor +27%, ha szerencséd van, átcsúszik. Gari van, a gyártó ad egy évet, ha bármi para van vissza kell küldeni csájnába. Mo-n nem lehet kapni most sem, szerintem ezután sem lesz hivatalos forgalmazó.
Youtubeon van pár videó, érdemes megnézni, nagyon gyors a gép.
A linkelt oldalról már többen rendeltek, keress vissza, eddig pozitivak a tapasztalatok.
Ezt a gépet is már ketten megrendelték a topikból, és én is nagyon agyalok rajta
-
scanman
csendes tag
Sziasztok
10" körüli méretben és 250$ ár magasságig mi az a 2-3 tablet, amit érdemes ma megvenni?
Természetesen szeretném ennyi pénzből a lehető legjobb tudásút megvenni, nem baj ha külföldről érkezik
Ami nem fontos bele, de persze ha tudja az sem kizáró ok- Gps, HDMI, 3G
Amiket én találtam eddig az a Concorde 9,7 IPS, vagy a Cube U30GT... MM-ben nézegettem egy Myaudio Series 9 IPS kijelzős tabot, egész jónak tűnt.... Ezekből vagy ezeken kívül melyiket ajánlanátok?
Esetleg linket is kérnék, hogy honnan érdemes rendelni... Köszi előre is -
vamzi
senior tag
válasz
CoolBoy323 #15843 üzenetére
AZ ARMv7 az az utasítás készletPontosabban az architecturaÉs azért csak annyinak látja, mert annyin megy a proci. És konkrétan annak a procinak elég is az az órajel. Ha jól emlékszem valami 1,25GHz annak a teteje, ahol már rendre összeomlik és fagy.
-
CoolBoy323
nagyúr
azt meg tudja nekem magyarázni vki, hogy mitől van az, h csak 1.008GHz-es a proci a Myaudio S8-ban?
Több program is (quadrant, cpu spy...) is ezt látja csúcs értéknek, sőt a quadrant csak arm v7nek -
tjb007
nagyúr
válasz
illes.bence #15833 üzenetére
"mi különbség van az Xtab70 és az Xpad70 között"
Más a touch panel/kijelző (nem jobb és nem is rosszabb mint az xPAD-70 -ben lévő, szimplán csak más gyártmányúak) és más a neve, ennyi a különbség.
xPAD/xTAB-70 -et már újonnan nem kapsz, mindegyik kifutott, maximum használtan lehet hozzájuk jutni de már nem érdemes velük foglalkozni.A hármas trióból az xTAB-70w -vel érdemes foglalkozni.
(#15835) KaiotEch
"Akkor ezek szerintem a Wayteq xTAB-100S jobb, mint az IS?"
Nem feltétlenül.
BT,HDMI ↔ nincs egyik sem
512MB RAM ↔ 1GB RAM
műanyag ház ↔ fém ház
GB ↔ ICSA SoC -ből eredő különbségek meg csak a szintetikus tesztekben fognak előjönni.
(#15837) Kh@oSz
Én nem látok semmiféle torzulást
-
Kh@oSz
aktív tag
Nos kaptam választ a 7015 torzítására és ezek szerint a hasonó képarányú 7"-ok is mind torzítanak
"A készülék felbontása 800x480 ez a 16:9 és a 16:10-es között van.
Ez pedig azt jelenti, hogy a képarányok torzulnak. Ez nemcsak a ConCorde tabjánál van így hanem minden ilyen felbontást használó taboknál.
Ismert netes vita, hogy kör-e a kör vagy sem... Sanos nem kör.
Normál használatban ez nem vehető észre ámde egy kör-t ábrázoló kép esetén vagy az itt bemutatott képeknél is torzítás tapasztalható.
Ismereteink szerint a marketben sincs olyan képnézegető progi ami ezt az arányt helyesen kezelné."Ez elég szánalmas hiba szerintem...
-
Shoo
senior tag
válasz
illes.bence #15833 üzenetére
Már lassan Concorde fan leszek, de ha van időd szerintem várd meg a 70w-t, mégis csak egy Ramos gép...
-
illes.bence
tag
Ahham...Pedig emlékszem hogy valamelyik topicban írták hogy a Way jobb....Akkor ugye 70i kilőve...
Közben olvasom hogy csináltak ICS frissítést Wayteq xtab70-xpad70-re...
Amit már kapásból nem értettem hogy mi különbség van az Xtab70 és az Xpad70 között?!
Így-hát Maradt: ConCorde Tab 7015, Wayteq xtab/xpad70 ICS-el, és Xtab 70w...Ezek közül segítsetek nekem kiválasztani a legjobbat...Esetleg mitgondoltok, a kézileg updatelt Wayteq 70ről?
Előre is köszönöm (Ne csak egy ember válaszoljon légyszíves, Köszönöm)
-
Shoo
senior tag
válasz
dgergely1987 #15830 üzenetére
Nem úgy van, itt egy komplett rendszert telepítesz az aktuális androiddal, nem csak "op.rendszer" hanem komplett hardveres beállítások vannak benne.
"mondták/mondtátok hogy a Wayteq picivel jobb márka"
Ilyet szerintem senki sem írt, legalábbis nem ittNahh én is így emlékszem
-
tjb007
nagyúr
válasz
illes.bence #15828 üzenetére
"mondták/mondtátok hogy a Wayteq picivel jobb márka"
Ilyet szerintem senki sem írt, legalábbis nem itt
Túl sokat nem kell agyalni rajta, 70i -t nagyon már nem kapsz, ha kapsz akkor is annyiért amennyibe a 70w fog kerülni ami azért a nagyobb felbontású kijelző miatt jobb választás lesz/lehet.
Gyakorlatilag az összes WayteQ tabletnek van külön topikja, amint lesz teszt róla a Mobilarén lesz külön topikja is, addig is nyugodtan lehet jönni az xPAD/xTAB-70/70i topikba kérdezni/informálódni.(#15829) KaiotEch
Az szerintem lesz de érdemesebb lenne talán felhívni az üzletet, csak jobban tudják (vagy nem).
-
illes.bence
tag
Üdv
Bonk vissza tért, egy új kérdéssel: Nos, Concorde Tab 7015-ön gondolkozok, de mondták/mondtátok hogy a Wayteq picivel jobb márka...Úgy 36K forintért vennék is Wayteq-et, hogyha lenne valamilyen megbízható forrás ahol tudok segítséget kérni majd a készülékkel kapcsolatban...Tudtok ilyen embert, fórumot ajánlani? Mivel számomra az ICS a legfontosabb szempont ezért a Wayteq-ek terén a 70i és a most megjelenő 70w tabok közül válogatok...Mit gondolsz, ez a két készülék +a Concorde tab 7015 közül melyik lenne nekem a legjobb választás...Melyiket miért, és hogy számíthatok-e rátok/az általatok megadott forrásra, ha kérdésem merülne föl?
Ja és a legfontosabb: 70i-t melyik megbízható webáruházban tudnám megrendölni?Köszönöm!
-
Shoo
senior tag
válasz
Sanzaa #15821 üzenetére
Áhh...9/5-be dolgozom, holnap megyek haza és szerdán megyek be...csak akkor fogom, megfogdosni. Megcsinálják, de ha felhívnám őket akkor el is mondanák, hogy hogy csináljam meg, de azt az 5 percet ki fogom ott is bírni, addig nyomogatom a jószágot, csak kár, hogy még 3 hetet kell várni rá...
-
petipetya
nagyúr
válasz
dgergely1987 #15823 üzenetére
-
dgergely1987
csendes tag
egy olyan kérdésem lenne srácok, hogy mi a különbség az android 3.2-es és 4-es verziója között? van komolyabb eltérés? vagy csak ráncfelvarrás?
-
tjb007
nagyúr
válasz
KaiotEch #15819 üzenetére
Nem Sokol rádió, attól azért nagyon messze van.
Nem egy 5.1 és értelem szerűen mély hangokra sem kell számítani de teszi a dolgát, olyan mint egy normálisabb telefon hangszórója, aa fülhallgatót dugsz rá akkor meg ugye annak a milyensége is befolyásolja.
Ha nem vagy audiofil akkor nem lesz vele problémád. -
Shoo
senior tag
éljen, éljen...ujra kell romozni a gépem...
-
tjb007
nagyúr
válasz
morpheuss12 #15816 üzenetére
Hamarosan érkezik a WayteQ xTAB-70w és xTAB-80, érdemes megvárni mindegyiket.
-
szilchi
őstag
Most írtak a Panda fórumon,hogy három napig Sárkányhajó-fesztivál volt és ezért nem jött válasz nekem,de szólnak a kiszállításnak,hogy mihamarabb adják fel a csomagot.Majd meglássuk,mire lesz meg.
-
morpheuss12
tag
Sziasztok.
Tabot keresek olyan 40-50 ezer körül . Melyik Tabot lenne érdemes megvenni? A 3G és a GPS nem fontos de jó lenne a magyar support és az ICS. Concorde 7015 már volt nem rossz masina de a kijelző , hát elég siralmas.
Ami fontos lenne illetve amire használnám E-mail, internet , játék és filmek illetve Youtube.
A segítséget előre is köszi. -
jfehervari1
tag
Üdv!
Van egy M tech a tab 7 gépem. A gép kikapcsolás után nem boot-ol, megreked az M-Tech logo-nal. Reset gombbal próbálkoztam, sajnos nem segít.
Van valamilyen ötletetek?
Köszönöm, -
bostone
addikt
válasz
tvamos #15811 üzenetére
Gondoltam a concorde 9.7 baráti áron beszerezhető, de a fórumon összegyűlt, nem kevés negatív szólam. Akkor már mindegy, kiadom érte a sok színes papírt és beruházok egy asus-ra. Ott sem egyértelmű a helyzet. Sőt... A minap kezembe került egy galaxy tab 10.1, kerestem rajta az sd slotot, aztán nem találtam a micro usb csatlakozó helyét, hát az sincs.
Ez, ami van, legalább bagóért van. Ha szebb kijelzővel rendelkezne és elfutnának rajta az erősebb játékok és bírna legalább öt órát max fényerőn, nem kutatnék tovább.
Elég jók a hangszórói, hatszáz forintos otg kábellel viszi a pendive-ot és a billentyűzetet, hdmi, micro usb, beépített gps vevő és ami nagyon-nagyon pozitív, nem kell wifi jelet vadászni, mivel megy rajta a 3g.
Mondjuk a fejlesztés megállt a 2.2-nél, de egy elég jó főzött romot fabrikált hozzá Lawrence74.Amíg nem gyártják le az én ideális tabletem, addig marad ez, és a sokcsatornás tv. Grönland, meg a jegesmedvék.
-
bostone
addikt
Pár hónapja keresgélek egy megfelelő tabot. Jelenleg egy Huawei S7 Slimet nyúzok, (lassan egy éve). Eddig nem találtam olyan megoldást, ami egyértelműen hozná az elvárásaimat. Vagy ez hiányzik, vagy az. Esetleg nagyon drága, de még az is hibádzik minőségben, támogatásban...
-
tvamos
nagyúr
Ez az U30GT tenyleg dupla gyors, mint a Samsung Galaxy Nexus? Mert akkor utos kis gep! Minden centjet megeri a 220 USD-nek!
-
tvamos
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #15769 üzenetére
Szerintem Samsung GT-P7510.
Tudom, az is kicsit tobb (113kHUF) de egy korrekt hw. -
vamzi
senior tag
válasz
Crytek #15801 üzenetére
Ennyi infóból nem fognak megtalálni. A csomagot vissza fogják küldeni a feladónak azzal a címszóval, hogy a címzettet nem sikerült beazonosítani. Ennyi erővel bőven elég lenne megadni egy irányítószámot meg egy nevet a postán a csomagokhoz, de szerencsére nem így van. Különben Kiss Jánosék gondban lennének
De amúgy honnan tudná Jucika a kettes postán a harmadik ablakban, hogy mi a pontos címed? Felüti a telefonkönyvet? Rádkeres a FB-on? Vagy csak szimplán autista és fejből vágja mindenki címét?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged