Új hozzászólás Aktív témák

• Abu85

HÁZIGAZDA

válasz nubreed #41423 üzenetére

Én úgy értem a félkészt, hogy dizájnban nem áll össze. Funkcionálisan működik, de egy tripla-A-s cím esetében többet várna az ember annál, hogy futár legyen órákon át. Valamivel oldani kellett volna az unalomba merülő szállítmányozást. Én nagyon sokáig csak azért futárkodtam, mert azt hittem, hogy valami végre történni fog. Aztán ránéztem a neten, hogy lesz-e itt egyáltalán izgalom, és lényegében nem. Az egész egy nagy futárkodás. Ez nem áll össze. Valamit rakni kellett volna bele, mert az első pár órában még az van, hogy visz előre a kíváncsiság. Aztán a következő pár órában a düh, hogy nem lehet csak ennyi ez a játék. Aztán már semmi. Ráunok ugyanarra a feladatra. Ezt nem tudom hova rakni, hogy senki sem érezte a fejlesztésnél, hogy ez baromira kevés? Sokkal inkább gondolom azt, hogy a kiadó asztalra csapott, és kiadták így, mert nem volt többre idő. Ha viszont Kojima ezt tényleg ilyennek akarta, akkor az döbbenet, úgy neki sajnos kicsengettek. De Kojimáról nem akarom elhinni, hogy tényleg csak ennyit akart. Régen tudott ő alkotni is.

Új hozzászólás Aktív témák