- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
proci985 #7228 üzenetére
Bíztam benne, hogy a reviewk/fórumos tapasztalatok által írt ~70°C körüli téma kimeríti a "rendesen meghűtve" témakört, de azzal nyitott az érkező példány, hogy ő bizony magasról tesz az előzetes várakozásaimra és ugyanott, ahol a 780 elvolt +2-3°Cal az előző konfighoz képest, ez ~15°Cal melegebb az űberoptimális körülményekhez képest, ezzel pofánvágva az OCs elvárásaimat.
De nem vagyok rest, kap esélyt, hogy bizonyítson, úton 1 ref. nyákborda a Hybrid alá, push-pull SFlexek felszerelve, rászánom a 780 teljes árát immár a projectre, megkapja, amit maximálisan kérhet. Ha ezután sem lesz kezesbárány, ill. tempóban nem lép legalább a 780 szintjére, ha nem is feljebb, érzékeny búcsú keretében megy a levesbe és az általad is említett megoldás lép a helyébe..mert jobbat nem tudok (780/6G drága sajnos).
Azt gondolom nincsenek irreális elvárásaim, tekintve, hogy 2560x1080at akarok csupán fix 60 FPSel megjeleníteni..az AAról is lemondtam :S#7229 HSM
Nevezd aminek akarod, számomra a tudás az, amit viszontlátok a képernyőn. És mindegy, hogy a monitorra vagy a fogyasztásmérőre tekintek, egyiken sem szimpatikusak a számok..lettlégyen FPS, °C vagy Watt a mértékegység. A többi techblabla, mellébeszélés, üveggömbbe révedés, remény, filozófia és egyéb szinonímái az AMD szónak jó ideje..itt és most kell teljesíteni, nem az elképzelt szebb jövőben. Az innováció lehetősége apránként is fennáll, ha közben mellé minden szempontból eladható a termék. Ez jó ideje nem jelent egyet az AMD termékekkel sajnos, pedig időről időre fellángol bennem a birtoklási vágy, ami a régi emlékekből fakad (R9700/X800/4850/5850, mindet imádtam), de újra és újra csak csalódás van, ami idővel azért elgondolkodtatja az embert..evvan.
Hogy egy kicsit pozitívabb felhang is legyen: a Furyt nem látom annyira borúsan, ha összekapják driveresen mire kijönnek a nonref megoldások, még jó lehet. De a többi "újdonság"szót sem érdemel kb., akkora blamázs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Gaming notebook topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest