- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intelt biztos nem vehetik meg.Nem ?
Semmi sem tart örökké. Voltak nagy nevek, akik eltűntek a piacról, már igazából az IBM is ilyen, ők szinte már csak a szerverpiacon működnek, az asztali divíziót eladták a Lenovónak.
Esetleg ARM alapon gondolkodhatnak valamin?
Mármint milyen célra? Asztali gépekbe? Laptopokban biztosan van már ARM chip és a szerverpiac az, ahol igazán mozog a pénz most, ott pedig az ARM-nek van jövője. Igen valószínű, hogy az Oracle is a közeljövőben fogja felvásárolni az Amperet, nem kevés pénzért. [link]
Szerk.: nagyobb probléma ARM oldalon a szoftveres támogatás hiánya, így asztali oldalon biztosan nem egyszerű a váltás. Konkrétan Linux alapú oprendszerekről hallottam már (pl. Armbian), Windows terén nem tudom mi a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest