- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz
TTomax #27096 üzenetére
A vizet kivéve (az eredeti nekem is inkább vízszerű, mint a remastered) általánosságban a remasteredben jobb a fény-árnyék kezelés, például jobb az önárnyékolás is. Viszont a tornyos jelenet elején a remasteredből miért távolították el a napot, azt nem tudom.
Én sosem játszottam ezzel a játékkal, most látom először, így nekem megfelelne a remastered verzió is, főleg hogy a megvilágítási modell jobb. Azt le kell szögezni, hogy a két verzió mintha két játék lenne, annyira különbözik a megjelenítés a remasteredben, és nem a textúráknak köszönhetően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háztartási gépek
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eladó Gigabyte Master Rtx 5080 videókártya
- Asus Dual GeForce GTX 1650 OC Edition 4GB Garanciával!
- GARIS - GIGABYTE Radeon RX 6800 GAMING OC 16GB
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest