Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
Az elmúlt években a Warframe volt az egyik fő játékom, és sokat számított videokártya választásnál hogy szép PhsyX effekteket kaptam Nvidián, annak idején részben emiatt váltottam HD5770 után 650Ti boostra majd 970-re. Sok játékban csak nyűg, de itt sokat adott hozzá az élményhez és nem sokat vett el a teljesítményből cserébe.
Most viszont azt mondták hogy az Nvidia abbahagyta a PhysX Apex particle rendszerük támogatását, a Warframe fejlesztők kaptak az alkalmon és minden GPUn meg konzolon is működő rendszerre cserélték:

úgyhogy megnyílt előttem a választás lehetősége ha egyszer majd upgrade kell

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
- Eladó Videókártya Nvidia RTX 4060 8 GB Asus Dual OC edition (DUAL-RTX4060-O8G)
- Csere-Beszámítás! Gainward Phoenix RTX 4080 Super 16GB Videokártya!
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Leadtek Nvidia T1000 4gb ddr6
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest