- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
"Szerintem es a vilag IT mediaja szerint a 200$ es a 250$ egy kategoria"
[link]"A polcrol fogyas mint erv es az hogy milyen GPU van a huto alatt szerintem badarsag"
Érdekes mód elég sok bosszús hozzászólást olvastam az utóbbi évben a VGA-k bolti árazását és elérhetőségét illetőleg. Csak halkan jegyzem meg, hogy ez erősen összefügg a kereslet-kínálat alakulásával, márpedig a kínálati oldalra igencsak hatással van, mekkora volumenben és mennyi pénzért gyártható egy adott termék."kb annyival dragabban a 3050 mint amivel tobbet er."
Amennyivel többet ér(ne) neked. Sajnos nem tudom érthetőbben leírni, hogy nem mindenki azért vesz VGA-t, hogy a legújabb címeket maxon nyomja vele. Ne érts félre, én is drágállom a 6500-at, de abból még könnyen lehet olcsóbb termék, esetleg XT nélküli verzió, ha kellően felfut a gyártása, a 3050 8GB-nál ezt nehezebben tudom elképzelni a jelenlegi megvalósításával. Persze, ha valaki most "jó áron" ki tud fogni egy 3050-et, a jelenlegi naponta változó piaci környezetben úgy tűnik nem vesz rossz ár/értékű kártyát, ezt aláírom, de az is kétségtelen, hogy jóval több (és nem kevés!) pénzt fog a kasszánál hagyni érte. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honda topik
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest