- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
tvamos #15811 üzenetére
Gondoltam a concorde 9.7 baráti áron beszerezhető, de a fórumon összegyűlt, nem kevés negatív szólam. Akkor már mindegy, kiadom érte a sok színes papírt és beruházok egy asus-ra. Ott sem egyértelmű a helyzet. Sőt... A minap kezembe került egy galaxy tab 10.1, kerestem rajta az sd slotot, aztán nem találtam a micro usb csatlakozó helyét, hát az sincs.
Ez, ami van, legalább bagóért van. Ha szebb kijelzővel rendelkezne és elfutnának rajta az erősebb játékok és bírna legalább öt órát max fényerőn, nem kutatnék tovább.
Elég jók a hangszórói, hatszáz forintos otg kábellel viszi a pendive-ot és a billentyűzetet, hdmi, micro usb, beépített gps vevő és ami nagyon-nagyon pozitív, nem kell wifi jelet vadászni, mivel megy rajta a 3g.
Mondjuk a fejlesztés megállt a 2.2-nél, de egy elég jó főzött romot fabrikált hozzá Lawrence74.Amíg nem gyártják le az én ideális tabletem, addig marad ez, és a sokcsatornás tv. Grönland, meg a jegesmedvék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest