- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vovi1
aktív tag
válasz
CHIPman #15864 üzenetére
Nekem is volt hasonló gondom a Q8-al, de megoldottam. Nem töltött semmit a Playról hibaüzenettel mindíg kilépett. Talán a Flash-t nem szerette, vagy a prop beállításai nem mennek - ezért kellene rootolni. ( a kínai nyelvű Play megy!)
Kipróbáltam a Kelzsoca féle Wayteq 4-es superusert, (rendszertelepítésként) lefutott szépen, de nem volt eredménye, nem rootolta. Gyári szoft újratelepítése egy ideig jó volt, majd megint leállt a Play. Kénytelen voltam a setup-ban tippelni - Kínai ábrás, nincs angol - és sikerült egy factory resetet kihozni belőle. Azóta minden kiválóan megy.
Sajnos a Gameloft játékok nem nagyon mennek, pedig a hardver bőven elvinné. Át kellene írni a build.prop fájlt ( kütyü neve, gyártója, nyelve, régió, google helyett mindenhol panda van, stb) és szerintem akkor minden futna rajta. Sajnos a kínai tab-ok jellemzően a belső piacra készülnek - az a piac nem a magyar - és a saját korlátaikat beépítik. Már az is nagy szó, hogy a nyugati Play működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Ipad 10.generáció
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest