Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#38351) #04430080 válasza HSM (#38350) üzenetére


#04430080
törölt tag

Kérdés, mennyi RT képes kártya lesz a piacon, mert ha kevés, nem hiszem, hogy a fejlesztők a jövőben nagyon fáradnának vele.

(#38352) HSM válasza #04430080 (#38351) üzenetére


HSM
félisten

Ilyen szempontból most a többihez képest "jóárasított" RTX2060 vélhetőleg sokat fog tenni a technika terjedéséért. Az a 350 dolláros árcetlijével azért már sokaknak elérhető.
No, meg tényleg nagyon jól kinéző effekteket lehet RT-vel megvalósítani, szóval marketing értékben azért sokat hozzáadhat a címhez, és főleg annál a rétegnél, akiknek azért vélhetőleg telik játékokra is. De tény, még sok víz le fog folyni a Dunán, mire ebből mainstream dolog lesz. Én ezért sem sietek RTX kártyáért még, hiába tetszik amúgy nagyon az RT alapú megvilágítás. :)

[ Szerkesztve ]

(#38353) #04430080 válasza HSM (#38352) üzenetére


#04430080
törölt tag

Kérdés, hogy mennyire fog megbírkózni a gyakorlatban az RT -vel. Én személy szerint elengedtem a dolgot, majd veszek egy next gen konzolt és le van tudva. Ezekhez a PC HW árakhoz képest még a félkarú rabló is jótékonysági szervezetnek tűnik :DDD

(#38354) HSM válasza b. (#38265) üzenetére


HSM
félisten

Naszóval, erre a 1440P@5GB-ra reagálnék...

Kipróbáltam én is a játékot, csutkamax DX11 FHD-n, az Rx580 8GB-on.
Nálam is szépen riogatott, hogy ehhez bizony 12GB ram kellene. A kellemes tapasztalat, hogy kevés és minimális lag árán képes volt 8GB-ba belezsúfolni amit a demó 30 percében kellett, és összességében egészen szépen futott.

Ugyanakkor az is szépen látszott, hogy pillanatok alatt megtöltötte a 8GB-om, és utána rendszeres VRAM takarítások kellettek kordában tartani a dolgokat.

Amit linkeltél nekem jelenet, hogy hohohó milyen szépen elszalad 5GB VRAM-al is 1440P-n az nálam úgy nézett ki, hogy mire odáig eljutottam már egyszer megtelt a 8GB, és éppen az első takarítás után 6,5GB memóriahasználatot mutatott a mutató.... :C
És ami még nekem nagyon feltűnt, ugyanaz a jelenet a videódban pocsék textúraminőségű 1440P-n mindhárom kártyán [link], ellenben nálam FHD lőve egy képmentést nagyságrendekkel élesebb a kép:

Persze, ez lehet azért is mert én SMAA élsimítást állítottam be, mert ki nem állhatom a TAA és FXAA elmosós képét. Ugyanakkor ekkora difit talán nem kéne okozzon, 1440P-n duplaannyi képpontból egy erősebb mosás után is több kéne megmaradjon elméletileg. :F
A monitorozási adatok így néztek itt ki:

Mivel azért néha ki-taboltam, bejelöltem azt az egybe részt, aminek a végén a fenti screenshot készült. Szépen látszik, hogy nem sokkal előtte szépen megtelt a 8GB VRAM-om, és volt egy kis ürítés.
Ugyanakkor a játék végig ilyen volt, ahogy mászkáltam, folyamatosan kifogyott a 8GB-ból, majd takarítgatott maga után.

Azért azt szívesen megnéztem volna mondjuk 1440P-n egy 6GB-os kártya mit alkotott volna. Khm, RTX2060. ;]

Amúgy így élőben padló grafikán SMAA-val elég szépen nézett ki a játék, szebben, mint a videókról átjött YT-on.

[ Szerkesztve ]

(#38355) keIdor válasza PeTeR_33 (#38345) üzenetére


keIdor
titán

Ha 2020-ban váltanál, egyáltalán ne zavarjon a 6GB, mert ma még bőségesen elégnek kell lennie.
Lehet nem tolerálja 1-2 játéknál majd a legdurvább textúrákat, de egy x60-as kártyáról beszélünk, nem is "kell" neki. Nyugodtan vedd meg, elég jó ára van.

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#38356) b. válasza HSM (#38354) üzenetére


b.
félisten

A fenti dolog nekem azt támasztja alá,hogy a játék 8 GB ramot is cacheként használja és miután megtelt ürítgeti pont úgy ahogy a 6 GB ramnál a maximum beállításnál csak ritkábban.4- 5 GB az alap méret amit aztán feltölt a te mérésed alapján majd szinten tart. Igazából nem látok mást ebből a mérésből, csak ezt, amit mi is mondunk, hogy a játék addig nyújtózkodik, ameddig lehet, szóval igazából nem tudom mit akartál vele mutatni :D.
Érdemes lenne élsimítás nélkül ránézned szerintem, hogy esetleg bántja e a textúra minőséget. Egyébként én is nézegettem videókat róla, [link]az RTX 2060 ban ultra beállításokkal is kifejezetten jó frametime értékeket produkál,5,4 Gb ram használat mellett, hiába üríti gyakrabban a cachet mint mondjuk egy 8 GB karin.
Szerintem ez egyenlőre ilyen placebó effektus, ráadásul fertelmes néhol milyen textúrákat tettek bele pont mikor azzal szeretnék reklámozni a játékot. lehet nem ilyen formában kellett volna adni hozzá a nevüket, mint ahogy nvidia nevében sem az Anthemhez.Kicsit lehetnének körültekintőbbek ilyen téren a cégek.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#38357) PeTeR_33 válasza HSM (#38354) üzenetére


PeTeR_33
tag

Ha esetleg időd egedné,hogy ne Ultra hanem high beállításokkal nézz rá a memóriahasználatra azért végtelenül hálás lennék. :R

, GIGABYTE Z390 AORUS ELITE,I5 8600K,PALIT RTX 3070 GAMING PROBE QUIET STRAIGHT POWER 10 700,CORSAIR VEGENANCE LPX 3200 16GIGA,SAMSUNG EVO SSD 500G

(#38358) b. válasza HSM (#38354) üzenetére


b.
félisten

Még az is érdekes hogy ha megnézed a cache ürités után mennyire dobja vissza a Vramodat, kb a te esetedben 1 GB ramot ürít ki és cachel újra. Ha nagyobb allokációval menne akkor szerintem ennél lényegesen erőszakosabb ürítésre lenne szükség főleg ha ilyen extrém 12-14 GB Vram szükségletről beszélünk.Engem inkább ez abban erősített meg, hogy a játékhoz elég lesz( egyenlőre) a 6 GB, ha csak nem működik az automatikus textúrabutítás már.
Ezt viszont élsimítás nélkül lehetne csak kipróbálni.Pénteken lesz nálam egy Vega 56 megpróbálom HBCC-vel engedni neki a maximumot és utána az én 1070 karimmal majd, mindjárt meg is veszem a játékot, amúgy is megakartam.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#38359) keIdor


keIdor
titán

Miket nem találni...:)
Quake 2 + nVidia RTX: [link]

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#38360) HSM válasza b. (#38356) üzenetére


HSM
félisten

Minden játék így működik. Pakolja befelé a dolgokat és nem töröl, amíg nem feltétlen szükséges, mert a törlés és utána a memória tartalmának rendezése igen költséges művelet, főleg DX11 alatt, ami általában a művelet idejére mikrolaggokkal jár.

Valamint itt az is lényeges, hogy a játék elején az üres pályákon rohangáltam kb, akciódúsabb részeken simán necces lehet, 6GB alatt ugyanis az átrendezgetések után sem nagyon láttam.... :N Gondolom, ezért is figyelmeztet a játék, hogy bugok LEHETNEK, hiszen semmi nem garantálja, hogy pont kifogyasztom a 8GB-ot a 12GB-ra ajánlott beállítással, de elképzelhető, és akkor valami nem úgy fog működni, ahogy kéne neki.

"ráadásul fertelmes néhol milyen textúrákat tettek bele pont mikor azzal szeretnék reklámozni a játékot"
Annyira azért nem rossz a helyzet. :N A játékban kifejezetten feltűnő volt, hogy tele van szépen kidolgozott, éles jó minőségű textúrával. Voltak persze, durván elnagyolt részek is ahogy írod, de ezt nem csodálom, hiszen így is két pofára ette a VRAM-ot, nyilván a kevésbé feltűnő részeken spóroltak, spórolniuk kellett.

"Egyébként én is nézegettem videókat róla, [link]az RTX 2060 ban ultra beállításokkal is kifejezetten jó frametime értékeket produkál,5,4 Gb ram használat mellett, hiába üríti gyakrabban a cachet mint mondjuk egy 8 GB karin."
Nekem ebből más jött le. Nézd meg jobban, idáig elfért 6GB-on, vaj sima, és nézd meg azt az 1 percet, miután belépett az épületbe, huss elfogy a 6GB és jól láthatóan jönnek a lagok is innentől: [link]. Főleg 5:53 körül ahogy nézelődik, kifejezetten rossz nézni. Persze, miután átment kisebb folyósokra megint épp jó, szóval elég cérnaszálon függ itt-ott a jó futás.

(#38357) PeTeR_33: Sajnos csak demo-m van, ami nem engedett többet, mint egyszer és akkor is csak 30 percet. Ezért nem is tudtam DX12 alatt tesztelni, csak DX11 alatt, nem engedett kilépni és DX12-re váltani sem. :B

(#38358) b.: Kíváncsi leszek, mit fogsz tapasztalni a Vega-n HBCC-vel, és a 1070-en. :K
Én a látottakból azt látom, bár játszhatónak tűnik 6GB-oson, de erősen határeset már FHD-n is. A 8GB-os Rx-emen lényegesen kevésbé volt érezhető amikor babrált a Vrammal, és a GPU is vígan repítette FHD max grafikán. :K
Amivel még lehet amúgy talán trükközni, az a shadow cache, azt kikapcsolva elvileg a GPU terhelés nő, de a VRAM igény csökken.

Én még nem tudom, megvegyem-e, így is három teljes játékom van a könyvtáramban végigjátszásra várva. Ha találok olcsón, lehet lecsapok rá, de amúgy tuti nem leszek benne az első vásárlók között. :B Elég kevés időm van játszani.

[ Szerkesztve ]

(#38361) b. válasza HSM (#38360) üzenetére


b.
félisten

na igen ebben van valami, utána Clairrel is ott a rendőrőrsnél megreccen, igaz ott 1440P.Mondjuk elvárható ha már fizetett érte az AMD. ;] ;]

Szerk:
Ott már lejjebb kellene venni egy kicsit ahogy írtad is vagy az árnyék minőségből vagy a textúrából, de lehet elég lenne az is ha 60 FPS re bekorlátoznák az is gondot okozhat ilyenkor már, több ideje lenne kezelni a cachet a vezérlőnek.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#38362) HSM válasza b. (#38361) üzenetére


HSM
félisten

Amúgy már az előd is rendesen zabálta a videoramot, pedig korántsem volt ilyen kidolgozott szvsz, ott azért nem a szépen kidolgozott textúrák tűntek fel. :D
Szóval nem biztos, hogy külön bíztatni kellett a fejlesztőket, jöhetett ez simán magától is. :DD

(#38363) PeTeR_33


PeTeR_33
tag

Köszönöm.

Sikeresen rávezettél arra,hogy nem kell nekem 2060.
Bevállalok egy Gtx 1070et.
Bízom benne,hogy az évre elég lesz a medium-high 60FPS hez Full HD felbontásra.

Egyébként érdekelne a véleményed,hogy van arra esetleg elméleted mitől döglenek az általánostól jobban az RTX ek?
Írtad fentebb h esetleg valami nem ref 2070 jó lehet.
Ezért gondolom,hogy lehet elméleted. :R

, GIGABYTE Z390 AORUS ELITE,I5 8600K,PALIT RTX 3070 GAMING PROBE QUIET STRAIGHT POWER 10 700,CORSAIR VEGENANCE LPX 3200 16GIGA,SAMSUNG EVO SSD 500G

(#38364) Raymond válasza PeTeR_33 (#38363) üzenetére


Raymond
félisten

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#38365) #04430080 válasza PeTeR_33 (#38363) üzenetére


#04430080
törölt tag

Hibás memóriamodulokat kaptak.

(#38366) Devid_81 válasza PeTeR_33 (#38363) üzenetére


Devid_81
nagyúr

Miert vennel GTX1070-et az RTX2060 helyett? :U :F
Gyengebb es regebbi is a GTX 1070

...

(#38367) b. válasza PeTeR_33 (#38363) üzenetére


b.
félisten

A hiba a Micron első szériás ramoduljaival van. sajnos még mindig van kiskereskedelmi forgalomban olyan kártya amit ezzel szereltek, de november közepe óta elméletileg gyártói szinten nem kerül ki a gyártótól ilyen ramos kártya. 2060 már nem azzal készült, ott esetleg normál elhalálozások lehetnek de nem ilyen kiemelkedő, mint volt itt az RTX széria elején. ha új kártyában gondolkodsz akkor szerintem butaság venni azonos áron 1070 kártyát egy darab AMD szponzorált címből kifolyólag,ezzel kb azt csinálod amit AMD el akart érni ezzel a hülyeséggel.Ráadásul neked FHD ra kell amire a 6 GB elég lesz , max az AMD-s címekben valamit egy kicsit lejjebb veszel.
ha viszont használt 1070 ben gondolkodsz akkor nem rossz döntés figyelembe véve az árakat de Újan a lehető legrosszabb döntés 120 K vagy fölötte mennek az 1070 kártyák a 2060 nal szemben, akkor inkább egy 1070 TI vagy Vega 56 .

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#38368) #04430080 válasza b. (#38367) üzenetére


#04430080
törölt tag

Én még azért megvárnám azt a 1660Ti -t is.

(#38369) Abu85 válasza b. (#38367) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Valójában fingunk sincs, hogy mi a hiba, akkora a hírzárlat erre vonatkozóan. Ha van hiba egyáltalán, és nem csak arról van szó, hogy túl sok a komponens, ami a megszokotthoz képest megnövelte a bedöglő hardverek számát.

(#38337) .Z. : Nem a Frostbite motor a lényeg, hanem a verziószám. A BFV-nél a legújabb verzió dolgozik, míg az Anthemben még a BF1-nél is régebbi. Most ettől ne várjatok BFV sebességet.

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#38370) Petykemano válasza Abu85 (#38369) üzenetére


Petykemano
veterán

Hát megvagy végre!!!

Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

(#38371) Abu85 válasza Petykemano (#38370) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Igen. Lassan megmaradok. ;]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#38372) b. válasza Abu85 (#38369) üzenetére


b.
félisten

redditen megjelent erről egy cikk ugye anno. Mivel Nvidia nem cáfolta és nem is erősítette meg ezt kb tényként kezeli mindenki. írták, hogy nem akarják a Micront kicsinálni, mert a pascalnál is ugyan így voltak gondok és több partner visszamondta tőlük a rendelést. A biztos,hogy következő gennél Micron ramos kártyát nem veszek.
szerk:
beteg voltál? már ha nem vagyok indiszkrét a kérdéssel, ha igen akkor bocs :D

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#38373) Petykemano válasza Abu85 (#38371) üzenetére


Petykemano
veterán

Gyorsan, zavard el a galád imposztorat! És legközelebb, ha a végóráidat várod, légyszi jelentkezz, hogy az nda-s infóidat még le tudjam kérdezni!!

Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

(#38374) Devid_81 válasza b. (#38372) üzenetére


Devid_81
nagyúr

De samu ramosbol is hullott mar el hasonlo hibaval.
Inkabb neznek egy ujabb revizios RTX Ti GPU-t mintsem a ramokkal varialjak.
Viszont nem tudom lesz-e valaha masik rev, samu ramos cucc meg mar van eppen, csak arra sincs garancia, hogy birni fogja hosszu tavon. :U

...

(#38375) b. válasza Devid_81 (#38374) üzenetére


b.
félisten

elméletileg samu ramosok normal mértékben hullanak ahogy a pascal is.

szerk időközben nézegettem reddites topikot és lehetséges , hogy tévedek, aztán megy a homályban tapogatózás, ahogy írta is Abu.:Y

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#38376) #45185024 válasza Petykemano (#38370) üzenetére


#45185024
törölt tag

Juppyyyy !!!
Már épp akartam Abu helyére jelentkezni.. szerencsétek van megúsztátok :DDD
Sok egészséget kivánunk és VII cikket 02.07.-én !
Mond neki hogy Sandeep Chennakeshu az új góré nehogy másnak köszönjön be ;)

(#38377) Devid_81 válasza b. (#38375) üzenetére


Devid_81
nagyúr

Valami mas baj lesz ott, de sztem elsumakoljak, es soha nem tudjuk meg. :(
Lenyeg, hogy megeri az RTX Ti, csak legalabb 2-ot kell venni belole, es mehet korforgoba mindig egy RMA-ba a masik meg a gepbe :DDD

[ Szerkesztve ]

...

(#38378) Abu85 válasza b. (#38372) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Az NV soha nem cáfol vagy erősít pletykát. Ez alapvetően egy protokoll. Ebből még nem következik semmi. A Micron azért érdekes feltételezés, mert akkor az azt jelentené, hogy a legyártott RTX-ek fele rossz, mert kb. ilyen arányban látja el a Micron és a Samsung a rendeléseket. Ezért nem valószínű a Micron. Sokkal valószínűbb egy másik komponens, ugyanis vannak pletykák, hogy egy kínai gyár egy rakás rosszul specifikált VRM-et adott el a VGA-gyártóknak. De ez is pletykaszintű dolog, viszont itt annyi háttér van, hogy nem a Redditen írta Pista, hanem a TUL manapság külön kiemeli az OEM-ek felé, hogy ők nem vesznek bizonyos gyáraktól. Ugye mi értelme ezt kiemelni, ha nem lenne valami para bizonyos komponensekkel, amiket valószínűleg már sokan nem vesznek. De biztosat itt sem lehet tudni. Én elhiszem, hogy a Micron egy könnyű célpont, csak ma is tömegével gyártják vele a VGA-kat.

A hivatalos egyébként az a szöveg, hogy nincs semmi gond, minden a legnagyobb rendben a meghibásodási aránnyal. [link] :DDD

Ki kellett venni két fogamat, mert nekimentek volna a jobb alsó hatos gyökerének. Ez viszont nekem kell, így beáldoztuk a 7-8-ast. Viszont ezek be voltak nőve a csontba, legalábbis nagyrészt, így nem volt őket egyszerű kivenni. A műtét után influenzás lettem, ami nem jó kombináció, így be is gyulladt a seb, amit most kezelnek, de már annyira van bennem élet, hogy átaludjam az éjszakákat, és ne kelljen ehhez túladagolnom magam Diclofenacból. :D

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#38379) imi123 válasza Abu85 (#38378) üzenetére


imi123
őstag

Jobbulást.

Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.

(#38380) b. válasza Abu85 (#38378) üzenetére


b.
félisten

itt [link]jelent meg először a hír hogy az első szériás micron modulok voltak hibásak , aztán EVGA is hírül adta hogy Nv is váltott.[link]leírtva gyártási számmal,amiket főleg FE és pár gyártó tett magáévá, amik közül még sok most is kint van kiskereskedelmi forgalomban. Állítólag MSI azért nem adta ki először a gaming szériát, mert az összes azzal lett legyártva.
Aztán hogy ebből mi az igaz...

huh jobbulást, Én bármit elviselek csak ne a fogam és a fülem fájjon, együtt érzek.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#38381) Petykemano válasza Abu85 (#38378) üzenetére


Petykemano
veterán

Jobbulást!

Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

(#38382) HSM válasza PeTeR_33 (#38363) üzenetére


HSM
félisten

A 2060 mellett szól viszont, hogy ha egy év múlva eladnád, szerintem jobb pénzt kapnál érte, mintha ugyanennyiért 1070-est veszel most.

Én nem foglaltam állást, egyiket sem tartom tökéletes választásnak. [link] Nincs tuti tippem, lehet választani, miben akarod seggberúgni magad. A Pascal ugye előző gen, annak kisebb hiányosságaival, a 2060-ról hiányzik 2GB ram, a 2070 meg arányaiban cefet drága.

Én azért írtam nem refet, mert szerintem kicsit túl-olcsósított a referencia kártya. Kívülről csili-vili, de közben ahol kéne (belül) ott meg inkább kevesebb anyag van, mint több. Ha megnézed pl. a Gaming Z-hez képest, jóval hangosabb is miközben melegebb pedig még a fogyasztása is kisebb, mert visszafogják a szigorúbb TDP limitek: [link].
A 2060-ra elég, az teljesen egyezik [link], a 2070-hez szerintem már kicsit kevés ez.

(#38372) b.: Ebben az az érdekes, hogy pl. GDDR5-el nekem nagyon jók a Micron ramokkal a tapasztalataim. Micron-os volt az Rx560-am, és most az Rx580 Nitro-m is, az 1500MHz-es Rx560 memory error nélkül szaladt 2Ghz-es ramórajelen, és a Nitro-n is szépen megy, 2,1Ghz-en még biztosan teljesen stabil.

(#38378) Abu85: Rossz kombináció... :( Jobbulást!

(#38383) #04430080 válasza Abu85 (#38378) üzenetére


#04430080
törölt tag

Jobbulást.

(#38382) HSM

A 2060 -as árából vehet 1070Ti -t is, az 1070 helyett meg lehet jó lesz olcsóbban az 1660Ti.

[ Szerkesztve ]

(#38384) TTomax válasza b. (#38380) üzenetére


TTomax
nagyúr

Az a baj ezzel,hogy samsunggal is vannak halott vgak...A VRMet sem hiszem,vagy a tokozás,vagy a memvezérlö,de inkább a tokozás szerintem.

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#38385) b. válasza HSM (#38382) üzenetére


b.
félisten

pedig elég problémás volt Pascalnál is a kezdet Micronnal.[link]

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#38386) HSM válasza b. (#38385) üzenetére


HSM
félisten

AMD-n is külön BIOS-ok vannak a különböző memóriákhoz, az nem meglepő, hogy nem megfelelően beállított memóriákkal nem stabil. :DDD

(#38387) Habugi válasza #04430080 (#38383) üzenetére


Habugi
addikt

1070Ti árban viszont HWapró és 1080Ti, garanciával. :)

Tempo is lesz és vRam is.

[ Szerkesztve ]

..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

(#38388) b. válasza HSM (#38386) üzenetére


b.
félisten

Itt nem csak erről volt szó.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#38389) Raymond


Raymond
félisten

LOL :))

"NVIDIA today updated its financial guidance for the fourth quarter of fiscal year 2019, reflecting weaker than forecasted sales of its Gaming and Datacenter platforms. "

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#38390) b. válasza Raymond (#38389) üzenetére


b.
félisten

lol :DDD

más :

[AMD, Nvidia GPUs at Risk as TSMC Halts Production Amid Chemical Contamination]

[Tens of thousands of Nvidia GPUs at risk as TSMC manufacturing fault fells production]

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#38391) #04430080 válasza b. (#38390) üzenetére


#04430080
törölt tag

Jöhet a pánik és az áremelés ;]

(#38392) b. válasza #04430080 (#38391) üzenetére


b.
félisten

Örülök, hogy a zöldek átmennek Samsunghoz.

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#38393) #04430080 válasza b. (#38392) üzenetére


#04430080
törölt tag

Az mindig pozitívum, ha nem mindeki egy helyen tömörül.

(#38394) Devid_81 válasza b. (#38390) üzenetére


Devid_81
nagyúr

Mint ahogy feljebb mar volt is szo rola, amugy is epp jol megy nekik most ;] :DDD

Nvidia Drops Q4 Revenue Expectation by $0.5 Billion

Nem akarok karorvendo lenni, szoval nem mondok inkabb semmit, eljenek az RTX-ek!!!....legalabb 2 hetet RMA elott ;] :DDD

...

(#38395) #04430080 válasza Devid_81 (#38394) üzenetére


#04430080
törölt tag

Nem kell aggódni :

"Q4 was an extraordinary, unusually turbulent and disappointing quarter," Nvidia CEO and founder Jensen Huang, said in a statement. "Looking forward, we are confident in our strategies and growth drivers."

:DDD

(#38396) Devid_81 válasza #04430080 (#38395) üzenetére


Devid_81
nagyúr

Borkabat megoldja, nem kell bec@rni ;] :DDD

...

(#38397) velizare válasza Raymond (#38389) üzenetére


velizare
nagyúr

uhh, fél b mínusz?! :Y

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#38398) huskydog17


huskydog17
addikt
LOGOUT blog

Resident Evil 2 Remake: Complete PC Analysis - DF

Resident Evil 2 Benchmark - CB

Még egy cím, ahol a DX12 leszerepel, továbbá VRAM dolog itt nagyon túl van misztifikálva. 1080p-re bőven elegendő a 6 GB. 8 GB VRAM pedig még 4K alatt is elegendő.

Amit a játék kiír nem éppen megbízható, főleg, ha ilyeneket csinál:
"Zudem zeigt das Spiel an, dass die GeForce RTX 2080 Ti angeblich über überhaupt keinen eigenen Speicher verfügt."

Szóval a játék által kiírt VRAM igény egyszerűen megbízhatatlan.

Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

(#38399) imi123 válasza huskydog17 (#38398) üzenetére


imi123
őstag

Ez már vicc kategória,de inkább siralmas.
Nem értem miért erőltetik a DX12-t ha ennyire nem fekszik a játéknak.

Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.

(#38400) HSM válasza huskydog17 (#38398) üzenetére


HSM
félisten

"VRAM dolog itt nagyon túl van misztifikálva. 1080p-re bőven elegendő a 6 GB."
Ezt a következtetést miből sikerült levonni? Az elérhető anyagok, plusz saját tapasztalatok is azt mutatják, hogy 6GB-al addig vagy jó, míg be nem érsz a rendőörsre... Azaz kb. az első 5 perc, FHD-n. :DDD [link]

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.