Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
... és akkor meg is van a megfejtés. Bizonyos tesztekben (amilyen volt a PCGH, ill. amilyen a Pclab tesztben a Forest) a kártyák majdnem egy az egyben a pixel throughput szerint sorakoznak fel, a memória-sávszélre alig érzékenyen. A Radeonoknak van egy kis előnyük (valószínűleg a teljes sebességű blending miatt), ill. a PCGH tesztben szerintem rossz a 780 és a Titan (classic) mérés (merthogy a 780Ti már belepasszol a mintába). Szokásos konzolport effektus - postprocessben próbáljuk szebbé tenni a PCs verziót (ie. Ultra beállítás), ami zabálja a backendet.
(#5687) Szaby59: amit írtam, az igaz a 480-5870, 680-7970 és 780-290 viszonylatban is (az 580-6970 esetében bizonyos okból nem).
A GCN 1.2 és 1.0 között azért van számos különbség - ill. a Kepler-Maxwell ugrás annyira nem drámai mértékű. Mindettől függetlenül, én nem tartom elfogadhatónak, hogy a last gen erősen csökkentet supportot kapjon - különösen, hogy a Maxwell line-up nem teljes, azaz a last gen káryák 1/3-a igazából current gen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs