- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
tvamos #15811 üzenetére
Gondoltam a concorde 9.7 baráti áron beszerezhető, de a fórumon összegyűlt, nem kevés negatív szólam. Akkor már mindegy, kiadom érte a sok színes papírt és beruházok egy asus-ra. Ott sem egyértelmű a helyzet. Sőt... A minap kezembe került egy galaxy tab 10.1, kerestem rajta az sd slotot, aztán nem találtam a micro usb csatlakozó helyét, hát az sincs.
Ez, ami van, legalább bagóért van. Ha szebb kijelzővel rendelkezne és elfutnának rajta az erősebb játékok és bírna legalább öt órát max fényerőn, nem kutatnék tovább.
Elég jók a hangszórói, hatszáz forintos otg kábellel viszi a pendive-ot és a billentyűzetet, hdmi, micro usb, beépített gps vevő és ami nagyon-nagyon pozitív, nem kell wifi jelet vadászni, mivel megy rajta a 3g.
Mondjuk a fejlesztés megállt a 2.2-nél, de egy elég jó főzött romot fabrikált hozzá Lawrence74.Amíg nem gyártják le az én ideális tabletem, addig marad ez, és a sokcsatornás tv. Grönland, meg a jegesmedvék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest