- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rockerman
csendes tag
Szia Shoo,
Én a merimobiles.com-ról rendeltem Window N101-et. (Eredetileg N90-et, de megmódosíttattam velük.-segítőkészek voltak.) Nekik van készleten. Elvileg holnap kerül feladásra. (mai infó). Javaslom, hogy az online chat-en beszélj velük egy pár szót. Ha ma-holnap rendelsz, akkor kapsz 5% kedvezményt ("Welcome" a cupon code).
Én már nagyon várom, hogy megérkezzen. N90-es tesztek alapján jó kis gép lesz, de ez már a 300$-os kategória. (Én EMS szállítással kértem- most ez is "akciós ")
Üdv: Rockerman
-
minas
aktív tag
válasz
petipetya #14195 üzenetére
Az az igazság, hogy évekkel ezelőtt egyszer beállítottam, azt is fizetéskor, így most hirtelen nem tudom, hogy melyik menüben kell állítani. Mindig így fizetek. Szóval amikor fizetsz, akkor ezen a beállításon is át kell menni elvileg, (talán payment method). Itt két opció van - ahogy írtam már - ha jól emlékszem rádiógombbal lehet bejelölni a megfelelőt, felül a Paypal-os, alul az, ami jó. Így a forintszámláról nem forintot vesz le, hanem már a számlavezető bank szerinti árfolyamon történik a váltás és vonja le a devizát. A Paypalos fizetésnél a forintot maga a Paypal váltja a saját árfolyamán, sokkal rosszabbul.
Az is hozzátartozik, hogy a Mastercard euro alapú kártya, a Visa dollár alapú. Tehát ha az előbbivel dollárt fizetsz, akkor először euróra konvertálás van a forintból, utána az euróról dollárra, te talán még így is jobb, mint a paypalos váltás. A Visa kártyánál egyből forintról dollárra. Nekem - és ebben kissé módosítom az előző bejegyzésem - ha nem is középárfolyamon, de valamivel a vételi árfolyam alatt konvertálnak és számolnak. Annyiban más ez a helyzet, hogy a paypalos fizetés összegét a bank 2-3 nap múlva könyveli, a könyveléskori árfolyamon. Tehát például: ha ma fizetek és a dollár vételi árfolyama mondjuk 240.-Ft, a könyveléskor 2-3 nap múlva mondjuk 238.-Ft, akkor kb. 236 .-Ft-on számolják el. Ha 242.-Ft, akkor kb. 240-el. Szóval ha nem is középárfolyam, de feltétlenül jobb, mint a paypalé. Az én bankom adja ezt a pár forintos váltási kedvezményt, nem tudom, hogy más banknál ez hogy van. -
salapp
addikt
A bankkártya kiváltására használjatok internetkártyát. Ugyanúgy lehet fizetni vele, mint a bankkártyával, de mindig csak a vásárlás előtt vezeted át rá azt az összeget, amivel a vásárlást kiegyenlíteni kívánod. Így hiába is próbálkoznának, nem tudnak többet vagy mások máskor lopott adatokkal egyáltalán leszívni.
-
petipetya
nagyúr
Tudsz segíteni abban, hogy ezt pontosan merre találom a beállítások között? Vagy csak fizetésnél lehet kiválasztani? Még nem figyeltem fel erre (vsz. mert szituációtól függően szoktam fizetni a rendes webes oldalon, a mobilos felületen a telón és az ebay/paypal androidos alkalmazásban is) - melyik oldalon jön elő?
-
minas
aktív tag
Nem váltja drágán a dolcsit....
Be kell állítani a Paypal fiókban. Amikor vásárolsz és fizetni akarsz, akkor a konverzió oldalon két opció közül a bankkártyád/bankod szerinti váltást kell beállítani. Nekem mindig a könyveléskor aktuális deviza középárfolyamon számol el. Sokkal olcsóbb, mintha a Paypal általi váltást választod. Én így csinálom régóta.
-
Shoo
senior tag
Köszi-köszi
-
vamzi
senior tag
Paypalra felesleges utalnod abban az esetben, ha regisztrációnál azt a kártyát adtad meg, amiről most utalnál, ugyanis, ha nincs a paypal accodon pénz, akkor a beregisztrált kártyáról fogja vonni. Én Visa kártyával fizettem a pandán.
Paypal
Pro:
-Nagy összegig biztosított a vásárlás
-Gyors
-Biztonságos
-Egyszerű
-Egyszerű refund
Kontra:
-Drágán váltja a dolcsit
- regisztrációt igényelBankkártya
Pro:
-Jobb árfolyamon van váltva
-Egyszerű
-Gyors
-Mindig kéznél van
Kontra:
-A kártya adatait kockáztatjuk
-Nehézkes refund
-nem mindenhol elérhető opció -
Shoo
senior tag
Hogy érdemes fizetni ezeken az oldalakon? Mert ha paypal-ra utalok akkor csak jövőhéten tudom megrendelni, ha visa-val akkor elvileg még pénteken....
-
Shoo
senior tag
tjb007, vamzi, tvamos és a többiek, nagyon köszönöm a segítséget, ígérem még fogok kérdezni
Ennél most megragadtam, valószínű innen és ez lesz megrendelve. Péntekig még olvasgatok a gépről véleményeket meg tesztet és meglátjuk mi lesz.
Viszont egy ha nálam lesz egy tesztet fel tudok ajánlani már így előre.Egyébként usb adapteres vezeték nélküli eszközöket tud kezelni az ICS?
-
vamzi
senior tag
Airmail - Reg Airmail By Singapore Post opcióval rendeltem. 5$ és 10 nap alatt itt volt követési számmal ellátva. a DHL azzal fogja kezdeni, hogy bekér egy hiteles számlát, hogy legyen mi alapján vámot és áfát fizetned. Ennyi erővel itthon is vehetnél kütyüt.
(#14186) Shoo
Az aliexpress-t nem annyira ajánlanám, könnyű velük befürödni. Én a pandát javaslom. -
Shoo
senior tag
válasz
tjb007 #14184 üzenetére
Nahh az úgy már nem olyan jó. Akkor valami airmail-el vagy ilyesmivel kell kérni, hogy biztonságosabb legyen.
A slatedroidon van egy pár ilyen gép említve elérhetőséggel:
9.7 inch IPS screenPlease be aware that 9.7" tablets use 4:3 resolutions and are most likely 1024x768. However 48 pixels get taken by Android 4 notification bar so some vendors state the screen resolution as 1024x720 instead. 768 - 48 = 720. (Info supplied by Nickos-V thanks)
Quantum Duality: Meson RK3066 250-280 usd (Top Notch Tablets)
Elijah M11 226.99 usd (Aliexpress)
Aoson M11 299.99 usd (Merimobiles)
Cube U9GT2 Mars ?? (Aliexpress)
Window/Yuandao N90 II Dual Core 219.99 239.99 (HOTMID) - For more info, video reviews etc see Mr Tasselhof's N90 II folder here.
McPad 259.99 usd (Mc Bub)
R2000 239.99 usd (Pandawill)
WXGD97 269.99 299.99 usd (Aliexpress) Manufacturer webpage.
97S 226.99 usd (Aliexpress) - May Yang confirms this is an oem Yuandao/Window N90 Dual. UPDATE on 14 May - May Yang says it will be available from 25th as current firmware has issues with touchscreen and camera.
Ployer Momo11 speed ?? (??) - Found some info here.
Yooe R2 257.99 usd (Redtabletpc)
(Manufacturer's website)
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
10.1 inch IPS screenUPDATE Cube U30GT 249.99 236.40 usd with DHL shipping (Aliexpress <Elijah Technology>) Manufacturer's webpage
New Entry Window N101 279.99 usd (Merimobiles)
New Entry RedPad 10.1 279.99 usd (RedTabletPC)
Ezek közül ismersz megbízhatót?
-
cmhdistro
csendes tag
Nekem van egy chinese 7" tabletem, 3 hetig nem hasznaltam, lemerult. És mostmár nem tudom ujra tolteni, se bekapcsolni, es a kék led most pirosan vilagit. Esetleg valakinek otlete?
-
tjb007
nagyúr
-
sowi
őstag
iconia a500asra 4.0as magyar androidot ra lehet buvolni valahogy?
-
Shoo
senior tag
Nahh úgy néz ki, hogy ha megjön a fizu akkor egy Rockchip RK3066-os soc-ú gépet veszek. Bár még vacilálok a TI OMAP4460-on.
A Pandawill-en kívül van még valamilyen másik oldal ami megbízható? Vagy célszerű onnan rendelni.
Valószínű, hogy egy Window N101-et veszek vagy N90-et, mivel a Cube U30GT csak hó végén lesz elérhető és kb ugyan az a kettő.
Van már valakinek RK3066-os soc-ú gépe vagy én lennék itt az első? Esetleg van aki lebeszélne róla?
-
tvamos
nagyúr
Azt a 3D-s kijelzoset...
Mar meg is van hozza a Cars2 3D-ben!(Igy talan mentesulok attol, hogy ha otthon vagyok, a gyerek azon nyomban elveszi az Atrixom, es kinyomkodja a telefonhivasokat. Mondjuk igaza van, jatek kozben eleg zavaro, ha felugralnak telefonhivasok. Raadasul, sosem ot keresik, tehat szamara erdektelen hivasok.)
-
tvamos
nagyúr
válasz
tjb007 #14161 üzenetére
Azert egy multinal jobb eselyed van sokkal tobb penzert minoseget kapni. Ezt az OLED dolgot viszont nem ertem igazan. Annyira szidjak egy csomoan. En csak ket embert ismerek szemelyesen, akinek ilyen cucca van, de azok faszanyosan mennek. (Az egyik mar lassan ket eve.)
Hat... megjohetne mar az ujabb kinai tabom. Mert a ZT180 utan kiprobalnam milyen a "jo" kinai. Remelem nem kell majd elrekviralnom a gyerektol, ha neki vettem.Nem is ertem minek varnank egy 2 eves tabra meg frissiteseket. Nem gyartjak mar vagy 1 eve. A Zenithink se adogat ki GB-t, plane meg ICS-t a ZT180-ra.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Quaresma #14164 üzenetére
A P3100/3110 ICS-sel van a boltban. (Marmint ha 7"-eset keresel.)
Itt vannak rola (P3100) videok.
Koszonetz0d1AK -nak, hogy megosztotta velunk!
-
Quaresma
aktív tag
A GT-P1010-es Galaxy Tab megkapta az ICS os-t? Vagy melyik Galaxy tab az amire már feltehető?
-
vamzi
senior tag
válasz
szabi__memo #14162 üzenetére
Ha lejár az idő, onnantól rendelhető, azaz kb 3 óra múlva nyílik meg.
-
Pit23
csendes tag
sziasztok vettem egy navon platinum tabletet ics-rendszerü és csak egy olyan kérdésem lenne hogyan tudom rootolni mert a superoneclick kifagynekem (ugyprobáltam mint defynél) szeretném meghuzni a prociját de rootolás nélkül nemegy elöre is köszönöm értelmes segitségeket .
-
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Lakaska #14154 üzenetére
valami ips-es Ainol esetleg? innen tudsz mazsolázni
-
Lakaska
csendes tag
Látom a második kérdésemet nem vettétek észre.
A 40ezer forintos kategóriában melyik tabletnek van a legjobb kijelzője/képernyője?
Lakaska
-
Grampy
aktív tag
válasz
nightmare13 #14152 üzenetére
Köszi szépen!
-
tjb007
nagyúr
válasz
Zomb€€ #14140 üzenetére
Igazából egyik sem.
Mondjuk azt nem ártana tudni, hogy mi a fő felhasználási terület.(#14143) Lakaska
Az Arnova 7 G2 is bevállalható lenne de én inkább a ConCorde tab 7015 -öt ajánlanám a support miatt (mondjuk az Arnova 7 G2 sem szenved a hiányától).
Azt válaszd amelyik szimpatikusabb.A Lenovo A1 -et nem igazán ajánlanám (pedig több szempontból is jobb), jóval gyengébb a benne levő hardver mint a fent említett kettőben.
-
Lakaska
csendes tag
Üdv!
Ismét itt vagyok.
Köszönöm az eddigi tanácsokat!
A kérdésem ezúttal:
A Concorde 7015 helyett nem lenne-e jobb:
Archos Arnova 7 G2 8GB (szintén benne van a 40ezres határban)Gondolkodok még egy Lenovo A1-en (bár az külföld, de nem sokkal drágábban kijönne és nem Kínából, hanem Németországból). Megéri-e az a gép?
+ mi a különbség a Lenovo A1 ideapad Lepad között?
Köszönöm a válaszokat!
Lakaska
-
nightmare13
őstag
válasz
petipetya #14141 üzenetére
Ne csináld már
Pariban lenni = egál
Zombee
Amúgy ez jelen pillanatban csak a nagyobb Asusokról mondható el (az újabb Transformerek), viszont árban drágák, valamint alacsonyabb a felbontása jóval a kijelzőnek (emiatt se nehéz ugyanazt a teljesítményt hoznia, mint az iPad 3-nak
Esetleg az új Samsungok közül még kerülhetnek ki jó cuccok majd.
Asus mellett szólhat a billentyűzet-dokkoló.
-
Zomb€€
őstag
Sziasztok!
Az 1. hsz-ben kerestem, de ott nem találtam, átnyálazni viszont sajna nincs időm a topikot, ezért kérdezném, hogy melyik az az androidos tablet ami pariba hozható az iPad3-al?
Nagyobb tétel beszerzése van tervben csak még nem dőlt el, hogy iOS vagy Android legyen, ezért kellene valami összehasonlítási alap.
Esetleg ha valaki bevállalná, privátban több kérdésem is lenne.Köszi!
-
Quaresma
aktív tag
Még annyit kérdeznék, hogy egy
Ainol Novo Advanced II
Model: Ainol Novo7 Advanced II (Ainol Novo 7 Advanced 2)
Processor: AllWinner A10, 1.5GHz (The base frequency is 1.2GHz, but it run at max 1.5GHz)
GPU: Mali 400
Operation System: Android Ice Cream Sandwich OS (Android 4.0 OS)
RAM: 512MB
Nand Flash: 8GB
Shell Material: Plastic
Screen Size: 7 inch
Screen Type: Capacitive Screen
Display Resolution: 800 x 480 pixel
és ebben 4000 MAh aksi van
vagy egy
WayteQ xTab 70i között melyikre szavaznátok? Gyakorlatilag azonos az ár. -
tjb007
nagyúr
válasz
Quaresma #14126 üzenetére
Processzormagban és csíkszélességben a második, az elsőben viszont egy kicsivel magasabb frekvencián jár a GPU.
Amúgy meg maximum akkor fogod észrevenni a kettő közti különbséget ha az egyik vagy másik ilyennel chipekkel szerelt készüléken egy félkész/tákolt/optimalizálatlan rendszer fut.(#14131) petipetya
"Tud valaki olcsóbban?"
(#14132) z0d1AK
4-5000 forint a gyári adapter, annyit nem igen ér a Samsung felirat amikor ugyanazt csinálja.
(#14133) Mandarinn
Tegyük hozzá, hogy papíron.
-
petipetya
nagyúr
Ugye ez a kábel az, amely a Samsung Galaxy Tab 7 2.0-hoz való és beletéve a pendriveot érzékeli a tab?
Tud valaki olcsóbban?
Köszi, z0d1AK.
-
Sefter
veterán
sziasztok!
a Sony tabletjeiről van valami hír, kapható már eu-ban is..
-
Quaresma
aktív tag
Ezek közül melyik a jobb verzió?
- All Winner Many Core A10, 1.2GHz, Mail 400 512 MB
- AML8726-M3 Cortex-A9 1GHz CPU, ARM Mali-400 3D GPU, NEON SIMD co-processzor
-
tvamos
nagyúr
Most nezem ezeket a "Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3100 tablet" videokat. Teljesen korrekt kis gepnek tunik.
Most megint meginogtam, kell-e nekem a 7.7. Persze uzemidoben sokkal jobb. De ha ezt veszem, melarad egy rakat penzem. Vehetek melle... egy xBox-ot. Az meg jo jatekra. Vagy valami. De nehez is az elet... -
tvamos
nagyúr
válasz
Seraph 16 #14063 üzenetére
En is pont ilyet keresek.
Nalam a SGT 7.7 a befuto 3G-vel. (Mondjuk G-bol johetne tobb is!)( #14089 ) tjb007 válasza mycso ( #14087 ) üzenetére
Szabvány USB port nincs rajta, csak a speciális Samu csatlakozó, szóval lényegében helyes.Az attol meg USB, hogy mas a konnektor. Nem?
-
Grampy
aktív tag
Sziasztok!
Édesapám keresne Tabletet, amire kellene neki: Szöveges dokumentumok olvasása(.doc),mp3,hangrögzítés,wifi, ennyi lenne összesen az igénye, kettőt nézett ki, de mivel én sem vagyok otthon a tabletek világában, ezért szeretnék egy kis segítséget kérni.
1. Info TX220 [link]
2. A1001 Boxchip [link]Egyiket sem ismerem, de ebben a 20-22E Ft-os árkategóriában keresne gépet.
Köszönöm!
-
tjb007
nagyúr
válasz
nightmare13 #14116 üzenetére
Az AMR11 -es magoknál erősebb de a Cortex-A8 -nál már gyengébb (ha egy magról beszélünk). Az ARM11 -es magok leváltására hivatott, alacsony fogyasztású és olcsó, viszont mivel multicore ezért 4 magos megoldások is "építhetők" belőle amivel azért egy A8 -at simán lever.
-
tjb007
nagyúr
Ha így lenne akkor az lenne odaírva
Amúgy meg most látom, hogy az árakat már forintban is ki lehet íratni.(#14109) Boky
Ha szerencséd van akkor 100% -ig.
(#14110) nightmare13
Az A5 nem architektúra
Az meg, hogy minél erősebb jó kérdés mivel a szintetikus tesztekben alulmarad az A10 -től (és a többitől is). -
Ntes
tag
Sziasztok, 50-60000 közt milyen 9-7 - 10"-os tabletek vannak, melyeken futnak a 3D-s játékok(gameloft, stb)?
-
Boky
csendes tag
válasz
nightmare13 #14110 üzenetére
szóval jó szar? nem igazán vagyok képben e téren.
-
válasz
janakbacsi #14070 üzenetére
Esetleg a kereső segíthet, már írtam ide. Továbbra is jónak tartom a kategóriájában. Occó, kici, kínai.
-
vamzi
senior tag
Ha esetleg érdekelne valakit PD10 FreeLander Tablet PC 7 Inch Android 4.0 1.2GHz 512MB RAM 8GB 1080P White $79.99ért.
-
Boky
csendes tag
Ez hogy fest?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged