- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Az M1P és M1X kapcsán már nem csak cpukat hasonlítgattak, hanem VGA-t is. Tehát az M1-ig lehet igazad. Itt egyrészről elmondható, hogy az a 10% árkülönbség az érezhetően jobb ST teljesítményért nem nagy ár. Ugyanakkor lehet, hogy sok esetben kerül figyelmen kívül hagyásra, hogy máskülönben almát körtével hasonlítunk, és ha már kell a 16GB, akkor már nem 10% a különbség.
Máskülönben M1P és M1X esetén már ott van a vga is. Ha nem lenne a bányászat, akkor egy 3070/M legfeljebb $500--700-ral dobná meg a noti árát. De most ezek 1100-1200 körül futnak. Legalábbis gondolom, hogy az OEM is emelt áron kapja már. Vagy ha nem, akkor azért adja annyiért, mert ennyiért is elviszik.Akárhogy is, eddig gondolhattad azt, hogy az Apple termékkel válogatottan kiváló hardvert kapsz egyedi szoftverrel, ami azért más módon - akár olcsóbban - megközelíthető
Most viszont tagadhatatlanul és érezhetően nagy előnyű világbajnok hardvert kapsz egyedi szoftverrel, amit még az azonos.árban kapható konkurencia megszorongatni se tud, nemhogy picivel gyengébbet, jóval olcsóbban kínálni.Másként megfogalmazva az Apple árprémiuma nem nőtt, de a az eddigi hajszálnyi előny érezhetőre nőtt.
Nem mintha én ezt tüzetesen vizsgáltam volna, de ez az érzetem a hurráujjongás okával kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest