- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmister
senior tag
Érdekes, hogy nem tartod magad márka függőnek, de szerinted ez korrekt.
Még ő is mondta, hogy nem volt baja a teljesítménnyel, csak az ígérgetésből lett elege.Az én véleményem akkor biztos piros szemüvegesnek fogod tartani:
A 290X az újabb játékokban(Hardline1,Hardline2, DA:I) kb. 10%-ra van a 980-tól FullHD-ban, és ha hozzátesszük, hogy én 3 monitoron játszom, akkor ez a szám a 0-hoz konvergál.Biztos piros szemüveges voltam akkor is, amikor ezt vettem 85-ért használtan, a majd' kétszer annyiba kerülő 980 helyett, vagy a lassabb 970 helyett, ami a "kis problémája" miatt 3 monitoron kb. használhatatlan lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD Radeon RX 5700 8GB Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 5080 NOCTUA OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER ICE / ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét / Magánsz
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 GAMING OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- Sapphire PULSE RX 580 8 GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest