- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsid
senior tag
válasz
Petykemano #44543 üzenetére
"Ez nagyon szép eredmény. De ha melléteszed azt, hogy.ugyanezen idő alatt a cég piaci kapitalizációja $2000Mrd-ról $3500mrd-ra nőtt, akkor emellett igazából eltörpül."
Szerintem valamit elnéztél, mert ezek a számok a részvényárfolyamra illenek, a piaci kapitalizációja "csak" 1788mrd dollár: [link]Én értem mire gondolsz, de valahogy az átalad írt számok nem egyeznek a valósággal. Lehet csak elnézted valamelyik sort és a részvényárfolyamot értékét vetted kapitalizációnak és úgy értem miért jutottál erre a következtetésre. De így hogy ez az érték valójában messze nem annyi, a kapitalizáció változása sem annyi amennyit felvetettél így ez kissé borítja az egészet, nem ?
A pénznyomatósdiból biztos jutott vastagon a gazdagoknak akár közvetve, akár közvetlenül ez nem kétséges, de az amazon részvényeinek megugrása a piaci sikerek miatt nem meglepő, így az 50%-os részvényárfolyam ugrással együtt nőtt Bezos vagyona is ( aknek valami 4x %-nyi pakettja volt). Bezos 50 milliárdos vagyongyarapodásához az is hozzájárult, hogy idén eladott 16 milliárd dollárnyi amazon részvényt.
Mondom én értem mit írsz és én sem tudom honnan jött a tőzsdére a plusz tőke, mert nem követem a tőzsdét, de nem hinném hogy e mögött valami nagy turpisság vagy vagyonújraelosztás vagy akármi lenne. Meg kellene nézni a részvényesek összetételét és akkor kiderülne honnan volt a plusz forrás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest