Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
mynames
senior tag
válasz this is life #30666 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Probléma megoldva!
-
mynames
senior tag
Üdv!
Segítségeteket kérném az alábbiakban:
ismerősöm gyereke bejelszavazta PDA-jukat, és azt sikeresen elfelejtette. Most a gép használhatatlan a jelszó hiányában. A reset "gomb" hatástalan, bármeddig is tartjuk benyomva.
Mit lehet tenni?
A gép: dps Dream 7, Android 4.0 ICS-sel.Várom segítő válaszotokat, előre is köszönöm!
mynames
-
mynames
senior tag
Sziasztok!
Végre vettem egy HDMI-C -- HDMI átalakítót a Concorde 9.7 IPS-hez, hogy ne a notit kelljen vinni a tv-hez...erre nem működik. Kell a tab HDMI portjához valami driver? esetleg beállításoknál kell mókolni valamit (ezt már néztem , de ilyen jellegű beállítást nem találtam..)
-
mynames
senior tag
Korábban írtam a belső tárhely problémámat, hogy nem volt hely már rajta, de nem is találtam nagy mennyiségű adatot sem... A végső megoldást a az SD kártya törlése opció hozta meg. A belső memóriát (mondjuk nem értem, hogy miért belső SD-nek hívják) kipucolta szépen.
---
Ami viszont érdekelne, hogy HDMI átalakítóból láttam C-st és D-st. Melyik a jó? -
mynames
senior tag
Sziasztok!
CC 9.7 IPS-ben van ugye 8 Gb belső memória ami mostanra megtelt. Tudtok valami olyan progit amivel megnézhetm, hogy mivel lett tele? Sajnos az Astroval nem látom, hogy mi fene adja ki a 8 gigát..
Operánál ill. Atorretnél , hogy tudnám beállítani, hogy SD kártyára is mentsen , ill. használja? Sajnos csak a beépített 8 Gb-ot kezeli, és nem enged egy szinttel feljebb , hogy válaszhassak mást... -
mynames
senior tag
válasz tvamos #16223 üzenetére
tvamos, koncsik es Shoo!
Ugy nez ki, hogy az opera meghozta a vart eredmenyt! Egy klasszissal jobb lett! Gyors, hasit , nincsenek 10-15 mp-es fagyasok!
koszonom!
Szerk:
keresek ehhez a cucchoz valami normalis tartot filmezeshez, esetleg olyat ami hangszorot is tartalmaz, mert a hangja az tovabbra is keskeny...tudtok valamit?[ Szerkesztve ]
-
mynames
senior tag
A CC 9.7-est múlt csütörtökön vettem át , de sajnos böngészésre alkalmatlannak tartom, rettenetesen lassú, fagy, akad...Hihetetlenül alúlmúlta a várakozásaimat.
Tudtok javasolni valamit, mit csináljak vele? -
mynames
senior tag
A CC 9.7-est múlt csütörtökön vettem át , de sajnos böngészésre alkalmatlannak tartom, rettenetesen lassú, fagy, akad...Hihetetlenül alúlmúlta a várakozásaimat.
Tudtok javasolni valamit, mit csináljak vele? -
mynames
senior tag
-
mynames
senior tag
válasz illes.bence #15150 üzenetére
De jó , hogy belinkelted ezt még nem is láttam. Bár a kérdésed elgondolkodtató.
---
Más: 7" helyett nagyobb tabletet szeretnénk párommal. Edigital-on nézelődök, nem tudom melyik lenne a jobb választás az alábbiak közül:
1. WayteQ xTAB-100is (ezen nincs HDMI...)
2. ConCorde Tab 9.7 IPS
3. Funscreen funtab GEMINI 10C40
4. MyAudio Series 9 tablet 8GB
5. WayteQ xTAB-100s (ezen van HDMI)Vagy a fentebb hivatkozott oldalról valamelyik vas?
köszi a válaszokat előre is!
[ Szerkesztve ]
-
mynames
senior tag
válasz nightmare13 #14868 üzenetére
köszönöm a gyors választ és mindenkinek is a korábbi válaszokat is.
Szóval csak kapacitivben érdemes gondolkodni azt már látom. Na most ha wifi van benne más nem is kell netezni gondolom.
Ez milyen lenne?
Vagy ez ?
[ Szerkesztve ]
-
mynames
senior tag
Miután teljes kezdő vagyok a témában valaki összefoglalná 2 mondatban a rezisztív-kapacitiív kijelző közti különbséget?
köszönöm
-
mynames
senior tag
Sziasztok!
Nyaralásra nem akarom a notit cipelni, így jött szóba egy alacsonyabb árfekvésű tablet.
Amire kell:
- netezni
- nem baj ha van benne GPS
- esetleg egy filmet is meg lehet nézniÉn 7"- ban gondolkodom.
Mit ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest