Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Szerintem a fő probléma az a DX12 -vel, hogy egy early access DirectXet kaptunk új shader model nélkül, ami példátlan a modern DirectXek történelmében, az már csak bónusz, hogy egy early access oprendszerhez is van kötve.
Szerintem a DX12 eredetileg most októberben jött volna, a shader model 6.0 -al együtt.(#30350) namaste:
Kepler tette lehetővé először azt, hogy az NV a középkategóriás kártyáját indítsa az AMD csúcskártyája ellen. Ez fordulópont volt, az AMD gyakorlatilag sarokba lett szorítva, nem csinálhatták a szokásos aláárazunk az NV -nak taktikájukat, mert a GTX 680 a jelentősen kisebb GPU miatt, olcsóbban gyártható kártya volt mint a HD7970.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem a DX12 eredetileg most októberben jött volna, a shader model 6.0 -al együtt.