- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shoo
senior tag
oké...elakadtam. Hogy kell cikket írni?
Csak írom és aki ellenőrzi majd oldalakra tördeli? Vagy miket kell vele csinálni?
-
Shoo
senior tag
válasz
illes.bence #15197 üzenetére
Nahh akkor belekezdek...
A gyorsasága jó, nem akadozik, kb 4 óra folyamatos használatot bír az akku, nem tudom, hogy jobb-e a ghoo-nál vagy a többinél, mivel ez az első tabletem, a kijelző felbontása nem a legjobb, de pár nap után teljesen hozzászoktam, így már nem zavar, érzékeny a felület, az eredeti fólia van még rajta és bármilyen lassan húztam az ujjam szépen követte. Ma vettem ezt a tollat, először a Blade-el próbáltam ki és arra eléggé rá kell nyomni, de a 7015 sokkal érzékenyebben kezeli.
-
Crytek
nagyúr
Cube U30GT tesztembe szeretnék rakni majd (feltéve ha valaha meg is kapom) benchmark eredményeket is.
Ezeknek kívül (Quadrant ,Antutu ,Nenamark) milyen benchmarkok vannak még?
-
illes.bence
tag
Köszi, ha csinálsz egy tesztet akkor azt megvárom
Egyébként a gyorsasága, mennyit bír az aksija, jobb-e mint a ghoo, és jobb-e a felsoroltaknál...a kijelzője mennyire érzékeny stb
-
Shoo
senior tag
válasz
illes.bence #15195 üzenetére
Nahh úgy látom mégis kell írnom egy tesztet a 7015-ről, lehet még ma el is kezdem... Szerintem egy korrekt gép, bőven többet tud, mint amit vártam, ha leírod, hogy mi érdekel róla akkor összefoglalom gyorsan.
-
illes.bence
tag
Köszönöm a gyors válaszokat...Akkor jól éreztem hogy valami nincs teljesen rendbe...Mindensetre tovább nézelődtem az olcsóbb Tabletek terén és találtam jó párat...ezeket szeretném most megemlíteni, és ezekről kérném a véleményeteket...
Ghoo Tab 7000-erről van teszt...Sokmindent megtudtam róla...Bár csak egy videót találtam...Esetleg ennek a készüléknek a gyorsaságról vagy valami más képességéről tudnátok írni?
Funscreen Funtab Luna 7C40-Tesztet, videót nem találtam erről...Hiányosak az információim...Erről ha tudnátok nekem írni azt nagyon megköszönném...
Navon Platinum-ugyanaz mint az előzőnél! Kérlek írjatok erről
Concorde Tab 7015-Videót találtam róla, tesztet nem...Videóban eléggé lassúnak tűnt a tablet...Valójában milyen? Miért van az hogy a nála nagyobb 7020as készülék sokkal keresetebb, holott azon 2.3.4 fut...Ha találtok tesztet, esetleg tudtok hasznos információt írni akkor azt küldjetek
MyAudio Series 7-Videót nem találtam, hacsak a MyAudio Mypad s7 nem ugyanaz mint a Series 7...Tesztet sem találtam róla...Pedig erre a gépre nagyon kíváncsi vagyok...Ha találtok tesztet, vagy esetleg ti tudtok róla mondani pár dolgot akkor azt küldjétek légyszíves
Ha esetleg találtok még jóféle 35K alatt kapható Tabletet akkor írjatok
Előre is köszönöm a válaszokat/segítségeket!
-
Paloczi95
tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy szerintetek melyik tablet érné meg jobban: a most megjelent Navon Platinum Tab, vagy a picit régebbi (de talán kicsit jobb specifikációkkal rendelkező) Alcor Ace? Felhasználása leginkább internetezés lenne, WiFi-vel és 3G modemmel egyaránt. Esetleg fényképek mutogatása ismerősöknek.
Nem találtam arról infót, hogy a Navon képes-e kezelni a 3G modemet, mert ha nem, akkor egyértelműen az Alcor a nyerő. Viszont ha az is tudja, akkor fogalmam sincs, egyáltalán nem vagyok otthon a témában. Ti melyiket ajánlanátok? -
arnyekxxx
veterán
válasz
illes.bence #15188 üzenetére
elolvastad egyáltalán amiket írtunk?
-
vamzi
senior tag
válasz
illes.bence #15188 üzenetére
Az xdigital nem más mint egy garázs "cég". Ha tőlük rendelsz, és a határon megfogják a cuccot, akkor garantáltan rajtad hajtják be, mint címzetten. És ezt mind összevetve:
Termék ára+xdigital nyeresége+áfa már nem olyan túl jó neked, főleg, ha mellétolom azt is, hogy a garanciát magadnak kell intézned plusz utánjárással és pénzekkel.Egy szóval te azért fizetsz az xdigitalnak, hogy megrendeljék neked a BÁRKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐ kínai webshopból és pont. Ezen felül kötelezettséget nem vállalnak. Minden más a vevőt terheli.
Egyáltalán nem ajánlott a szolgáltatásuk használata!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
KaiotEch #15186 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz, de itt nincs Flash tartalom.
-
illes.bence
tag
Köszönöm a válaszokat...Tehát ha xdigitalon rendelném...Akkor nekem ez jobban megérné mint ha más cégtől rendelném? Esetleg rendelt már valaki xdigital-ról?
Azért eléggé bűzlik hogy a 4.0.3 ICS op rendszerű Tabok 10ezresekkel olcsóbbak mint máshol...+ az mi hogy a termék teljes nevét (Márkáját) fel sem tüntetik?!
-
balpeter04
tag
válasz
szabi__memo #15181 üzenetére
-
hdman
őstag
-
Crytek
nagyúr
Hát amilyen nyomorult vagyok az én csomagomnak tuti nem hisznek majd,hogy 40 dolláros táblagép van benne így az olcsónak hitt 53ezerből szépen vám + adóval lesz egy 70 ezer ami már nagyon nem éri meg
No mindegy 53-at vagy 70-et bukok oly mindegy.Erről a pénzről már lemondtam.
-
vamzi
senior tag
válasz
szabi__memo #15174 üzenetére
Felőlem hívhatjuk fecninek is, a lényeg, hogy az egy hivatalos papír legyen a fizetésről. Bankkártyás fizetés esetén a bankod tud ilyet adni, paypalos fizetés esetén pedig a paypal.
-
vamzi
senior tag
Amennyiben a bekért számlán a végösszeg nem haladja meg a 45 euro-t úgy tényleg vám és áfamentes mindenhol. Viszont a csomagküldőket nem hatja meg a ráírt szöveg, hanem hivatalból bekérik a számlát, ami alapján megkezdik a megfelelő vámeljárást. Felesleges kiemelni, hogy melyik csomagküldő hogyan csinálja, a végeredmény ugyan az lesz
uh, kicsit kezd a topic elmenni "adócsalás kezdőknek" irányba
-
arnyekxxx
veterán
+10ezer amivel sajnos le akar húzni ez a remek ország
a vám meg forgalmi adó nem magyar találmány, bármennyire is jó miatta panaszkodni.
persze az nem esik le neki, hogy az emberek nem jókedvből lopják..hanem mert máshogy nem tudnak megélni.
A gázt nem igazán lopják, szemben az árammal, de ez a "lopom az áramot mer nincsrápénzem" magyarázat elég tré, nem kötelező szegényként nonstop TV-t nézni meg hősugárzóval fűteni. gazdagként meg nem kötelező villannyal füteni a medencét meg a jégmentes kocsifeljárót. Aki 45Ft/KW áron lopott áramot használ, az 30Ft/KW áron is lopná (lopta is amikor annyi volt).
-
S&B
csendes tag
majd meglátjuk hogy alakul
, hallottam már olyat is aki csomagküldővel rendelt és csak az 50dollár után kellett áfát+vámot fizetnie
csak annyit mondtak, a DHL ami felejtős, mert ott még meg is kavarják a sz*rt..amúgy bele van kalkulálva az a +10ezer amivel sajnos le akar húzni ez a remek ország,-de azért így is megéri,-vaterán meg itt-ott 45-50e-t kérnek érte.-továbbmenve pedig nincs kedvem 20napot, vagy akár hónapokat várni..,aztán ha nincs szerencsém ugyan így megvámolják
OFF az OFFBAN:
(számomra mondjuk ez az egész olyan kérdés mint pl a gázlopás...az állam sír hogy lopják a gázt..és ezért még jobban ráemel..persze az nem esik le neki, hogy az emberek nem jókedvből lopják..hanem mert máshogy nem tudnak megélni..máskülönben a többségnek esze ágában sem lenne...szóval kapják be)
na de nem nyavajgok itt tovább, vállaltam, aztán lesz ami lesz..majd megírom hogy jártam -
tjb007
nagyúr
válasz
KaiotEch #15163 üzenetére
Az nem Flash hanem JavaScript.
Ha szaggatna akkor gondolhatod, hogy senki sem venné meg. Nyugodtan megkérdezheted, hogy mennyire szaggat: [link]"30mp mire betölt egy oldalt?"
Ez meg ki lett már tárgyalva párszor. Azt gondlom te is tudod, hogy az adott hálózat szablya meg leginkább, hogy milyen gyorsan jön be egy oldal. 4 mag és 6GB RAM melltt is lassan jönnek be az oldalak ha a teljes sávszélesség le van foglalva.
-
kelzsoca
félisten
válasz
KaiotEch #15163 üzenetére
AnTuTu Benchmark 2035 pont ettől még a nem optimalizált ICS a telefonomon is többet kap.
Ha jól látom egy Motorola Defy-ről van szó, ami 3.7"-os kijelzővel és mellé 800x480-as felbontással rendelkezik, ezek a tabletek pedig 9.7"-os kijelzővel, és 1024x768-as felbontással, gondolom ebből érezhető, hogy NEM egy telefonnal kell összehasonlítani.
Az a 30 másodperc inkább pár másodperc, de az aktuális betöltési sebesség sok mindentől függ, a mobilarénás teszt egy katasztrófa, az ne legyen mérvadó.
-
Sanzaa
senior tag
válasz
mynames #15159 üzenetére
Csak a tokot rendeltem a Pandawillről.
A tabletet a ConCorde Elektronik Kft-től rendeltem.
Már nem győztem kivárni, amíg forgalmazzák mellé a billentyűzetes tokot is, mert féltettem a jószágot
Persze egy héttel rendelés után már rendelhető volt tőlük is a billentyűzetes tok. -
arnyekxxx
veterán
válasz
tjb007 #15161 üzenetére
hehe, fentebb irtam a pandás meg az xdigis árkülönbözetet.
xdigi bemutatkozásból:
"Az XDIGITAL weboldalnak köszönhetően, Ön külföldről, közvetlenül a gyártó országból rendelheti meg áhított kedvencét, megspórolva így a kereskedők általi többletköltségeket! A termékek külföldről, közvetlenül vásárlóink címére kerülnek postázásra, így azokat a lehető legjobb áron vásárolhatja meg!"
-
tjb007
nagyúr
válasz
mynames #15159 üzenetére
Juliska néni szaggat.........nokedlit.
Ha fontos a HDMI akkor meg teljesen felesleges agyalni rajta, válaszd a ConCorde -ot.(#15160) arnyekxxx
Egy újabb bizonyíték arra, hogy ezeket az itthon egyre csak szaporodó Kínából érkező műszaki cikkeket áruló weboldalakt érdemes leellenőrizni mielőtt bármit is vennénk, nehogy utólag érjen meglepetés minket.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
szabi__memo #15155 üzenetére
nem tudom mennyire lenne igazi számla:
Kapcsolat
Cégnév: Inter Digital Kft.Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat
1055 Budapest, Kossuth tér 4.
Cégkeresés cég elnevezése alapján(A cég nevének kezdete: inter digital.)
2012. június 16. napján 13 óra 44 perckor inter digital kezdetű cégnév a cégnyilvántartásban nem szerepel.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
illes.bence #15150 üzenetére
"Termékeink külföldről, közvetlenül a vásárló címére érkeznek, így az utánvétes fizetés és személyes átvétel nem megoldható!"
Szvsz ugyanugy megrendeli csájnábol ahogy te is megrendelnéd, ugyanugy előre kifizeted csak kicsit többet mintha a pandawillről rendelnéd.
Példa. Novo7 tornado 1/8GB pandawillen 19.700 xdigitalon 24.400
a leirásokban az eröteljes gtranslate filing se a bizalmat erősiti.
lassú voltam
-
Sanzaa
senior tag
válasz
Lutri [link]
Külföldről szállítják, csak nem hozzájuk, hanem hozzád érkezik.
De ugyanúgy várni kell a csomagra több hetet és előre kell fizetned.
Csak rá raknak még pár ezrest a külföldi árhoz képest.
Ennyi erővel te is megrendelheted a Pandawillről néhány ezrest spórolva.De ez a sor azért vicces: Szállító partnerünk a Hong Kong Post:-)
-
mynames
senior tag
válasz
De jó , hogy belinkelted ezt még nem is láttam. Bár a kérdésed elgondolkodtató.
---
Más: 7" helyett nagyobb tabletet szeretnénk párommal. Edigital-on nézelődök, nem tudom melyik lenne a jobb választás az alábbiak közül:
1. WayteQ xTAB-100is (ezen nincs HDMI...)
2. ConCorde Tab 9.7 IPS
3. Funscreen funtab GEMINI 10C40
4. MyAudio Series 9 tablet 8GB
5. WayteQ xTAB-100s (ezen van HDMI)Vagy a fentebb hivatkozott oldalról valamelyik vas?
köszi a válaszokat előre is!
-
illes.bence
tag
Mennyire megbízható ez az oldal?http://xdigital.hu/home/browse/12-android-tablet-pc.html?sef=hc&limit=18&limitstart=0
Mert különösen olcsón 22k-35k ig ICS-es Tabokat árulnak...
Előre is köszönöm a választ
-
S&B
csendes tag
válasz
tjb007 #15144 üzenetére
köszi!
de ez a postára vonatkozik+EMS futárra, mert annak nincs itthon kirendeltsége, nem?
Amúgy az eladóm elküldte hogy az lesz ráírva a csomagra hogy E-book olvasó, 54dollárért..tehát áfa és vám köteles lesz, csak......remélem nem lesz gond..és hogy a kedves(khm khm) NAV-os munkatársak nem olvasnak! (Ha mégis akkor ezúton üzenem hogy vendégeim vagytok egy pár sörre)
-
S&B
csendes tag
válasz
balpeter04 #15138 üzenetére
értem, tehát bekérik a számlát..
de egyrészt mi van akkor ha a két összeg-tehát a csomagon található, és az én általam befizetett két összeg eltér?(ami ugye mindig így van ilyen esetben)másrészt mi van akkor ha nem paypal-on fizettem , és konkrét számlát a banktól nem kaptam? amit kaptam azt az eladótól kaptam, és azon sem az az összeg szerepel ami valós, hiszen a banki díjakat is ők állták, és azt külön nem tüntetik fel. Rádásul az csak egy email..az is elég? ...ebben az esetben pedig hogyan tudják ellenőrizni az email-eredetét?-levelezésbe kezdenek az eladómmal? ők meg gondolom pont tesznek a NAV-ra..úgy ahogy van..
-
tvamos
nagyúr
Vegulis nincs kettos adozas, de megis fizetned kell az AFA-t minden termekre, amit vasarolsz, pedig olyan penzbol veszed, amibol mar fizettel SZJA-t. Ha jovedeki termek, akkor meg ott van az is. Ez egy ilyen bicikli. Hajtani kell, hogy menjen, es nem tudod, hogy a mogotted ulo hajt-e, vagy nem, esetleg fekez.
Megjegyzem, akitol veszeg nem biztos, hogy ott, ahonnan kuldi, megfizeti az AFA-t. Sot, lehet, hogy export tamogatast is fizet.
Ebben az esetben az adok, amiket meg kell fizetned nem csak arra szolgalnak, hogy vedjek az ipart, ami IT eseten nem is nagyon letezik nalunk, hanem, hogy javitsak a kulkereskedelmi merleget az orszagnak. Mert ugye, ha egysegnyi penzed van, akkor kevesebb aramlik ki belole, ha lecsipunk belole valamennyit. Raadasul beviszed az ujraelosztasi rendszerbe, emi ugye...
Jol hangzik, nem? -
balpeter04
tag
ÁFA-t minden után fizetned kell, sajnos ez van, le kell nyelni.
A csomagot visszatarthatják, és az átutalási bizonylatot EU szabály miatt be KELL kérniük, ugyanis a nem EK (Európai Közösség) országokból érkező csomagoknál mindig operatív szemlét írnak elő a vámosok, aminél az alapszabály a banki / PayPal-os átutalás bekérése!
Ilyenkor nem érdemes szívózni, mert még te járhatsz rosszabbul, főleg ha a vámosnak még rossz napja is van, sőt ha általában 4-5 munkanapon belül nem kezded meg a vámkezeléshez szükséges iratok "beszolgáltatását", akkor igen drága raktározási díjat is kiszabnak!
Legalábbis én így tudom a dolgokat, de cáfoljatok meg ha nem így van!
-
S&B
csendes tag
válasz
Chaser #15135 üzenetére
nem értem, ha 24USD van ráírva, akkor az után kéne áfát fizetni, nem? vagy ilyenkor kérik az eredeti értékét, de miért ha rá van írva? tehát miért feltételezik azt hogy hazugság? ja és miért tartanak vissza csomagot emiatt...
MÁS: gondolkodtatok már azon hogy miért van az hogy KÍNÁBÓL rendelsz, de legalábbis más országból,-és ugye ekkor annak az országnak fizetsz a szolgáltatásért, a termékéért-oda fizetsz áfát, mindent...akkor mi a k*rva retkes annyukért rakják rá itthon az áfát?! mert ha még nyerészkedés céljából rendelsz, esetleg ottani nagyker áron, több darabot, stb stb...akkor persze megértem, de így 1db-ra, ez...hát nem szép dolog, hogy finoman szóljak hozzá a témához..de hát itthon mi az.. ugye
a vámot amúgy megértem, az kell, az jogos.
persze lehet mondani hogy az itthoni termékek védelme a cél..csak ez nem igaz, meg ugye erre való a vám.. -
Vovi1
aktív tag
Helló mindenkinek!
A napokban jött meg a Q8-as, érdekes tab. Ha lesz időm, csinálok róla egy tesztet, meg videót. 3 nap repülő, + 5 nap Vám és 100 km posta, (ők nagyon rendesek voltak, extra keresés, személyes telefonálgatások stb). A dobozra 31 $ volt ráírva, nem kértem, de ott szerintem ez már rutin.
-
Chaser
legenda
válasz
body007 #15134 üzenetére
Bármit megnézhetnek a vámon. Épp napokban volt szó tabletes topikban mekkora királyság Kínából tabletet venni. Persze az, ha nem fogják meg. Kis csomag, jellemzően nem nézik ezeket, de ha a vámos unatkozik akkor ez van. 27% áfád biztos lesz, vám nem tudom van-e még, de az pár % volt, 4-5 ha jól emlékszem. Kérni fogják az utalás bizonylatát, tehát nem lehet kibújni alóla, legegyszerűbb ha szépen elkönyveled hogy ez nem úgy sikerült ahogy tervezted.
szerk: Jah hogy ez a tabos topik, azt hittem a bayes
Mind1, a lényeg ugyanaz.
-
Sziasztok!
Van itt vki aki jártas a vám ügyekbe? Fen akadt 2 db telóm Kínából jövet
Olyan 100k a 2, persze számlán 24 USD van...
A Magyar Postánál van vámolási szolgáltatás ~9500 HUF-ért. Vissza is fax-oltam mindent kitöltve nekik. Mire számítsak? Egyáltalán miért akadt fent? -
hdman
őstag
Cube U30GT:
After 2 weeks use my summary would be:
Pros:
- Fast cpu/gpu
- Great screen
- Good app compatibility so far despite it being early days for the RK3066 (but you do need to tweak it to see more apps in Google Play)
- Feels well built and solid in the hands
- Great battery life (up there with the big name brands)
- Frequent updates from Cube so far so support seems good. Also 3rd party developer support likely to be strong.Cons:
- Poor sound from inbuilt speaker but ok for average use (although fine through headphones or bluetooth speaker).
- Doesn't come rooted by default although this is easily remedied
- The various models -W, -H and -T cause confusion among potential buyers -
keszo
őstag
válasz
SUPREME7 #15119 üzenetére
Szia!
Esetleg az android assistant -
tjb007
nagyúr
válasz
SUPREME7 #15119 üzenetére
Az eredeti gyártót megtalálni kb. olyan mint egészséges táptalajt találni a csernobili atomerőmű környékén.
A system/build.prorp -ban talán megvannak még az eredeti gyártóra vonatkozó adatok de ahhoz, hogy megnézd root szükséges.
Rakd fel ezt azt alkalmazást, menj az Information részbe és írd le, hogy mi található a CPU manufacturers résznél, ezzel talán könnyebb lesz a lehetetlen. -
SUPREME7
őstag
Sziasztok. Ma jutottam hozzà egy "Btab"-hoz amit a btel ad elôfizuhoz. Viszont semmi normàlis leìràs nincs hozzà, de még a gyàrtò se derül ki. Minimàlis specifikàciò van csak ki a btel oldalàn + angol usermanual, szintén semmi hardverinfo vagy gyàrtò. Tudnàtok segìteni a beazonosìtàsban? Vagy, létezhet, hogy külön a btelnek készült a cucc ésvagy valami noname kìnai termék?
Köszönöm
-
tvamos
nagyúr
Vegulis ertem en... de a valaszokat olvasgatva megint eszembe otlott ez a dolog, es felfedezni veltem nemi osszefuggest.
Valaszod alapjan ugy erzem, nem vagyok egyedul elore haladott uldozesi maniammal, a fozelekkel kapcsolatban.
A multkor olvastam egy cikket virusos installerrel szerelt USB stickekrol is. Nekem hasonlo felelmem van a kinai tabokkal kapcsolatban is...( #15096 ) kofy
No igen, a Gadmei...
Feltettem a leguljabb gyari ROM frissitest. Persze az Playtelen... es ugy is marad. Nem talalkozunk most egy honapig, es akkor sem a Playesites lesz a legnagyobb gondom, ugy sejtem. -
tvamos
nagyúr
válasz
mipityu #15099 üzenetére
Amit emlitettel, azok kozul egyik sem fog bekovetkezni, egyhamar! Egyenlore nem leszel a rendszergazdam, es az itteni tud rola. Sot, a muszaki igazgatonk is tud rola! Engem ilyesmi miatt nem maceralnak! Epp eleg volt egni a management elott egy kosza automatikus frissites okozta driver kompatibilitasi hiba miatt. Persze rogton javitottak a Win-ben a service pack-ot... 2 het mulva.
-
Shoo
senior tag
nyugi én se akartam megvenni...főleg nem 1,5x-es áron
-
Shoo
senior tag
panda azt írta a fórumon, hogy jövő héten megérkezik hozzájuk
Nini mit találtam: Nem reklámnak szánom
-
Prien
addikt
Jól látom a Spemall oldalán,hogy eltűnt az Aurora II előrendelés felirat? Ez azt jelenti,hogy megjelent volna?
-
h-yle
addikt
Én is berendeltem még hétfőn egy Cube U30GT-t pandawillről. az új shipping date júli 1, mert a Cube még javítgatott a tabon, kiváncsi vagyok jobb lett-e a hang (azt nagyon elcseszték állítólag) és milyen lesz a WiFi-jel, mert sokaknak azzal is volt gondjuk. Mondjuk mire ideér szerintem kiadnak még 1-2 FW-t hozzá, és már CFW is van, szóval jó lesz ez.
-
z0d1AK
nagyúr
Szerintetek a Lenovo mit is szeretne a Dual SIM-es tabletjével?
-
vamzi
senior tag
válasz
tvamos #15094 üzenetére
Remélem érzed, hogy egyáltalán nem erről van itt szó. De ha már így megkérdezted, valóban nem szívtam még a frissítések felpakolásával, mivel általában 1-2 hetes csúsztatással pakolom fel őket. Plusz szerverre tükrözöm folyamatosan a rendszert...
Továbbá az alap vita arról alakult ki, hogy mi értelme van egy CWM recovery használatának, ami nekem konkrétan full system backupra kell, hogy egy esetleges crash esetén csak visszaállítom és boldog vagyok, ahelyett, hogy szívom a fogamat, mert rajta vannak a munkáim és az accountjaim, és minden beállításom... És a cwm használatát kérdőjelezte meg a kedves fórumtárs, nem konkrétan a főzött romét(amit mellesleg nem használok, mivel a személyes adataimat én is féltem
)
-
k_norbert89
csendes tag
Sziasztok. Egy nagyon komoly kérdésem lenne.
Szereztem egy Newsmy Newpad T3 készüléket. Nagyon fürge, 4.0 androiddal és a játékokat is jól viszi.
Nagy problémám viszont, hogy akitől szereztem, megpróbálta rootolni vagy usb-n keresztül leformázta. Nem tudom.
De összegányolta alapjaiban a rendszert, és így a készülék a saját memóriájára azt írja hogy SD-kártya sérült. Formázza. (amire persze semmi nem történik). Micro SD-t és Pendrive-ot azonnal felismer FAT32 rendszerrel.
Factory reset se segít. A PC sem ismeri fel sehogy.
Attól tartok firmvare meg op.rendszer csere kéne de semmit sem találok.
A segítőnek meghálálom ha Debrecenben vagy nyíregyházán lakik/jár.
Előre is köszönöm segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest