Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Sziasztok, lehet már kitárgyaltátok de nem olvastam, az érdekelne hogyan lehetséges az amd és intel ilyen csúfos lemaradása az apple chipekkel szemben? Nevetségesnek tartom hogy még most sem tudtak reagálni, nem tudom elhinni hogy ők a háttérben nem fejlesztettek hasonlót.
Vagy nekik ennyire nem célpont a kreatív részleg, elég pénzük van a gamer arcokból?Most találtam ezeket
Ha azt a rengeteg pénzt fejlesztésekbe ölnék, és hasonlóan világmegváltó ARM chippeket készítenének legalább a laptopokba szerintem előrébb jutnának. Manapság nem is kérdés hogy ha valaki laptopot vesz és nem akar rajta játszani csak mac jöhet szóba, mert a konkurencia kanyarban sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Arc Raiders
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Előzetes élménybeszámolókon a Forza Horizon 6
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha azt a rengeteg pénzt fejlesztésekbe ölnék, és hasonlóan világmegváltó ARM chippeket készítenének legalább a laptopokba szerintem előrébb jutnának. Manapság nem is kérdés hogy ha valaki laptopot vesz és nem akar rajta játszani csak mac jöhet szóba, mert a konkurencia kanyarban sincs.