Hirdetés
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Raggie
üzenetére
Ez szerintem nem igaz, szimplán olcsóbban előállított / meglévő készletfeltöltésről van szó. GDDR5X már nem fog kelleni sehova.
Ráadásul ennek a típusnak az árát sem tudjuk, szóval lehet, hogy lassabb lesz mint az 590,( ha lesz) de olcsóbb is, szerintem annyiért adják amennyiért akarják, nincs rajtuk nyomás. Mármint alsó árra gondoltam.
Rx590 re egy 1070/ TI árcsökkentéssel is lazán tud reagálni NV, ha akar, vagy januárban kidobja a 2060 karit.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Projektor topic
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-roller topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest