Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5001) -Solt- válasza #85552128 (#5000) üzenetére


-Solt-
veterán

Ez vélekedés kérdése, én ebben nem vagyok olyan biztos... túl sok a HA, de majd az idő ezt is eldönti. :)

[ Szerkesztve ]

www.smart-bus.hu

(#5002) TTomax


TTomax
nagyúr

[link]

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#5003) #85552128


#85552128
törölt tag

(#5004) mcwolf79 válasza #85552128 (#5003) üzenetére


mcwolf79
veterán

Ez is bizonyítja mennyire kifizetődő az innováció. (PAPíRON ;] )

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#5005) Malibutomi válasza mcwolf79 (#5004) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

Igen. Megfelezték a veszteséget, gondolom ez nem tünt fel senkinek.
Mindezzel együtt eléggé szarban van az AMD. Marha sok a kiadásuk, legalábbis papíron. Ha jól tudom még mindíg fizetik az Ati felvásárlást, meg leírtak jó sok raktárkészletet is.

[ Szerkesztve ]

(#5006) Televan74 válasza #85552128 (#5003) üzenetére


Televan74
nagyúr

Már nagyon ráférne egy új sikeres széria.A fan bázisából nem fog bevételt termelni.És egyre több csellengőt veszt el a várakozással.

Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!

(#5007) MiklosSaS válasza #85552128 (#5003) üzenetére


MiklosSaS
nagyúr

Ez van amikor az igazak almat alussza....

~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

(#5008) h1mpi


h1mpi
nagyúr

Az a baj, hogy a konzolon kívül nincs olyan területe az AMD-nek, ahol sikeres lenne. Ha a konzol árakat vesszük figyelembe, akkor láthatjuk, hogy nagyon nyomott áron adják a belevalót, amikor 150K egy egész konzol ára mindenestől. Szinte egy ára van egy 290X-el. Sokat a konzolon se kereshetnek. VGA és CPU területen meg egyértelmű a bukásuk és szerintem ott van az igazi nagy lové. Pedig az nV-nek még CPU üzletága sincs és mégis sokkal sikeresebb.

[ Szerkesztve ]

Eladó 2 db használt HyperX Alpha Gamer füles

(#5009) MiklosSaS válasza h1mpi (#5008) üzenetére


MiklosSaS
nagyúr

Lehet majd eljon az a nap is a mikor le fog csuszni a konzoloktol....akkor mi lesz? Nem volna jo senkinek ha tonkre menne az AMD.

Valamit csinalni kellene nekiek.....nem tudom mennyire fogjak tudni tartani ezt a helyzetet.

~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

(#5010) MiklosSaS


MiklosSaS
nagyúr

Megherelte az NV a GTX 970 kartyakat? Es most ezert nem hoborog senki ? ;]

~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

(#5011) proci985 válasza MiklosSaS (#5010) üzenetére


proci985
MODERÁTOR

ja, kritikus cimeken ugy nez ki allitottak, mar semmi nem megy 3.5GB fole.

btw maskepp jobban ezt nem igazan lehetett megoldani.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#5012) TTomax válasza MiklosSaS (#5010) üzenetére


TTomax
nagyúr

Rajtad kívül senkit nem zavar,mert így is hozza azt amit kell neki.Megértem ha te hőbörögsz,hiszen jól átvágtak...próbáltad visszavinni?Bár igaz hivatalosan sehol nincs ez megerősítve...
És látod minden négy userböl aki játékra vesz diszkrét vgat három atom h@lye mert nvt választ. :)

[ Szerkesztve ]

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#5013) #85552128 válasza MiklosSaS (#5010) üzenetére


#85552128
törölt tag

De volt és részemről van is, a megfelelő topicban ki is fejtettem...
Viszont ha visszamennék a vásárlás idejére tudva a hibáját akkor is ugyanazok lennének a lehetőségeim mert azóta sincs más alternatíva...
Btw. nem hivatalosan aki akarta visszavihette és visszakapta a vételárat.

[ Szerkesztve ]

(#5014) MiklosSaS válasza TTomax (#5012) üzenetére


MiklosSaS
nagyúr

Most mi van veled?

Ha a Titan X-bol holnap "levagnanak" 1.5 GB Vramot akkor tapsolnal oromodben?

Csak azert kerdeztem mert aki megvette annak a dobozan meg mindig 4 gb ram vigyorog, es nem 3.5 gb. Ugy van?

Szerintem ez egy igazi pofatlansag.....

~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

(#5015) proci985 válasza #85552128 (#5013) üzenetére


proci985
MODERÁTOR

a nem hivatalosan mondjuk azt jelentette, hogy nekem negy(!) hetig ultek a kartyan mielott levasarolhattam az arat.

ha ezt tudtam volna a vasarlas idejen akkor meg lehet kihuztam volna egy fel evet az akkori GPU setupommal. az biztos, hogy a vizezett 290xbe nem ugrottam volna bele ha nem kellett volna surgosen lepni.

jo egyebkent mar mindegy, vegulis osszeraktam egy automatizalt vizes hutest amit mar 8 eve nezegettem, lett vele csomo tapasztalatom, a 290x vizen remek, a 970et vegulis nem nekem kellett eladnom, csend van es remekul mukodik a rendszer. valamint kvazi szerelhetetlenul bonyolultra sikerult osszerakni, szoval elgondolkodok a multigpun (ami eredetileg a 970el cel lett volna), aztan NEM. szoval vegulis minden remek.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#5016) #85552128 válasza proci985 (#5015) üzenetére


#85552128
törölt tag

Jó nem mondtam hogy simán ment, kb. mint egy garanciális ügyintézés, a lényeg hogy a lehetőség adott volt még ha nem is verték nagy dobra (aki tudott erről az egészről az tudta, hogy vissza is vihető).
Én majdnem biztos, hogy mindenképp ezt vettem volna, lassan 7 hónapos a kártya, mire megjelenik a 300-as széria már 8-9 hónapos lesz eddig biztos, hogy nem vártam volna. A 290X-ek akkor még legalább 10-15k-val drágábbak voltak.

[ Szerkesztve ]

(#5017) gbors


gbors
nagyúr

Folytatás innen.

Megint keveredik egymással két külön dolog.

A teljesítménnyel való játék feltételezése nyilván megalapozott, hiszen nem olyan nehéz olyan shadereket írni, ami az egyik architektúrán jól megy, a másikon kevésbé - különösen, ha az egyik architektúra gyártójának alkalmazottai is dolgoznak a játékon. Ettől függetlenül, az elmúlt években is jellemzően jobb az out-of-the-box teljesítmény nVidián (nem utolsósorban az időzített drivereknek köszönhetően, de nem csak azért), úgyhogy azt gondolom, hogy ennek a felvetésnek is max. a fele igaz.

A bugok viszont teljesen más tészta - alig hiszem, hogy a TWIMTBP program résztvevői olyan mágikus shadereket írtak, amik nVidián jól mentek, AMD-n meg bugzottak. Ha egy hiba mindkét gyártó kártyáin felbukkan, az minden bizonnyal a készítők sara. Ha csak az egyik gyártóén, akkor igen valószínű, hogy a gyártónál van a probléma. Mellesleg ez is meg fog változni a Vulcannal, talán a DX12-vel is - és ez a változás nem lesz örömteli.

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#5018) rocket válasza gbors (#5017) üzenetére


rocket
nagyúr

A GTA5-ben bizonyos AMD kartyakon (foleg a Tahiti erintett, 15.3beta es a 15,4betaval is csinalja) MSAA bekapcsolasaval a jobb also sarokban jelentkezo "szemeteles" meg nem derult ki kinek a sara, de eltelt 1 het, es nem javitottak meg.

Ilyen hibat, hogy nem lehet eszre venni megjelenes elott? (attol fuggetlenul, hogy Rockstar vagy az AMD sara)
Az meg szamomra alapbol se megoldas a problemara, hogy kapcsoljam ki az MSAA-t, raadasul I5-4590-el CPU limit van MSAA nelkul FHD-ben.

[ Szerkesztve ]

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#5019) HSM válasza gbors (#5017) üzenetére


HSM
félisten

"Ha csak az egyik gyártóén, akkor igen valószínű, hogy a gyártónál van a probléma."
Ezt úgy írtad, mintha nem lehetne a kódon belül DX11 alatt detektálni, milyen vason fut, és aszerint alakítani a kódot. :D

Ami a drivereket, sebességet illeti, AMD-n leginkább a CF-el, és a friss cuccokkal az első pár hónapban voltak kisebb bugok és kb. ennyi.
8800 GTS után 3870-em lett, utána 4850, 4890, 5850, ráadásul mind megjelenés körüli vásárlás, és teljesen jó volt, mindegyikkel tudtam játszani bármivel, egyáltalán nem éreztem rosszabbnak a driveres támogatást. Sőt, a 4890 előtt volt egy GTX260, amitől igen hamar megváltam, éppen driveres gondok miatt, nálam nem hozta azt, amit korábban megszoktam a Radeonokon stabilitást.

A GCN debütálása volt kicsit gázosabb történet, ott egy évvel a debütálás után lett csak 100%-os a driver, ami sokaknál gond volt, érthetően egy 180 000 forintos 7970-nél pl. Persze, technikailag érthető egy vadiúj architektúránál, de ezt jobban kellett volna levezényelni. Ugyanakkor így visszagondolva elég jó vételek voltak a horror áraik és a korai drivergondok ellenére, mivel még ma is szépen megállják a helyüket, ami 3,5 évvel a megjelenés után igencsak korrekt teljesítmény.

(#5020) -Solt- válasza gbors (#5017) üzenetére


-Solt-
veterán

Én pont fordítva látom... a sebesség egy dolog, általában az jól beárazott, és a többség az ár/érték felé húz. A bugok, grafikai és egyéb bosszantó hibák sokkal nagyobb károkat okoznak hosszú távon, ráadásul olyan dolgokról van szó, amiknek kiadás előtt ki kellett volna ütközniük, és tudtommal a gyártóspecifikus hibáktól való mentesség megjelenéskor nem ördögtől való dolog, "lazán" kivitelezhető, és ez kizárólag a fejlesztőn múlik.

Far Cry 2, NV-n hiba nélkül ment, ATI-n mikrolaggolt... fix 60 FPS, de ahogy mentél előre, azonos időközönként akadt egyet. Ebben az időben forrt egybe az ATI neve a mikrolaggal, és azóta is ha a mikrolag szóba kerül, 10-ből 7 ember csípőből ATI-t említ. Driver nem segített rajta, egyszerűen szar volt... nem hagyott nyugodni, addig gyötörtem, amíg rájöttem, ha valami külsős programmal rögzítem az FPS-t fix 60-ra, akkor megszűnik ez a jelenség. Ezen a készítőkön kívül szerintem senki nem tudott volna javítani, a köztudatban meg maradt az, hogy ATI-n szar.

BF3, a 6990-l volt két pálya (nem emlékszem a nevükre, nem sokat játszottam vele) ahol bármit csináltál, CF alatt ahogy forgolódtál akadt a kép, hiába volt meg a fix 60 FPS. Fórumon rákérdeztem, kb az volt a válasz, hogy AMD-n szar, vegyek NV-t... leadtam a hibát, jelezték, hogy nem tudnak mit tenni, az AFR kódban van a hiba, a DICE tud róla, majd javítják... nem tudom mi lett, mert jött a 7970, egy GPU-n pedig nem volt gond.

IL2-CloD, tipikus 1C termék, egy raklap szar programozási szempontból... mit ad Isten, NV-n szinte semmilyen hibát nem produkált, SLI támogatás előbb volt hozzá, AMD-n pedig grafikai hibák sokasága, CF támogatás után is random FPS feleződés CF alatt, stb. Minden hibát az AMD-re fogtak, aztán ahogy frissült a játék szép lassacskán, kiderült, hogy nem az AMD volt a sáros, csak addigra már olyan mélyen beleült a júzerekbe, hogy ide NV kell, mert AMD-n szar, hogy pár magamfajta kísérletezgetős marhán kívül mindenki NV-t vett hozzá.

Ezek csak azok a példák amik az én emlékezetemből hirtelen előjöttek, de gondolom a lista bővíthető lenne. Nem akarok messzemenő következtetéseket levonni ezekből, és nem állítom, hogy ezek mind szándékos dolgok, de a véletlenekben nem nagyon hiszek egy bizonyos arány után. Fordított esetet, vagyis olyat, hogy NV-n lettek volna ilyen gondok, miközben ATI/AMD-n minden rendben volt, nem is tudok, azt pedig nehezen hiszem el, pontosabban elég kicsi a valószínűsége, hogy erről mind az AMD tehet.

Hogy az AMD-ről is mondjak valami terhelőt... hiányolom belőlük a jó értelemben vett csibészséget. Látják, hogy az NV jól feküdt a fejlesztőknél, a DX az MS kezében, ezért máshonnan kellett volna egy kis pluszt előcsalni. Példának okáért ott volt a 6950@70. Véletlen volt vagy sem, akkor nagyon sokan ráharaptak a 6950-re, emlékszem SG-n is tele volt az AMD fórum a kérdésekkel, hogy melyiket lehet 70-re moddolni. Ezt meg kellett volna lovagolni... mondjuk kihagynak egy szériát, majd a következőben megint eljátsszák ezt... a 290-l. Biztos vagyok benne, hogy sokkal több fogyott volna belőle, ráadásul milyen jót lehetett volna most "trollkodni" vele, "Nálunk a 4GB az 4GB, a 290 pedig akár 290X is lehet", vagy valami hasonló...

Ezen kívül például hiányolok egy olyan kizárólagos prémium partnert, mint az NV oldalán az EVGA... a Sapphire a közelébe nem jön.

Mindezektől függetlenül az AMD az elmúlt 1.5 évben szerintem hatalmasat alakított a képzeletbéli sakktáblán... nyilván ennek a hatása még nem látszik, de egy sarokba szorított helyzetből legkisebbként úgy lavírozni, hogy utána szinte minden úgy alakuljon ahogy nekik jó, plusz ennyire összeborulni a fejlesztőkkel, nagyon nagy tett... papíron... aztán meglátjuk, hogy a gyakorlatba ebből mi ül át a következő 1 évben.

[ Szerkesztve ]

www.smart-bus.hu

(#5021) Abu85 válasza -Solt- (#5020) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Azért sikerült ennyire összeborulni a fejlesztőkkel, mert az NV-vel a nagyok nem tudnak együtt dolgozni, mert elzárkóztak, és ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a TWIMTBP az elmúlt évben nagyrészt bugos, alig optimalizált PC-s portokat rakott le az asztalra. Na meg persze nyilván számít az is, hogy az NV-től számos szakember távozott 2014-ben, akik nem értettek egyet az "ezt is lezárom" politikával. Nyilván ők azért ebben élnek nap mint nap, és pontosan tudják, hogy ha ezt csinálja az NV, akkor nem fog az adott stúdió engedelmeskedni, hanem elmegy az AMD-hez és az Intelhez. Ha az NV nem változtatott volna a G80 idején bevált recepten, akkor ma nem lenne az AMD-nek annyi partnere, amivel gyorsan át tudnak nyomni az iparon egy teljes API reformot.

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#5022) mcwolf79 válasza Abu85 (#5021) üzenetére


mcwolf79
veterán

Megint a nagy víziók, de továbbra sem tapasztaljuk, hogy az NV VGA tulajok olyan borzasztó hátrányban lennének, mert a fejlesztők "összeborultak" az AMD-vel.
Elmélet-elmélet hátán, de a gyakorlat továbbra is mást mutat.

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#5023) Abu85 válasza mcwolf79 (#5022) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Az igazából nektek előny, hogy a top fejlesztők az AMD-vel és az Intellel borultak össze, mert ők megadják a szükséges eszközöket, hogy optimalizált PC-s portok szülessenek. Az NV ezt valamiért nem akarja, és az elzárkózással mesterségesen magas gépigényeket teremtenek, ráadásul rossz minőségű effektekkel. Nehéz meglátni, hogy ez miért lesz jó a PC-nek, nem véletlenül léptek le tőlük vezető szakemberek.
Itt egy fejlesztői vélemény: [link] - ő sem látja az értelmét. A felhasználóknak rossz, és a fejlesztőknek is. Az egyetlen reális feltételezés az, hogy az NV ki akarja csinálni a kliensoldali hardcore játékot, hogy mindenki áttérjen a GRID felhőre. Ebben van ráció, csak a felhő eddigi életútját látva kockázatos.

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#5024) imi123


imi123
őstag

Itt ezen az oldalon mindig csak ezt fogod olvasni.
Gonosz Nvidia ,szuper jófej AMD.
Az Nvidia megvesz mindenkit és ellehetleníti a szegény AMD-t.

Nem kicsit unalmas már!!
Mondom ezt úgy hogy egymás után volt 6 AMD kártyám.

[ Szerkesztve ]

Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.

(#5025) gbors válasza HSM (#5019) üzenetére


gbors
nagyúr

Ezt úgy írtad, mintha nem lehetne a kódon belül DX11 alatt detektálni, milyen vason fut, és aszerint alakítani a kódot.

Ezzel ugye arra utalsz, hogy számos játékban branchel a kód, és az AMD-s branch szándékosan bugos. Ez nekem már inkább a konteo kategória, a realitások talajától több méter magasságban :)

A többi természetesen így van - és pont ez az, amit sok vásárlóval nem lehet megetetni.

(#5020) -Solt-:

és a többség az ár/érték felé húz
Pontosabban az érzékelt ár / érték felé (vö. sales), ami nem ugyanaz, mint a valós ár / érték, és pláne nem ugyanaz, mint az ár / teljesítmény.

A Far Cry 2 nVidián is mikrolaggolt, én képtelen voltam vele játszani. Lehet, hogy később jött driver, ami megoldotta, de akkor meg az a kérdés merül fel, hogy AMD-re miért nem? Ugyanez a kérdés a BF3 és a Cliffs of Dover kapcsán is - és nehogy azt mondd, hogy a BF3-ban direkt volt elb***va AMD-n, mert ott már más barátságok voltak érvényben :)

A zárszó kapcsán pedig - igen, én is látom a potenciált abban, amit most az AMD csinál, de rengeteg munka van még addig, amíg eredmény is lesz belőle. Szurkolok nekik, hogy keresztülvigyék, amit akarnak, de fogadni még messze nem mernék rájuk.

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

(#5026) do3om válasza mcwolf79 (#5022) üzenetére


do3om
addikt

Amikor megtetszik egy játék és indítom ott az NV logó ez van.
A tizede sincs aminek AMD logo van az indításnál, ez pedig nem csak egy egy logó hanem meg is látszik sokszor. (amikkel én játszottam)
Minden nagy játék mögött ott az NV.

Most várom a Witcher 3 -at élőrre félek mi lesz benne.

Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A

(#5027) daveoff válasza -Solt- (#5020) üzenetére


daveoff
veterán

Majd ha azt a képzeletbeli sakkjátszmát megnyeri az AMD, akkor veszek megint, addig biztosan maradok a zöld oldalon, pont azok miatt, amiket leírtál. Pedig világ életemben ATI/AMD kártyám volt, ez az első NV kártyám.....

LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®

(#5028) MiklosSaS válasza daveoff (#5027) üzenetére


MiklosSaS
nagyúr

En alig varom a 390X-et, remelem jobban fog sikerulni mint a 290X. Csak ez a vizhutes kicsit zavar....

~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

(#5029) do3om válasza MiklosSaS (#5028) üzenetére


do3om
addikt

Az a baj hogy sokan lesznek így vele.
Plusz ki tudja miféle bakik lesznek majd a hűtés miatt. Ez persze felhasználó oldalról is nézve, sokaknak van pénze rá de ha nem ért hozzá lehet csak belógatja a gépbe a radit meg hasonlók lesznek. :D
Azért egy egyszerű hűtést is nagyon sokan nem tudnak feltenni itt sem szóval lesz bőven user error.

Na meg ugye a blok együtt van a pumpával szóval még az sem megoldott hogy átkösd egy saját rendszerbe. Vagy a pumpa nem csökkenti annyira az ellenállásával a hűtést hogy számolni keljen vele?

Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A

(#5030) Erdei88 válasza MiklosSaS (#5028) üzenetére


Erdei88
veterán

Milyen vízhűtés?

(#5031) MiklosSaS válasza Erdei88 (#5030) üzenetére


MiklosSaS
nagyúr

Valami hasonlo mint a 295X2 volt.

~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

(#5032) Erdei88 válasza MiklosSaS (#5031) üzenetére


Erdei88
veterán

Erről a hírről lemaradtam

(#5033) proci985 válasza gbors (#5025) üzenetére


proci985
MODERÁTOR

kijott anno a driver Far Cry 2hoz AMDhez is, en vegul 5760x1080 ultran toltam ki anno 6950 2GBvel.

do3om: kompakt vizzel jellemzoen minimum el lehet erni a csucskategorias leghutoket. az indok hogy berakja valahogy az user meg annyira nem erdekes, amikor a 290x pl tulmelegedett egy Cosmos SEben is valakinel a forumon.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#5034) MiklosSaS válasza Erdei88 (#5032) üzenetére


MiklosSaS
nagyúr

Olvas rendszeresen PH!-ert! ;]

~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

(#5035) BoogeyM@n válasza proci985 (#5033) üzenetére


BoogeyM@n
tag

5760x1080! Mi vagy te vágott szemü hát ilyen(1080) magasság ilyen(5760) szélességhez elég gáz

(#5036) -Solt- válasza Abu85 (#5021) üzenetére


-Solt-
veterán

Nagyon bízom benne, hogy ennek a magatartásnak meglesz a kellő következménye... mindenkinek jót tenne, az NV koppanna egy kicsit.

(#5025) gbors:

Akkor rosszul fogalmaztam... arra akartam célozni, hogy az FPS értékek, vagyis, hogy melyik kártyán, hogy fut XY játék, nem annyira mérvadóak vásárlás szempontjából mint a bugok.

Az FC 2 nálam a GTX460-n nem mikrolaggolt emlékeim szerint... akkor szembesültem a gonddal, amikor a 6950@70-l játszottam. Tudtommal ez Vsync gond, amit kétlem, hogy driverrel lehet orvosolni... ha megjavult, akkor ott a játékhoz jött javítás.

A BF3 idejében még nem éltek az új szövetségek szerintem, de ettől függetlenül sem állítom, hogy direkt volt elbaszva, csak annyit mondok, hogy még mindig ott tartunk, hogy ilyen példákat csak NV-re lehet hozni, AMD-re tudtommal nem. :)

A CloD meg sajnos elég "egyértelmű", mert ott akkor szűntek meg hibák, amikor a játékot frissítették.

Na igen, fogadni én sem mernék, de szerintem ez az utolsó esélyük... ha most nem sikerül egál közelébe hozni a dolgokat, akkor komoly bajban lesznek. Eddig a környezet nem kedvezett nekik, de erre most nem lehet fogni semmit, ha most sem megy, akkor náluk van a gond.

[ Szerkesztve ]

www.smart-bus.hu

(#5037) BoogeyM@n válasza daveoff (#4970) üzenetére


BoogeyM@n
tag

Hogy v hol tudtad ilyen pontossággal beállítan a gtaV-öt?

(#5038) proci985 válasza BoogeyM@n (#5035) üzenetére


proci985
MODERÁTOR

gondolom nem probaltad;)

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#5039) Egon válasza Abu85 (#5023) üzenetére


Egon
nagyúr

A fejlesztők érdekérvényesítő-képessége nyilván egy dolog, de (átalában) ott van a kiadó, aki befekteti a pénzét az adott projectbe, állja a cechet - nekik pedig egy dolog számít, az eladott darabszám. Tekintettel a vga-gyártók piaci részesedésére, elég nehéz elképzelni, hogy az AMD víziója bejöjjön - ezt az elmúlt időszak törtésénei (konkrét megjelenésekre, teszteredményekre stb. gondolok) is alátámasztani látszanak.
Ami az nV-t illeti: ha valóban ki akarják csinálni a hardcore játékot (amit elég nehezen tudok elképzelni), akkor nagyot fognak koppanni, mivel ők sem elég nagy halak ahhoz, hogy egy ilyen projectet véghezvigyenek. Ők sok szempontból kényszerpályán vannak, leginkább az x86(-64) licensz híján; és mivel a Tegra-vonal nem igazán hozza az X éve célkitűzésként megfogalmazott bevételt, ha komolyan beindul a platformosodás, akkor nagyon szívóágra kerülnek.
A PC-s bagázs nyilvánvalóan kárvallotja jelen helyzetnek, de erről meglátásom szerint nem az nV tehet; sokkal inkább a két másik piaci szereplő. Egyetlen jó alternatíva az lett volna, ha anno az Intel felvásárolta volna az nV-t, illetve esetleg megmozdulhat valami, ha a Samsung felvásárolná az AMD-t (feltéve ha nem csak a szellemi tulajdon passzív hasznosításáért tennék).

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#5040) gainwardgs válasza BoogeyM@n (#5037) üzenetére


gainwardgs
addikt

Geforce Experience

(#5041) BoogeyM@n válasza gainwardgs (#5040) üzenetére


BoogeyM@n
tag

lol thx :R

(#5042) HSM válasza gbors (#5025) üzenetére


HSM
félisten

Sajnos ez nem feltételezés, hogy branchelnek bizonyos játékok. :N Nem mondom hogy szándékosan bugos az egyik, de kizárni sem lehet, ahogy a Crysis 2 óceánja is csak egy igen alapos és mélyreható elemzés után fedte fel magát.

[ Szerkesztve ]

(#5043) daveoff válasza BoogeyM@n (#5037) üzenetére


daveoff
veterán

A játékban lehet ilyen pontosan beállítani, az GF Experience-ben csak előre beállított sémák vannak.

LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®

(#5044) MiklosSaS válasza daveoff (#5043) üzenetére


MiklosSaS
nagyúr

Nalam neha bugos az experience. Nalatok rendbe van?

~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

(#5045) -Solt- válasza daveoff (#5027) üzenetére


-Solt-
veterán

Érthető, és ezzel az is, hogy az AMD miért veszít folyamatosan a részesedéséből... a júzerek 90%-t csak a végeredmény érdekli, és nem a háttérjátszmák.

(#5044) miklosss2012: Néha? Jó neked! :D Nekem mindig van valami nyűgöm vele, töröltem is... számomra totál felesleges.

[ Szerkesztve ]

www.smart-bus.hu

(#5046) MiklosSaS válasza -Solt- (#5045) üzenetére


MiklosSaS
nagyúr

Neha megall..aztan ha lezarom ujranyitom akkor minden jo.

~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

(#5047) daveoff válasza MiklosSaS (#5044) üzenetére


daveoff
veterán

Nálam semmi gond vele, használom is elég sokat....

LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®

(#5048) -Solt- válasza MiklosSaS (#5046) üzenetére


-Solt-
veterán

Nekem nagyon sokszor lefagyott, főleg frissítésnél... ezen kívül állandóan duplázza a játékokat, ráadásul optimalizáció címszóval néha olyan dolgokat állít be, hogy csak pislogok. :) Nekem nincs rá szükségem, úgyhogy inkább töröltem...

www.smart-bus.hu

(#5049) BoogeyM@n válasza daveoff (#5043) üzenetére


BoogeyM@n
tag

Én pont fordítva tapasztaltam xD játékon belül alig van opció

(#5050) BoogeyM@n válasza proci985 (#5038) üzenetére


BoogeyM@n
tag

1920x1200 LG monitorom volt de behalt lecseréltem de nem volt 1920x1200-as csak 1920x1080-as ami vettem nem tetszett túl széles így inkább egy 1600x1200-as monitort vettem azt meg eladtam mert szerintem minimum 1200-as magasság kell.(Persze csak anyagi okok miatt nem vettem még 1920x1200-ast most átmenetileg jó ez is sőt jobb mint egy 1080-as mert az idegesítően alacsony csík monitor)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.