- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ata_
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #15999 üzenetére
Wifi nekem is szórakozik sajnos. Viszont a rootolással nem volt gond, bár a gtalk így se úgy se megy....
-
CoolBoy323
nagyúr
150k alatt a Prime + dokkolo
-
Shoo
senior tag
-
CHIPman
nagyúr
Na. Visszavittem a MyAudio 8-at(aka Q88), és kéne helyette más. Azzal gond volt, hogy elég gyenge volt a WiFi-je(konkrétan a lakás egyik sarkából a másik sarkáig nem vette a WiFi-t, míg egy Galaxy W, egy Galaxy S és egy Xperia mini gond nélkül csatlakozott és viszonylag elfogadható sebességgel lehetett netezni rajta, addig a tablet csak csatlakozott, de még Opera Minivel is iszonyat lassan vette a WiFi-t, és dobálta). Az viszont tetszett, hogy nem zárogatta be a programokat, és FR után a sebességgel se volt gondom. Az 1024 pixel szélességet megtartanám, 1GB RAM se lenne rossz, méretben viszont mehetne a 7". Itthon van valami ezeknek megfelelő új cucc reális áron, vagy marad a panda? Ott ezt néztem, elég jó ára van a tudásához képest. Erre mondjuk legyen 40k a keret itthonról.
Ugyanez adott normális gyártó neve alatt 60k-ig.
szerk.: Honeycomb alá nem adok. -
Crytek
nagyúr
Most nézem pandawillen is van.
Olyan vajon lehet kérni hogy egy ilyet küldjenek a Cube helyett?? (Mivel árban is 1 dollár eltéréssel annyiba kerül)
-
Shoo
senior tag
Kh@oSz épp az előbb hívta fel a figyelmem az Onda VI40 Dual Core-ra...létezik, hogy tényleg 9205 pontot kapott antutun?
-
Rockerman
csendes tag
Sziasztok,
A netet böngészve ezt találtam a Cube U30GT-vel kapcsolatosan. Infóként az erre a gépre várakozóknak.
Custom Rom: [link]
Nem olvastam végig, de biztató hogy már most készül rá custom rom. Jó kis gép lesz ez.
Remélem a window/yuandao N101-ra is rámozdul egy tehetséges fejlesztő.
Üdv: Rockerman
-
vamzi
senior tag
A smartq bejelentette a következő tábláját, az S7 tovább csiszolt változatát:
SmartQ K7 Specs:
dual-core OMAP4430 TI
7-inch IPS multi-point touch screen 1024 * 600
8 GB high-speed iNand Flash
GPS
Bluetooth
WiFi FM radio
FM transmitter
front camera
HDMI output
USB OTGThe K7 uses the same shell as the SmartQ S7, 10.2mm thick and 320g weight.
Az árára vagyok már csak kíváncsi. Szerintem max 200 dolcsi lesz, de inkább alatta.
-
tjb007
nagyúr
-
zoleee24
tag
válasz
Sanzaa #15980 üzenetére
igen, az első gondolat az Aurora II volt, de aztán rájöttem, hogy ha vámon kiszúrják akkor eleve bukó a +27% miatt, illetve ha összetörik/hibás darab érkezik szintén bukó.
azt viszont nem tudom milyen lehet a képe egy mezei TFT-nek az IPS-hez képest.
Ki kellene próbálni. Lehet benézek egy Edigitalba, vagy MM-ba.Mennyire lehet "mókolni" ezt a wayteq-et szerintetek, gondolom, ha Ramost lehet akkor ezt is,
a belseje ua. nem? Ja és melyik Ramos ez átnevezve? -
motoflug
őstag
WayteQ xTAB-50 GPS-ről mik a benyomások?Tudom,hogy ez a tabletek topikja,de szerintem ez a készülék ide sorolható.
-
zoleee24
tag
én is a wayteq xTab-70w-vel szemezek, csak látni kellene élőben.
Az a kérdés, hogy nem fog-e kifolyni a szemem ebook olvasása közben, az IPS jobb lenne talán, de az már más árkategória....
-
Bone123
HÁZIGAZDA
A "200 dolláros" Acer Iconia A110 az szerintetek... hány dollár lesz valójában kijövetelekor?
-
Kofler
tag
Sziasztok !
A kérdésem az lenne hogy egy Navon Platinum tablet alkalmas-e avi formátum lejátszására ?
Az interneten sajnos semmiféle információt nem találtam erre vonatkozóan ha esetleg valaki ismeri ezt a típus kérem segítsen !
Egy link a tabletról: http://www.aqua.hu/navon-platinum-tablet--7-174677.htmlElőre is köszönöm !
-
Maybourne
tag
válasz
nightmare13 #15969 üzenetére
Concorde 7015 vagy az új WayteQ xTAB-70w. nálam ezek az ár/érték bajnokok egyelőre. Azért írtam, hogy "részemről". 45-ért én is elgondolkoznék rajta.
-
scanman
csendes tag
Ez engem is érdekel, 58 ezerért, mi az ami jobb? (4 magos Tegra3, és 12 magos GeForce ULP - bár ez utóbbiról fogalmam sincs, milyen és mennyire számít jónak
)
-
Maybourne
tag
Itt is [link] 58 ezerről írnak a Nexus 7-tel kapcsolatban, ami már reálisabb képet ad a valóságról szerintem is. ellenben így az ár/érték bajnok címétől meg is lett fosztva részemről.
-
tjb007
nagyúr
válasz
illes.bence #15964 üzenetére
Semmiben mert ugyanaz.
A Mali-400 háromféle konfigurációban érhető el, az MP után lévő szám annak függvényében változik, hogy hány fragment processzor található benne. Az MP1 -ben 1db fragment processzor van, az MP2 -ben 2db, az MP4 -ben pedig 4db ami a maximum. Hogy egyszerűen érthető legyen minél több van benne annál jobb/erősebb. -
CHIPman
nagyúr
válasz
illes.bence #15964 üzenetére
Mindkettő Mali 400 GPU, csak az olcsóbb tabletekben 1, míg a drágábbakban és a telefonokban 4 maggal operál(a GPU).
-
ronson
őstag
-
illes.bence
tag
Köszönöm nektek a választ! Az hogy Mali 400MP1 mitől különbözik a Mali 400 GPU-tól?
Bocs ha noob kérdés :$
-
hdman
őstag
válasz
tjb007 #15960 üzenetére
1, ezt nem tudtam, több helyen is asust olvastam
2, ez visszavezethető az 1, pontra. Nem mondta senki, én feltételeztem, hogy ha tényleg az asus a gyártó, és adja a nevét is, akkor a szerviz, ezáltal a garancia is megoldott lesz.Nem akartam pletykát kelteni
ronson: nem tudom, de tuti van rá valami törvényi szabályozás. Most elvileg halmozottan hátrányos helyzetben vagyok, mert dolgozom, és ráadásul teloról is vagyok, nem tudok utánanézni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
illes.bence #15959 üzenetére
A SoC AML 8726-M3, tehát MALI-400-as lesz a grafikus gyorsító.
-
illes.bence
tag
Nem tudjátok WayteQ xTAB 70w-be milyen grafikus chip kerül majd? Sehol se írják!
-
scanman
csendes tag
válasz
z0d1AK #15952 üzenetére
Valamelyik okos kínai cég csak fogja árulni... vagy a pandawill, vagy valaki... legalábbis bízom benne .... vagy hozatok egyet angliából ismerőssel... majd kitalálunk valamit, hogy megérje
Nem akarom én azt feltétlenül itthon megvenni, nem a garancia miatt várom, hanem az ár/érték arány miatt... és valahogy okosba 200 dollárért... ha tényleg annyi lesz, és ezen dől el úgyis minden....
-
-
scanman
csendes tag
Na kicsit utánaolvasva, lehet hogy én is lemondok a 10"-ról... kíváncsian várom a 200$ alatti árat és a Google Nexus 7 pontos specifikációját, mert ha igaz amit szellőztetnek, lehet hogy érdemes lesz a vételre
"A hardverről viszont már annál többet: a tablet 7 colos és 1280×800 pixeles IPS érintőkijelzővel, 1,2 megapixeles előlapi kamerával, négymagos (1,3 GHz-es) NVIDIA Tegra 3 processzorral, 1 GB memóriával, 8 vagy 16 GB háttértárral, Wi-Fi vezérlővel, NFC lapkával, és maximum 9 órás akkus üzemidővel rendelkezik a dokumentum alapján.
A Gizmodo állítása szerint a Google Nexus 7 Ausztráliában már júliusban elérhetővé fog válni, méghozzá a háttértárának kapacitásától függően 199 / 249 dollárért (~ 46/57 ezer forintért) cserébe."
Ha ez így igaz lesz, érdemes lesz rá pár napot várni
-
CoolBoy323
nagyúr
na ez az
de cortex a8 meg elérhető, sőt, már majdnem ódivatú
MyAudio Series 8 tesztvideó
tudom, nagyon szar lett, de most vesztettem el ilyen téren a szüzességem... és nem volt könnyű defyvel videózni, közben nyomkodni -
vamzi
senior tag
válasz
CoolBoy323 #15917 üzenetére
ARMv8 még nem elérhető, csak papíron
-
tvamos
nagyúr
Eee Pad Transformer TF101:
Brilliant IPS panel with ultra-wide 178⁰ viewing angle made from scratch resistant and super tough glass
10.1" LED Backlight WXGA (1280x800) ScreenLatom, mar elkestem a specifikacio bemasolasaval...
Szoval ez IPS... es ahogy en latom, mert itt volt a kezemben az elobb, ez egy igencsak szep kijelzo! Remelem, a kollegam rateszi mar az ICS-t, es ugyis kiprobalhatom. Nem mintha vennek ilyet.
-
hdman
őstag
Akkor ezt most tényleg nem értem. Most akkor ténylegesen mekkora a cube kijelzője? Nem 10,1" 1280x800? Én is azt olvastam, hogy a Transformer TF101 kijelzőjét kapta meg, ami tényleg ilyen adatokkal bir.
Szupererős, karcolásálló üveggel borított, akár 178°-os, ultraszéles látószögből is nézhető kiváló IPS kijelzőpanel
10.1" képátlójú, LED-háttérvilágítású, WXGA (1280x800) felbontású képernyő
-
tjb007
nagyúr
válasz
tvamos #15928 üzenetére
Van jó pár ilyen ipari felhasználásra szánt tablet (amik jó drágák és üzletekben nem lehet kapni) amik között vannak sokkal komolyabbak.
"Annyi velemenyt elolvastam itt, fel kene hasznalni, es egy sajat Tabot csinalni.."
Ehhez már csak jó sok pénz és egy gyártó kell aki legyártja neked a tvramos márkájú tabletet
-
nightmare13
őstag
válasz
illes.bence #15926 üzenetére
Nem feltétlenül gyorsabb. Azt hiszem, CortexA9 lesz bent, nem CortexA8, jóval kisebb csíkszélességen, így elvileg alacsonyabb fogyasztás mellett képes ugyanarra a teljesítményre. (Ha úgy vesszük, lényegében erősebb, hiszen ugyanannyi teljesítményt kevesebb erőforrással lát el).
-
tvamos
nagyúr
IP54-es tablet:
http://news.directindustry.com/press/logic-instrument-sa/new-rugged-android-tablet-12729-369563.html?mlrmbridv=PN1E9Y7K3X4F5M8K4F0NA&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=25-06-2012&utm_content=photo(#15913) Crytek: En nem ezt irtam!
-
Shoo
senior tag
válasz
illes.bence #15926 üzenetére
Ehhez még kell egy jól kommunikáló szoftver is
Erre a válaszra számítottam én is, de talán így erre is figyelni fognak. Inkább bontsák ki az enyém, minthogy egy ilyen vacakot adjanak ide... De egyre jobban a CC felé húz a szívem
-
illes.bence
tag
válasz
nightmare13 #15919 üzenetére
SoC:
System on Chip
A mobiltelefonokban lévő SoC-ban található a processzor, grafikus gyorsító és a memória is például.Tehát ha ez jobb, akkor gyorsabb a gép és több játékot visz?
Amúgy köszönöm a választ neked és tjb-nek
-
Shoo
senior tag
Ezt kaptam Pandától válaszul:
Thanks for the information. Don't worry. Before send the item to you, we will test it carefully. So many customer pay close attention to it, Pandawill doesn't dare not to take it seriously. We have got some pieces of tablets for test last week, but not the final version. The manufacturer is still working to improve. So far, we haven't found the problem on the test tablets that the touch screen couldn't work normally.
-
tjb007
nagyúr
válasz
illes.bence #15918 üzenetére
Igen, megéri.
-
nightmare13
őstag
válasz
illes.bence #15918 üzenetére
Nagyobb felbontású kijelző, valamivel jobb SoC, hasonló support, szóval igen, megérheti simán
-
illes.bence
tag
Ahha
Köszi a választ Shoo
Jó hogy megerősítettél hogy a 70w jobb lesz
Esetleg gondolkozik azon valaki hogy Wayteq xTab 70w-t vegyen?
Ti mit gondoltok erről a készülékről...Megéri a ConCorde-al szemben az a +4-5ezer forint?
Előre is köszönöm!
(De ne csak Shoo válaszoljon
)
-
CoolBoy323
nagyúr
-
kelzsoca
félisten
Össze-vissza írnak mindent, a CUBE U30GT-ben 9.7"-os IPS panel van, nincs 10.1"-os IPS panel.
(#15908) Crytek
A csúszásnak az oka, hogy még el sem indult a tömegtermelés, ha el is indul, az első szériából én biztos nem vennék egy darabot sem.
Infók a Google táblájáról
"attól függően, hogy a 199 dolláros vagy a 249 dolláros modellt választjuk."
Ha hozzánk is beérkezik, akkor ezt is, mint minden más műszaki cikket dollár helyett euroban érdemes számolni: 199€ és 249€
-
Crytek
nagyúr
-
vamzi
senior tag
válasz
CoolBoy323 #15910 üzenetére
SetCPU-t használhatsz a processzor órajelének állítása érdekében.
Márpedig az ARM arhitecturákkal igenis képzavarban vagy, mert lövésed sincs, hogy mi az az ARMv7, pontosabban kevered az az ARM7-es maggal, ami az ARMv3 arhitecturára épül
-
vamzi
senior tag
válasz
CoolBoy323 #15896 üzenetére
Állítsd be kézzel, ha annyira zavar, de legfeljebb az akksit fogja jobban enni...
Az armv7 nek meg légyszi olvass utána, hogy mi is, mert totális képzavarban vagy.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Crytek #15902 üzenetére
"Egyébként az a kijelző hiba (bal alúl nem igen érzékel) az mindegyiknél van vagy csak elvétve 1-2nél?"
Ebben a topikban DeathAngel éppen azt írja, hogy nála nincsenek ilyen hibák (és gondolom a többieknél sem, mert hemzsegne a fórum az ilyen komoly problémáktól).
Én meglátom, hogy mi fog kisülni az egészből júli 1-ig, aztán ha továbbcsúsztatják, akkor égi jelnek tekintem és visszamondom a rendelést.
-
Shoo
senior tag
válasz
Crytek #15902 üzenetére
nem lesz jó, mert az u30gt az 10,1" a CC meg 9,7". ha belemegy akkor is lötyögni fog és a gombok se jó helyen lesznek...
asszem privátban megkérdem tőlük, hogy mi a véleményük a látott dolgokról... bár úgyis azt fogják mondani, hogy ilyet nem engednek ki a kezükből, de hátha jobban figyelnek majd rá...
-
Crytek
nagyúr
Beleolvasgattam és ha az elkövetkezendő pár napban nem jelentenek be egy több hónapos csúszást a hibajavítások miatt akkor ajánlatos visszamondani!
Kérdésem hogy a U30GT tokja vajon jó a Concorde 9,7-hez? Mert a tok az megjön de nem lesz hozzá táblagép
Egyébként az a kijelző hiba (bal alúl nem igen érzékel) az mindegyiknél van vagy csak elvétve 1-2nél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged