- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
S&B
csendes tag
válasz
balpeter04 #15138 üzenetére
értem, tehát bekérik a számlát..
de egyrészt mi van akkor ha a két összeg-tehát a csomagon található, és az én általam befizetett két összeg eltér?(ami ugye mindig így van ilyen esetben)másrészt mi van akkor ha nem paypal-on fizettem , és konkrét számlát a banktól nem kaptam? amit kaptam azt az eladótól kaptam, és azon sem az az összeg szerepel ami valós, hiszen a banki díjakat is ők állták, és azt külön nem tüntetik fel. Rádásul az csak egy email..az is elég? ...ebben az esetben pedig hogyan tudják ellenőrizni az email-eredetét?-levelezésbe kezdenek az eladómmal? ők meg gondolom pont tesznek a NAV-ra..úgy ahogy van..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- LEGO klub
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Linux kezdőknek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest