Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
,,A Sony The Tomorrow Children című játéka 2+1 bounce VXGI megoldást használ. És tök szuperül működik a PS4-en."
Ugyanígy mélyen integrált fizikai motort nem lehet módosítani?? Értem hogy előre elkészített Middlewarokat nem szeretik, elviszi a teljesítményt, ezért használnak saját fizikai motort.
Leképző 3-évről 3 évre még mindig fejlődik, viszont a fizikához hozzá se nyúlnak.Ez még csak a fizika.Animációkból is nem azt mondom hogy kevés van,de 3x annyit minden játékba el tudnék viselni.Véges költségvetéssel nem értem miért azt fejlesztik ami már amúgy is tökéletessel vetekszik.És még csak nem is beszélnek techdemó szinten se a gyenge fizikáról.Bezzeg Ray Tracing meg egyéb hülyeségekről igen.Nem a pénzhiány itt a probléma,hanem hogy rosszul költik el.Keldor Papa: Jól beszélsz.Talán a Pro konzolokat nem 4K-val kellett volna eladni, és akkor a plusz számláló egységeketbefoghatták volna fizikára(GPU-ból jóval erősebbet kaptak). Állítom hogy abból még jobb reklám anyagokat tudtak volna forgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Assetto Corsa Rally
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: Változások 2. rész
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Robot fűnyírók
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- AKCIÓ
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest