Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
S&B
csendes tag
majd meglátjuk hogy alakul, hallottam már olyat is aki csomagküldővel rendelt és csak az 50dollár után kellett áfát+vámot fizetnie csak annyit mondtak, a DHL ami felejtős, mert ott még meg is kavarják a sz*rt..amúgy bele van kalkulálva az a +10ezer amivel sajnos le akar húzni ez a remek ország,-de azért így is megéri,-vaterán meg itt-ott 45-50e-t kérnek érte.-továbbmenve pedig nincs kedvem 20napot, vagy akár hónapokat várni..,aztán ha nincs szerencsém ugyan így megvámolják
OFF az OFFBAN:
(számomra mondjuk ez az egész olyan kérdés mint pl a gázlopás...az állam sír hogy lopják a gázt..és ezért még jobban ráemel..persze az nem esik le neki, hogy az emberek nem jókedvből lopják..hanem mert máshogy nem tudnak megélni..máskülönben a többségnek esze ágában sem lenne...szóval kapják be)
na de nem nyavajgok itt tovább, vállaltam, aztán lesz ami lesz..majd megírom hogy jártam -
S&B
csendes tag
válasz tjb007 #15144 üzenetére
köszi!
de ez a postára vonatkozik+EMS futárra, mert annak nincs itthon kirendeltsége, nem?
Amúgy az eladóm elküldte hogy az lesz ráírva a csomagra hogy E-book olvasó, 54dollárért..tehát áfa és vám köteles lesz, csak......remélem nem lesz gond..és hogy a kedves(khm khm) NAV-os munkatársak nem olvasnak! (Ha mégis akkor ezúton üzenem hogy vendégeim vagytok egy pár sörre) -
S&B
csendes tag
válasz balpeter04 #15138 üzenetére
értem, tehát bekérik a számlát..
de egyrészt mi van akkor ha a két összeg-tehát a csomagon található, és az én általam befizetett két összeg eltér?(ami ugye mindig így van ilyen esetben)másrészt mi van akkor ha nem paypal-on fizettem , és konkrét számlát a banktól nem kaptam? amit kaptam azt az eladótól kaptam, és azon sem az az összeg szerepel ami valós, hiszen a banki díjakat is ők állták, és azt külön nem tüntetik fel. Rádásul az csak egy email..az is elég? ...ebben az esetben pedig hogyan tudják ellenőrizni az email-eredetét?-levelezésbe kezdenek az eladómmal? ők meg gondolom pont tesznek a NAV-ra..úgy ahogy van..
-
S&B
csendes tag
válasz Chaser #15135 üzenetére
nem értem, ha 24USD van ráírva, akkor az után kéne áfát fizetni, nem? vagy ilyenkor kérik az eredeti értékét, de miért ha rá van írva? tehát miért feltételezik azt hogy hazugság? ja és miért tartanak vissza csomagot emiatt...
MÁS: gondolkodtatok már azon hogy miért van az hogy KÍNÁBÓL rendelsz, de legalábbis más országból,-és ugye ekkor annak az országnak fizetsz a szolgáltatásért, a termékéért-oda fizetsz áfát, mindent...akkor mi a k*rva retkes annyukért rakják rá itthon az áfát?! mert ha még nyerészkedés céljából rendelsz, esetleg ottani nagyker áron, több darabot, stb stb...akkor persze megértem, de így 1db-ra, ez...hát nem szép dolog, hogy finoman szóljak hozzá a témához..de hát itthon mi az.. ugye
a vámot amúgy megértem, az kell, az jogos.
persze lehet mondani hogy az itthoni termékek védelme a cél..csak ez nem igaz, meg ugye erre való a vám.. -
S&B
csendes tag
válasz Dzsano #15054 üzenetére
az a baj hogy itthon sok rájön...áfa, esetleges bolt fenntartása, szervízhálózat, reklám-de ha más nem is akkor a HASZON...szerintem ha valaki nem akar sok tízezret rákölteni..vagy csak szeretne többet kihozni a pénzéből nincs más megoldás...a kockázat benne van...ennyi kell...
amúgy meg nem kell mindenkinek rendelgetnie..a boltoknak is meg kell élni, a "prémium" termékeket is el kell adni..de kinek mi a fontos -
S&B
csendes tag
válasz KaiotEch #15022 üzenetére
hát Magyarországon értelmes tabot találni nehéz, szörnyű a választék..amit én rendeltem azért itthon elkérnek 45-50ezret(de mire?) amit te nézhettél az ilyen max 50dolláros csoda lehetett vagy annyi se
ez amit én rendeltem..ennek az egyetlen gyenge pontja a kijelzője..ugyan ez komolyabb kijelzővel az aurora2..az pár dollárral többért van..de ilyen alapon a határ a csillagos ég..az elf2 kijelzőjének csak a betekintési szög a hátránya..érintésre jól reagál
én igazából csak annyit tennék hozzá hogy ha veszel egy márkásabb tabot..abba is hasonló cuccok vannak..sőt jobbat mondok: kínában készül. Sőt még arra is van esély hogy egy üzemben ezekkel..lásd BMW..a kínai BMW gyár egyben BMW klónokat is gyárt..ilyen ez a világ.
Egyedül amitől tartani kell az a garancia, de én jelenleg úgy vagyok vele hogy ennél több pénzt is basztam már el látszólag értelmetlenebb dolgokraez a kép meg azt gondolom mindet elmond az elf2 legnagyobb erényéről:
http://androidinabox.com/blog/wp-content/uploads/2012/06/antutu-15001.png -
S&B
csendes tag
válasz KaiotEch #15017 üzenetére
olcsók ,de én nem ilyet rendeltem..olvasgattam róla, és nem volt rossz vélemény..nyilván ne várjuk azt, hogy ennyiért majd pl samsung minőség is jár, nekem személy szerint elég ha a hardver erős..ez meg erős, nem is kicsit, meg ahogy láttam át is van gondolva...az hogy ropog a ház, lógnak a gombok az engem nem zavar...
(2éve használok huawei u8120at, ismertebb nevén vodafone 845öt...2év alatt, mivel olcsó nem kíméltem..esett vízbe, betonra, homokba, sárba..rendszeresen vágtam a szoba egyik végéből a másikba idegességből..ütöttem vertem...2évig volt a proci felhúzva..össze vissza főzve...cserébe a mai napig bírja, a kijelzője erősebb nyomásra elszíneződik...néha..meg recseg ropog lóg..made in china..)ja és nálam jobban kevesen utálják a kínai termékeket..de bevállalom ennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
S&B
csendes tag
most rendeltem aliexpressrről az Eternal team-től egy tabletet...Ainol Novo7 Elf II.
Aki nem hallott volna róla, Cortex A9 dual core proci(1,5GHz), 1giga ram, mali-400 stb, stb. Antutu Benchmark-on 7666pontot ért el, ezzel ver elég sok tabletet-telefont...
124dollár a 8gigás változat,+akcióban UPS futárszolgálat 7dollárért szállítja 1-5munkanapon belül. Valami olyan is van hogy ingyen vissza is viszik ha rossz a termék..persze ebben nem vagyok biztos, reméljük nem is lesz rá szükség...
szóval így került eddig az egész 29ezerbe, ami..hát..nem sok..
most várom hogy az eladó megkapja az igazolást a pénzről és feladja a csomagot. Valahol írta egy srác hogy ő is így rendelt innen egy aurórát..neki péntek este igazoltak vissza, szombaton már kölnben volt a csomag..szerdára meg vámolva megkapta..remélem nekem is hasonlóan történik minden, és nem lesz semmi gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest