- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
PeTeR_33
üzenetére
A 2060 mellett szól viszont, hogy ha egy év múlva eladnád, szerintem jobb pénzt kapnál érte, mintha ugyanennyiért 1070-est veszel most.
Én nem foglaltam állást, egyiket sem tartom tökéletes választásnak. [link] Nincs tuti tippem, lehet választani, miben akarod seggberúgni magad. A Pascal ugye előző gen, annak kisebb hiányosságaival, a 2060-ról hiányzik 2GB ram, a 2070 meg arányaiban cefet drága.
Én azért írtam nem refet, mert szerintem kicsit túl-olcsósított a referencia kártya. Kívülről csili-vili, de közben ahol kéne (belül) ott meg inkább kevesebb anyag van, mint több. Ha megnézed pl. a Gaming Z-hez képest, jóval hangosabb is miközben melegebb pedig még a fogyasztása is kisebb, mert visszafogják a szigorúbb TDP limitek: [link].
A 2060-ra elég, az teljesen egyezik [link], a 2070-hez szerintem már kicsit kevés ez.(#38372) b.: Ebben az az érdekes, hogy pl. GDDR5-el nekem nagyon jók a Micron ramokkal a tapasztalataim. Micron-os volt az Rx560-am, és most az Rx580 Nitro-m is, az 1500MHz-es Rx560 memory error nélkül szaladt 2Ghz-es ramórajelen, és a Nitro-n is szépen megy, 2,1Ghz-en még biztosan teljesen stabil.
(#38378) Abu85: Rossz kombináció...
Jobbulást!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 Swift Triple Fan Gaming Edition - Új, bontatlan, 2 év gari - Eladó!
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK
- GAINWARD RTX 4090 Phantom 24GB - 36 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- Xfx Radeon R9 390 8Gb
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jobbulást!