Hirdetés
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
scanman
csendes tag
válasz Crytek #17569 üzenetére
Bocs, de én - már ha ez a szándékod - simán visszaküldeném a csomagot töltő nélkül, max megreklamálják ha nincs benne, te pedig válaszként közlöd, hogy elnézést, véletlenül kimaradt, de akkor a cseregépbe ne tegyenek töltőt, ne kelljen már kétszer postáznod... ha ezt udvariasan lezongorázod, tuti nem fognak vele kínlódni, ott egy töltő nem oszt, nem szoroz, ezt elhiheted... De nagyobb az esélye, hogy szóvá sem fogják tenni.... De persze ha nem is akarod visszaküldeni a gépet, akkor meg felesleges ezen rágódni
[ Szerkesztve ]
scanman
-
scanman
csendes tag
A CUBE U30GT-ről tudtok valami újat? mi van vele, még mindig tesztelik, vagy eladták azt az első 500-at, és ennyi volt?
scanman
-
scanman
csendes tag
válasz nightmare13 #16901 üzenetére
Okés, így már én is aláírom, de a félreértést az okozta, hogy a 200$-t én nem a Nexusra írtam, haneem úgy általánosságban a kínai tableteknél gondoltam erre az árkategóriára, mivel még nincs eldöntve, hogy melyik legyen, ehhez ment hozzá, hogy addig vacilálok, míg a vége lehet hogy a Nexus lesz... de mint semmi, még ez sem biztos
scanman
-
scanman
csendes tag
válasz nightmare13 #16896 üzenetére
Bocs, ki beszélt itt arról, hogy mennyi lesz itt, ha lesz?
200$ az 50 ezer forint körül van, ha megrendelem a pandáról vagy akárhonnan.... és ennyiizisz: külső füles aljzat milyen? kezeli a mikrofonos füleseket?
Első tablet, vagy tudod mihez hasonlítani?[ Szerkesztve ]
scanman
-
scanman
csendes tag
Igen, valahol mind lutri, de ugye a Cube-ról olvastuk több helyen is, hogy amiket kiosztottak,az még a pandának gyártott párszáz darab, máshol még mindenhol presell a Cube,
De ha te a windowwal is így jártál, akkor azt hiszem várok még, aztán lehet a vége a Nexus lesz, mert addigra az is megjelenik(#16891)tjb007
Könnyen előfordulhat...scanman
-
scanman
csendes tag
FreeLander PD80 - Erről mi a véleményetek, ismeri valaki? Rockchip RK3066, 1.6GHz, Cortex A9 dual core; GPU: Mali 400 MP4, 9,7 -es IPS kijelző... .s alig több mint 200$.... már csak az a kérdés, hogy támogatottság, frissítés mennyire van hozzá?
[ Szerkesztve ]
scanman
-
scanman
csendes tag
window N70-ről azt írtátok egész jó, de nekem kicsi, kerestem ettől a gyártótól 10 col környékén, van is neki, Window N101 néven, erről mi a véleményetek?
Ami érdekes, hogy van ahol csak Mali 400 -at írnak, van ahol quad core Mali 400-at... most akkor mi is lehet benne? Vagy lehet olyan hogy ugyanaz a termék több változatban is készül?scanman
-
scanman
csendes tag
Létezik valahol valami oldal, ahol a különböző táblák antutu és egyéb tesztek eredményei összehasonlíthatóak, vagy megvannak egy táblázatban?
scanman
-
scanman
csendes tag
Teljesen azért nem ugyanaz, a Ramosban Mali 400 MP2 van, ami ha jól olvasgatom itt, akkor két magos GPU... Tényleg, a tábláknál mennyit jelent kb. százalékos arányban a proci és a gpu tudása... Vagyis mennyit jelenthet erőben, tudásban egy ugyanolyan gépen az a plusz 1 GPU mag? (bocs, ha hülye a kérdés, de tényleg nem tudom, és érdekel, hogy ez is jelent valamit, vagy csak marketing, hogy 2-4 magos GPU)
[ Szerkesztve ]
scanman
-
scanman
csendes tag
Ez engem is érdekel, 58 ezerért, mi az ami jobb? (4 magos Tegra3, és 12 magos GeForce ULP - bár ez utóbbiról fogalmam sincs, milyen és mennyire számít jónak )
[ Szerkesztve ]
scanman
-
scanman
csendes tag
válasz z0d1AK #15952 üzenetére
Valamelyik okos kínai cég csak fogja árulni... vagy a pandawill, vagy valaki... legalábbis bízom benne .... vagy hozatok egyet angliából ismerőssel... majd kitalálunk valamit, hogy megérje
Nem akarom én azt feltétlenül itthon megvenni, nem a garancia miatt várom, hanem az ár/érték arány miatt... és valahogy okosba 200 dollárért... ha tényleg annyi lesz, és ezen dől el úgyis minden....
[ Szerkesztve ]
scanman
-
scanman
csendes tag
Na kicsit utánaolvasva, lehet hogy én is lemondok a 10"-ról... kíváncsian várom a 200$ alatti árat és a Google Nexus 7 pontos specifikációját, mert ha igaz amit szellőztetnek, lehet hogy érdemes lesz a vételre
"A hardverről viszont már annál többet: a tablet 7 colos és 1280×800 pixeles IPS érintőkijelzővel, 1,2 megapixeles előlapi kamerával, négymagos (1,3 GHz-es) NVIDIA Tegra 3 processzorral, 1 GB memóriával, 8 vagy 16 GB háttértárral, Wi-Fi vezérlővel, NFC lapkával, és maximum 9 órás akkus üzemidővel rendelkezik a dokumentum alapján.
A Gizmodo állítása szerint a Google Nexus 7 Ausztráliában már júliusban elérhetővé fog válni, méghozzá a háttértárának kapacitásától függően 199 / 249 dollárért (~ 46/57 ezer forintért) cserébe."
Ha ez így igaz lesz, érdemes lesz rá pár napot várni
scanman
-
scanman
csendes tag
Jó kis gépnek tűnik ez a Cube U30GT, de azt hiszem, én még most tuti nem ilyet veszek.... Dolgoztam multinál, ráadásul a minőségellenőrzésen, és tudom milyen ezek az első darabok... majd a sorozatban gyártott, eladott és vevőktől jött hibajelzések kijavítása utáni verziót érdemes megvenni... Nem ismerem a tabletpiacot, de szerintetek nincs igazam?
Vagy itt nincs idő ilyesmit kivárni, addigra újabbak jönnek?[ Szerkesztve ]
scanman
-
scanman
csendes tag
Sziasztok
10" körüli méretben és 250$ ár magasságig mi az a 2-3 tablet, amit érdemes ma megvenni?
Természetesen szeretném ennyi pénzből a lehető legjobb tudásút megvenni, nem baj ha külföldről érkezik
Ami nem fontos bele, de persze ha tudja az sem kizáró ok - Gps, HDMI, 3GAmiket én találtam eddig az a Concorde 9,7 IPS, vagy a Cube U30GT... MM-ben nézegettem egy Myaudio Series 9 IPS kijelzős tabot, egész jónak tűnt.... Ezekből vagy ezeken kívül melyiket ajánlanátok?
Esetleg linket is kérnék, hogy honnan érdemes rendelni... Köszi előre is[ Szerkesztve ]
scanman
-
scanman
csendes tag
Természetesen nem viszek sem 220 (230 ) -at sem HDD-t, csak a fájlméret korlát miatt írtam
Bár ha megnézzük, hogy mondjuk 15 év alatt az átlagos HDD méret olyan 1500 szorosára emelkedett (1 Gigás HDD-m volt akkoriban, most 1,5 Terrás) akkor 15 év múlva 2-3 Petabyte várható....[ Szerkesztve ]
scanman
-
scanman
csendes tag
Azért ez nem annyira egyértelmű nem....
Pl. ITT van a Herotab M10, ami a leírt paraméterek alapján Android 2.2 Flash 10.1 Cortex A8 CPU Capacitive Multitouch, és ha találtam volna valakit, aki már látott ilyet, meg is rendelném, mert 299$....
Vagy az Archos 101 - ami azért nem is annyira gagyi - 8 gigás modellje is a gyártó honlapján 299$, csak most nem rendelhető...[ Szerkesztve ]
scanman
-
scanman
csendes tag
enTourage eDGe és Pocket eDGe készülékeket ismeri valaki? Vélemény?
Ígéretesnek tűnik mindkettő, és az amazon.com-on 475$ (enTourage) és 332$ (Pocket) áron megvehetők...Viewsonic G-tabletről (10" Multi-Touch LCD Screen, Android OS 2.2) valakinek tapasztalat? az is 399$ az amazonon....
[ Szerkesztve ]
scanman
-
scanman
csendes tag
Nah, ma megfogdostam kicsit az Alcor E-pad-jét.... hááááát, meggyőztem magam, hogy kell nekem a 10"... ez 7", de valami nagyon kicsi.... könyvből is csak valami ponyvaregény egyik oldala lehetne...
CES - ott gondolom az összes nagy gyártó minőségi legújabb cuccait sorakoztatja fel.... az meg egyik sem a 10" / 60 ezer alatt kategória lesz.... de hátha akad olyan is... mindegy, nem létszükséglet, várok még kicsit ...
z0d1AK - 60k-s árszinten te mit ajánlanál? iPad és Galaxy Tab már nekem drága... ez van, ennyi futja rá.... 120-140 k-ért nem gondolkodnék, vennék egy Odroid-T -t
[ Szerkesztve ]
scanman
-
scanman
csendes tag
-
scanman
csendes tag
Sziasztok
Ágyban netezésre, olvasásra szeretnék venni egy olcsó tabletet. Olcsó alatt max. 50-60 ezer ft-ot értek, többet nem tudok rászánni... mindenképpen 9-10" nagyot keresek...
Gondolkodtam a ZT-180-on, de most találtam egy leírást a Hetotab M10 készülékről, ami a specifikációja alapján tökéletes választás lehetne... (Android 2.2 Flash 10.1 Cortex A8 CPU Capacitive Multitouch) itthon wifiről menne, de a beépített 3G modem sokat segít egy kirándulás alkalmával is, egy utazás alatt... Ismeri valaki ezt a készüléket, valami véleményt pro/kontra tudtok mondani ?
Előre is köszönöm...[ Szerkesztve ]
scanman
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest