- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
KaiotEch #68978 üzenetére
Következő szint 7"-ban (szerintem) 2 GB ram + 4G:
Lenovo PHAB Plus 75-értÁrban a kettő közöttieknél nincs 2 GB ram...
(#68977) phoenix64
Bocs ezalatt mire gondolsz, mert ilyen nem létezik: Samsung galaxy tab 62016
És 30-ért amúgy is kizárt, mert semmilyen Samsung nincs 30-ért újonnan. -
tjb007
nagyúr
válasz
KaiotEch #66701 üzenetére
Lenovo TAB 2 A10-70L
(#66702) AlapVaj
Lenovo TAB 2 A10-70F, Acer Iconia Tab B3-A10, ASUS ZenPad 10 Z300CG
Telefonálni csak azokkal lehet, amikben van 3G/4G modem, illetve önmagában ez még nem elég, szoftveresen is támogatottnak kell lenni ennek a funkciónak. A fenti három modell közül utóbbi az, amivel telefonálni is lehet.
-
csendes
addikt
válasz
KaiotEch #65189 üzenetére
Próbáld ki ezt: [link]
Power + Vol+ until first start screen (normal droid)
Release Power, continue to hold Vol+
Android lying down with red triangle and exclamation mark will appear
Release Vol+ and quickly press Vol+ again
Recovery Screen will appear.
Gondolom az USB debugging nem volt engedélyezve
Ha nem tudsz a recovery-be bejutni, de van flash program és ROM, akkor az is megoldás lehet. -
csendes
addikt
-
tjb007
nagyúr
válasz
KaiotEch #63494 üzenetére
A Tab S 8.4 jó választás, főleg ha nagy hangsúlyt fog kapni a fotózás.
(#63495) mike1334
Te szeretnél legalább 10 órás üzemidőt, azt meg 40 ezer forintért nem kapod meg.
Közben látom, hogy akad ismét 1-2 helyen LG G Pad 10.1 gyári garanciával 55-56 ezer forint körül, erre is ránézhetsz, ha beéred 8-9 órával is. -
tjb007
nagyúr
válasz
KaiotEch #54415 üzenetére
Próbáld meg azt, hogy eltávolítod a Google fiókodat, ismét törlöd a Play gyorsítótárát és frissítéseit, majd újra hozzáadod a fiókodat.
(#54416) Biluxzsolt
Prestigio MultiPad 4 Diamond 10.1 3G, vagy Lenovo IdeaTab S600.
Gyári tartó egyikhez sem létezik, az univerzálisok között kell szétnézni. -
Zeki
nagyúr
-
-
tjb007
nagyúr
válasz
KaiotEch #17197 üzenetére
xTAB-70w
- erősebb hardver
- ICS
- nagyobb kijelzőfelbontás (1024x600)S7 Slim
- gyengébb hardver
- alacsonyabb kijelzőfelbontás (800x480)
- GPS
- BT
- 3G, telefonos funkciók
- a 2.2 -es Androidnál megrekedtHa szükség van a 3G -re, a Bluetooth -ra és a GPS -re akkor egyértelmű, hogy az S7 Slim, ha egyikre sincs szükség akkor 70w.
-
vamzi
senior tag
válasz
KaiotEch #16591 üzenetére
Azért annyira nem... A céges kütyüt nyilvántartáshoz, raktárazáshoz használjuk, nem az enyém, csak most per pill nálam van. A saját TF101 pedig a páromé, ő vette és használja, csak az egyszerűség kedvéért fogalmaztam így. Ami 100% saját tulajdonomban van az a T20
(#16593) Shoo
A választ lásd fentebb -
Shoo
senior tag
válasz
KaiotEch #16532 üzenetére
a pro-t kéne...de hiába vettem meg, most se megy
(#16535) vamzi
vááááááááááááááááá...hülyét kapok...
superuser-t használja, driver telepítve, plug-int szedtem le, fel vannak telepítve, beállítom egyiket, majd hide-olom, fixelem a marketot...és semmi
asphalt 6 fel van téve, pre-app-al beállítom a drivert, hide-olom és ugyanúgy nem kompatibilis...
mit tegyek?
-
hdman
őstag
válasz
KaiotEch #16502 üzenetére
Ne legyél ilyen negativ, (mint Crytek
), az árát pedig már többször irtuk, hogy 80k lesz, ebben benne lesz egy billentyűzetes tok is.
Ez most vagy drága vagy nem drága, de szerintem ennyiért itthonról, itthoni garival, rendes supportal, szerintem jó közösséggel best buy.
Hasonlót lehet kapni kinából (ugye a hires neves U30GT) kb 55k, de ott még sok a kérdés, az első szállitmányok most indultak a vevőkhöz, aztán ott a gari, a vám, és a többi dolog, ami még megnyomhatja az árat, és negativ szájizt okozhatnak, (vagy nem), de én a kezdeti CUBE fellángolás után egyre inkább a CC 9,7+-t favorizálom.
Shoo: igen a korábbi + verzió volt 85k, most a totál uj belsővel -5k lesz
-
szilchi
őstag
válasz
KaiotEch #16407 üzenetére
Pedig titokban reméltem,hogy arra elég lesz
Shoo: Ok,kösz.Van egy fölös telenor sim kártyám,arra aktiválnám a klikk-et.Tableten átlag mennyi MB adatforgalom van netezés közben?Gondolom függ az oldaltól.Mert gondolom más a freemail-nél meg más az analslutadventure.com-nál
is.De úgy kb. átlagba..
Már én is bánom,hogy nem rendeltem 6-7 dollárért Pandán műbőr tokot.Pedig azért kellene majd.Itthon vaterán ugyan az a tok már 2100+posta.
-
vamzi
senior tag
válasz
KaiotEch #16359 üzenetére
Ez amúgy valami urban legend, vagy tényleg bizonyított, hogy a képernyő aránya befolyásolja a program kompatibilitását? Tényleg érdekelne, mert nem tudom. Nekem 16:10-es a képarányom és nem találkoztam még olyan appal, ami emiatt lett volna inkompatibilis. De a 9.7-nél sem, ami pedig 4:3
-
vamzi
senior tag
válasz
KaiotEch #16203 üzenetére
vagy pedig csak a bilibe lóg a kezed
(#16204) CoolBoy323
Az 1.8-as tökéletes megoldás, ha sok felesleges pénzed van. De akkor már inkább egy 64 gigás pendrive. De amúgy veszel egy 16 gigás tabot. Beletolsz egy 32-es kártyát és veszel mellé egy 32es pendriveot, hogy tutira menj. Ez már 90 giga tárhely és még semmi különlegeset nem vettél. -
hdman
őstag
válasz
KaiotEch #15853 üzenetére
Igy kb. 53k, ha megfogják, kb. 70k. Szerintem még igy sem vészes az ára
Igen, kb. 4,5k a csomag kinába, nyomkövetéssel. Csinálsz egy videót a hibáról, postára adod, elküldöd nekik a tracking numbert, és elinditják a válaszcsomagot. Asszem vamzinak volt garis problémája, keress vissza.
-
hdman
őstag
válasz
KaiotEch #15851 üzenetére
Igen, tényleg ezeket tudja, valosak az adatok. Már volt egy teszt széria, de a massziv tömeggyártása most indul. Eredetileg juni 20.án kezdték volna árulni, de nem várt nehézségek miatt eltolták júli 1re. Ezek ugye kinábol jönnek, kb 10-15nap mire ideér. Viszont ha megfogják a vámon, akkor +27%, ha szerencséd van, átcsúszik. Gari van, a gyártó ad egy évet, ha bármi para van vissza kell küldeni csájnába. Mo-n nem lehet kapni most sem, szerintem ezután sem lesz hivatalos forgalmazó.
Youtubeon van pár videó, érdemes megnézni, nagyon gyors a gép.
A linkelt oldalról már többen rendeltek, keress vissza, eddig pozitivak a tapasztalatok.
Ezt a gépet is már ketten megrendelték a topikból, és én is nagyon agyalok rajta
-
tjb007
nagyúr
válasz
KaiotEch #15819 üzenetére
Nem Sokol rádió, attól azért nagyon messze van.
Nem egy 5.1 és értelem szerűen mély hangokra sem kell számítani de teszi a dolgát, olyan mint egy normálisabb telefon hangszórója, aa fülhallgatót dugsz rá akkor meg ugye annak a milyensége is befolyásolja.
Ha nem vagy audiofil akkor nem lesz vele problémád. -
tjb007
nagyúr
válasz
KaiotEch #15787 üzenetére
Ennyi erőből akkor a Volkswagen Golf is szar és csak Ferrari F12 Berlinetta -t szabad venni.
"1 év múlva kb hol lesz?"
Ha a használati szokásaid változatlanok fognak maradni és továbbra elegendő lesz a tudása számodra akkor ugyanott ahol például most is lenne.
(#15789) CHIPman
OMAP4470 és az 5 -ös széria és ez "csak" egy CGPU.
-
tjb007
nagyúr
válasz
KaiotEch #15778 üzenetére
"meg egy gagyi noname VGA van benne"
Először is GPU vagy IPG, másodszor meg azon a gagyi sz@ron gyakorlatilag minden normálisan elfut.
Noname ? Annyira az, hogy a Texas Instruments, Marvell, Freescale, HiSilicon noname garázscégek is a Vivante megoldásait alkalmazzák/licencelik.(#15779) petipetya
Nézd meg akkor ezt (a tükrözéstől még lehet látni a lényeget): [link]
Nem lennék meglepődve ha kiderülne, hogy nem túl sokat foglalkoztak a kétmagos Ainol -okon futkosó Androidon, szimplán csak (csúnyán kifejezve) ráhányták. -
petipetya
nagyúr
válasz
KaiotEch #15776 üzenetére
Ez tényleg szaggat.
V1 zolee: pont, hogy a gagyibb telók és kínai dzsunka tabletek szaggatnak így... És ne fogjuk rá a bekapcsolás utáni pár percre, mert nekem nem szaggat a frissen bekapcsolt tab. Az egy dolog, hogy a faszbuk alkalmazást nem kedveli, de anélkül folyamatos és gördülékeny.
-
V1 zolee
tag
-
vamzi
senior tag
válasz
KaiotEch #15317 üzenetére
nem nincs ráírva. Az csak egy mezei átlátszó matrica amire fel van írva az s/n number.
(#15312) Unbaised-Ben
Kicsit csapj oda az asztalra, mert nem garanciális feltétele az a matrica. Viszont az a baj, hogy te a 3 napos cserét akarod érvényesíteni, aminek viszont akár feltétele is lehetne, de szerintem annak sem. Pusztán nem akarja kicserélni neked, mert az neki plusz papírmunka.Ha nagyon feltétel, akkor csináltass egyet egy dekor műhelyben.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
KaiotEch #15313 üzenetére
Nem haragszom, csak nem értem, miért egy matricán múlik a táblagépen egy garancia... Tudom, f*sz voltam, de eszembe nem jutott hogy ezen múlik...
A poén az, hogy a matricát meg is akartam tartani, a többi mellett a dobozában, csak egy kedves rokonom másképp gondolta, és kidobta a kukába valószínűleg.(#15317) KaiotEch: Őszintén szólva nem emlékszem, de szerintem csak számok voltak rajta... Utólag persze gondolhattam volna hogy az, de azt is, hogy van még máshol is szám... Nem csak ez az egyetlen egy.
-
Shoo
senior tag
-
Sanzaa
senior tag
válasz
KaiotEch #15251 üzenetére
[9.7 ips fórum] Itt írnak az üvegről is, meg a többi oldalon az üzemidőről is.
Nem tudom, hogy van e a Media Marktban.off
Érdekes, hogy a Defy az eddigi legstrapább mobilom, mégis erre vigyázok a leginkább. Szilikon tok, fólia, műanyagtok:-) -
Sanzaa
senior tag
válasz
KaiotEch #15246 üzenetére
Na, akkor te a szabályerősítő kivétel vagy:-) A többségnek szerintem az első kamera megléte fontosabb egy tableten. Ha teheted nyomkodd meg valamelyik boltban, vagy a Daróci úti üzletükben. Vagy várd meg a Gugli tabit:-)
Chaser:
Annak 16:9-es képaránya van, nem?
Bár lényegtelen, mert én nem adnék 3000ret egy fóliáért. Annó volt egy Brando fóliám a rezisztív WinMo korszakomban. Iszonyatosan nézett ki pár hónap múlva. A Defymen egy egy dolcsis fólia van, de nagyszerű minőségű. Persze ezt nem kell vakargatni semmivel.
Néhány vásárló viszont keres rávaló matt fóliát. -
Sanzaa
senior tag
válasz
KaiotEch #15243 üzenetére
Ki szoktam vinni magammal a diófa alá böngészni, szóval látható. Éppenséggel tűző napfényben is látszik, hogy mi van a kijelzőn, de csodát nem kell várni.
A Defy kamerája lényegesen jobb, mint a 9.7 IPS hátsó kamerája. De ezen meg jobb az első, mivel a Defyn meg mincs is -
Sanzaa
senior tag
válasz
KaiotEch #15242 üzenetére
Hát én május végén vettem. Az elvárásod jogos, de nálam olyan, mint új korában. Én is játszogatok rajta, meg böngölök' és filmezek. Viszont azt is érdemes tudni, hogy ilyenkor azok a vásárlók írnak, akiknél valami nem kóser. Azok, akiknél minden ok, azok csendben használják:-)
Én kellemesen csalódtam benne, várakozáson felül teljesített. -
Sanzaa
senior tag
válasz
KaiotEch #15240 üzenetére
A hátsó kamerája szerintem gyengébb, az első viszont egész tűrhető.
Nálam egyben van a cucc nem recseg ropog, de néhányan panaszkodtak, hogy elengedte a ragasztás a kijelző szélét. Nem GorillaGlassos tudtommal. Az enyémen még a gyári fólia van. De a szélén kicsit bubis, mert felszedtem egy kicsit:-)
Nálam egy kis por van a képernyő alatt, ami csak fekete képernyőnél max fényerőnél látszik.
Kényelmesen kibír egy napot állandóan bekapcsolt wifivel, full fényerővel, normál használattal. Aktív használattal én nem teszteltem, a fórumján épp most írta valaki, hogy 3x nézett meg rajta egy 2:12 hosszú 720p filmet, utána kicsit később 22%-nál kikapcsolt. Ez az egyik hibája, hogy alacsony akkufeszültségnél figyelmeztetés nélkül kikapcsol. A frissítésen dolgoznak, de néhányan már CM9-et használnak rajta, én még nem voltam ilyen merész:-) -
z0d1AK
nagyúr
válasz
KaiotEch #15186 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz, de itt nincs Flash tartalom.
-
tjb007
nagyúr
válasz
KaiotEch #15163 üzenetére
Az nem Flash hanem JavaScript.
Ha szaggatna akkor gondolhatod, hogy senki sem venné meg. Nyugodtan megkérdezheted, hogy mennyire szaggat: [link]"30mp mire betölt egy oldalt?"
Ez meg ki lett már tárgyalva párszor. Azt gondlom te is tudod, hogy az adott hálózat szablya meg leginkább, hogy milyen gyorsan jön be egy oldal. 4 mag és 6GB RAM melltt is lassan jönnek be az oldalak ha a teljes sávszélesség le van foglalva.
-
kelzsoca
félisten
válasz
KaiotEch #15163 üzenetére
AnTuTu Benchmark 2035 pont ettől még a nem optimalizált ICS a telefonomon is többet kap.
Ha jól látom egy Motorola Defy-ről van szó, ami 3.7"-os kijelzővel és mellé 800x480-as felbontással rendelkezik, ezek a tabletek pedig 9.7"-os kijelzővel, és 1024x768-as felbontással, gondolom ebből érezhető, hogy NEM egy telefonnal kell összehasonlítani.
Az a 30 másodperc inkább pár másodperc, de az aktuális betöltési sebesség sok mindentől függ, a mobilarénás teszt egy katasztrófa, az ne legyen mérvadó.
-
tjb007
nagyúr
válasz
KaiotEch #15044 üzenetére
Ami most épp nálad van a tabletek legalja. Régebben egy megszokott dolog volt, hogy gyárilag nem a Market kerül rá (ilyen-olyan Google okokból kifolyólag), helyette raktak rá saját kreálmányt ami olyan volt amilyen, aztán később megoldották és sikerül felhegeszteniük rá.
-
S&B
csendes tag
válasz
KaiotEch #15022 üzenetére
hát Magyarországon értelmes tabot találni nehéz, szörnyű a választék..amit én rendeltem azért itthon elkérnek 45-50ezret(de mire?) amit te nézhettél az ilyen max 50dolláros csoda lehetett
vagy annyi se
ez amit én rendeltem..ennek az egyetlen gyenge pontja a kijelzője..ugyan ez komolyabb kijelzővel az aurora2..az pár dollárral többért van..de ilyen alapon a határ a csillagos ég..az elf2 kijelzőjének csak a betekintési szög a hátránya..érintésre jól reagál
én igazából csak annyit tennék hozzá hogy ha veszel egy márkásabb tabot..abba is hasonló cuccok vannak..sőt jobbat mondok: kínában készül. Sőt még arra is van esély hogy egy üzemben ezekkel..lásd BMW..a kínai BMW gyár egyben BMW klónokat is gyárt..ilyen ez a világ.
Egyedül amitől tartani kell az a garancia, de én jelenleg úgy vagyok vele hogy ennél több pénzt is basztam már el látszólag értelmetlenebb dolgokraez a kép meg azt gondolom mindet elmond az elf2 legnagyobb erényéről:
http://androidinabox.com/blog/wp-content/uploads/2012/06/antutu-15001.png -
S&B
csendes tag
válasz
KaiotEch #15017 üzenetére
olcsók ,de én nem ilyet rendeltem..olvasgattam róla, és nem volt rossz vélemény..nyilván ne várjuk azt, hogy ennyiért majd pl samsung minőség is jár, nekem személy szerint elég ha a hardver erős..ez meg erős, nem is kicsit, meg ahogy láttam át is van gondolva...az hogy ropog a ház, lógnak a gombok az engem nem zavar...
(2éve használok huawei u8120at, ismertebb nevén vodafone 845öt...2év alatt, mivel olcsó nem kíméltem..esett vízbe, betonra, homokba, sárba..rendszeresen vágtam a szoba egyik végéből a másikba idegességből..ütöttem vertem...2évig volt a proci felhúzva..össze vissza főzve...cserébe a mai napig bírja
, a kijelzője erősebb nyomásra elszíneződik...néha..meg recseg ropog lóg..made in china..)ja és nálam jobban kevesen utálják a kínai termékeket..de bevállalom ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Iqos cigaretta
- EAFC 25
- Formula-1
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged