Hirdetés
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nézd, bizonyos szempontból megváltó. Ugyanis aki korábban szeretett volna egy 7970-nél vagy GTX680-nál gyorsabb kártyát, csak a GK110-ek voltak horror árban ilyen olyan néven. Most pedig az AMD kihozott egy ugyan nem kompromisszummentes (hogy nagyon finoman fogalmazzak), de cserébe a sebességéhez képest bitang olcsó kártyát. Pár hónapja a sima, nem Ghz Edition 7970-ek mentek annyiért, mint a sima 290-ek most.

De én is megtaláltam a számításom, a Tahiti olcsósítása miatt remek áron tudtam venni (~86K) egy szuper, néma hűtésű, és ahhoz képest bitang gyors és viszonylag kedvező fogyasztású, szuper építési minőségű Vapor-X R9 280x kártyát vatta újonann.
A 290-el szívóknak pedig meghagyom a problémáikat, én örülök annak a karinak. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gyúrósok ide!
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Gitáros topic
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- sziku69: Szólánc.
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A 290-el szívóknak pedig meghagyom a problémáikat, én örülök annak a karinak. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)