Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
fules
:
Bocsánat ha ez valakiben feszültségkeltésként jött le én csak azt akartam erősíteni hogy hivatalos a 14nm+ os gyártástechnológia ,a WCCFT minősítése nélkül mondom hogy Vega 20 lesz. Az Vega. Raja most is mondott egy Voltás poént reddites beszélgetésen, csak azért említettem mert túl nagy feneket kerítenek valakik neki, nem több mint egy MÉM.tailor74: én is oldal semlegesen mondtam hogy az évi kétszáz ropi kisajtolása emberekből nem fenntartható folyamat, roncsolja a pc piacot.
Moby: Az baj ez itt full OFF de nemsoká jön a computex ennek kapcsán nyugodtan elmondhatjuk hogy a legnagyobb ováció az a Bethesda és a PS4 bemutatókon szokott lenni, XBoxon meg alig van exclusive Misrosoft nem foglalkozik eléggé vele. Az Uncharted első részére emlékszel 98%-ot kapott, nem nagyon emlékszem PCn 95% feletti játékokra, ps4 nek ezenkívül van fantasy sorozata, mondj nekem utolsó 4 évben AAA-s RPG ,kraftolós ,vagy túlélős kategóriában vagy tulajdonképpen bármiben amiben gondolkozni kell (és nem fegyverrel lövöldözni )PC-n 90% felett játékot ? Nem igazán van.
A The Last Guardian-t 10 évig fejlesztették, mikor azt mondta a készítő hogy most van kész ! Last of US, PC-n még nem készült posztaopkaliptikus aaa játék, főleg nem ennyire érzelemkeltő. SCI FI ben ott az említett Horizon, álleesős open word ! Az egyetlen értelmezhető grafikájú VR játékot ps4 re láttam.
Zombisban Days Gone.
God of War
Nincsen ? PC-n hasonlók sincsenek
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- MSI RTX GeForce 3060 12 GB-os VGA kártya ! AkciÓÓ!
- Manli RTX 2060 6GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok! Beszámítás!
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X 24GB OC Garanciával!
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest