Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gejala
őstag
válasz Devid_81 #39542 üzenetére
"Szoval nem vagy fan, de ha jo (lenne) a konkurencia akkor olcsobban vennel nVidiat? "
Én NV-t preferálom, de itt arra céloztam, hogy a cégek nem a vevők érdekeit nézik, hanem a tulajdonosokét.
Kiindulásként arra a gondolatra reagáltam, hogy az AMD a menő cég, mert ilyen-olyan technológiákat hoznak, meg konzolok meg stb. és szegény NV-nek nincs esélye. Pedig a valóság pont ennek az ellenkezője, mert a cégek és termékeik sikerességét az eredménykimutatásban kell keresni. Innováció nem ér semmit, ha nem tudod pénzre, vagy legalább piaci részesedésre váltani."A csodafeature alatt mit kell erteni?Az RTX-ekrol mi jut eszedbe? "
Csodafeature mindaz, ami révén az AMD előbb-utóbb majd jól odacsap NV-nek, ha majd a játékok is támogatják egyszer és a driverben is aktiválják. Gyakorlatilag azok a dolgok, amikről Abu állandóan ír, de senkit nem érdekel.
RT nem csodafeature, mert RTX-ek alapból is gyorsak minden mai játékban. RT csak egy bónusz selling point. Ja, és már több játékban is látványosan működik, a HBCC és hasonló csodákkal ellentétben.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Hálózati / IP kamera
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest