- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
válasz
Yutani
üzenetére
Képzeld.... Most lehet kapkodni a levegőt!
Egy ilyen romokban kiadott game-et meg se veszek, majd, ha megtanulnak optimalizálni az uborkasoftnál! Képzeld én a + pénzemet nem csak a gépemre költöm, hanem sokat adakozok az utcán a hajléktalan embereknek. Szóval, ha megkérhetnélek ne turkálj a zsebemben köszi! 
schawo: Ha emiatt kell szégyenkeznem, akkor tőled is megkérdezném, hogy mennyit adakozol a rászorulóknak!? Ha már ennyire megy itt a másik zsebében való kotorászás! Te is biztosan, soha sem szedtél le semmit illegálisan a netről.

Hozzáteszem, nekem ez a gép munkaeszköz is, nem csak játékok futtatására kell.

Majd, ha nekem is jól működik az adott patch-el, vagy más módon kipróbálhatom , akkor majd fogok fizetni tizen ezreket.
Azt se tudjátok mennyi eredeti gamem van, dem ár megy a köpködés 1 virágbolti WD 2 miatt, ami ráadásul elég gyéren van optimalizálva. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy ilyen romokban kiadott game-et meg se veszek, majd, ha megtanulnak optimalizálni az uborkasoftnál! Képzeld én a + pénzemet nem csak a gépemre költöm, hanem sokat adakozok az utcán a hajléktalan embereknek. Szóval, ha megkérhetnélek ne turkálj a zsebemben köszi!