Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Hachiko95 #26444 üzenetére

Ezzel mégis mit csináljak? Egy másik helyén a játéknak több FPS-ed van. Bravo! :C

(#26445) Egon: Volt Nv kártyám több is az évek során. Ami kimaradt a Kepler, Maxwell és a Pascal. Az okaim jelentős része pedig a gyártó cég piaci idő közben kialakult stratégiája, illetve az architektúra fejlődési iránya, márpedig ahhoz az érveléshez éppen az lett volna a durva, hogy is írtad, ROTFLMAO hiba, ha olyat vettem volna magamnak.... :U

(#26447) Erdei88: Kedves próbálkozás volt, de ez még kapufának is gyenge lett.

(#26448) Hachiko95: Minden attól függ, milyen igényeid vannak a minimum FPS és laggok tekintetében. Az enyémek olyanok, hoy minimum FPS lehetőleg minél magasabb, a lag pedig minél kevesebb.

(#26449) Raggie: Bizony. Amikor olyanom volt, még nem láttam annyira át a dolgaikat, mint ma, csak az ár és teljesítmény alapján döntöttem.

Részemről amúgy mindegy, mit mutat a CPU %, sosem zavart, sőt, HT-s procinál már többször kifejtettem, nem is releváns.

Nálam is egészen szépen vitte a 290-es mellett a húzott i5 a játékokat kb. 2 éve, mikor olyanom volt, de azért a korlátait is volt szerencsém megtapasztalni. Ugye, épen erről folyt a vita. [link]

(#26450) Televan: Mert az is. ;)

(#26451) Hachiko95: BF1, BF4 multi, Crysis 3. Csak ami hirtelen eszembe jut.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés