Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gejala

őstag

válasz Devid_81 #39542 üzenetére

"Szoval nem vagy fan, de ha jo (lenne) a konkurencia akkor olcsobban vennel nVidiat? :F"

Én NV-t preferálom, de itt arra céloztam, hogy a cégek nem a vevők érdekeit nézik, hanem a tulajdonosokét.
    Kiindulásként arra a gondolatra reagáltam, hogy az AMD a menő cég, mert ilyen-olyan technológiákat hoznak, meg konzolok meg stb. és szegény NV-nek nincs esélye. Pedig a valóság pont ennek az ellenkezője, mert a cégek és termékeik sikerességét az eredménykimutatásban kell keresni. Innováció nem ér semmit, ha nem tudod pénzre, vagy legalább piaci részesedésre váltani.

"A csodafeature alatt mit kell erteni?Az RTX-ekrol mi jut eszedbe? :F ;] :DDD"

Csodafeature mindaz, ami révén az AMD előbb-utóbb majd jól odacsap NV-nek, ha majd a játékok is támogatják egyszer és a driverben is aktiválják. Gyakorlatilag azok a dolgok, amikről Abu állandóan ír, de senkit nem érdekel. :DDD
    RT nem csodafeature, mert RTX-ek alapból is gyorsak minden mai játékban. RT csak egy bónusz selling point. Ja, és már több játékban is látványosan működik, a HBCC és hasonló csodákkal ellentétben.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés