- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A 380 szerintem jó kártya lett, valamivel többet fogyaszt mint a 960, de az már nem annyira vészes. Ha anno kiadják 4 GB-vel a Tongát simán azt vettem volna amíg nem jön valami jobb széria.
A 390/X-nél maradt a magas fogyasztás, de a +4 GB hoszabb távon megérheti (vagy legalábbis addig amíg nem jön egy 970/980 refresh kis oc-vel és 7/8 GB memóriával
)
360 is elég lehet oda ahová szánják, a tudása is jó. A 370/X a leggyengébb láncszem, bár a 950 sem valami jó alternatíva.
Ár/érték arányban a 300-as széria még mindig jobb mint az új HBM-esek.Arra leszek kíváncsi, hogy DX12-ben mennyire zárkóznak fel 1080/1440p-ben, mert ha akkor sem akkor végkép nem értem miért lehet rosszabb teljesítményük alacsonyabb felbontáson.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)