Hirdetés
- Hiányzik a gamer érzés
- Szólánc.
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- LDNIO A6140C 140W GaN Super Fast Desktop Charger
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- E91 blog 2. rész
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az Optimisták at mondják H1 a pesszimisták hogy Q2
-
Ren Hoek
veterán
Lehet nyomogatni a buy 1070 / 1080 gombokat
... még aki szerelmes a GCN-be, annak is megéri. (GCN-t én is nagyra tartom, szóval nekem is benne van a csere, esetleg 1080 perf-re nagyobb felbontásra - ha nagyon felvetne a zs nyárra) félévet játszol, aztán eladod 110-ért mondjuk, és veszel belőle egy Vegát... Már ha jön egyáltalán nyárra kis Vega. Újfent mondom, ha erős lesz, akkor nem tudnak akkorát vágni belőle, és marad a jóval erősebb kategória. Lehet az 1080 60 FPS-t már nem is tartja szem előtt az AMD... Magasabb felbontások, 1440, 4K, és FHD 120/144 Hz-ek. Amihez már elkél a magasabb kategória. Ide kevés lehet egy 1070, 120K-s ársávban.
Az is kérdés mire árazzák be... mert ha bizonyos játékokban tegyük fel 20-30%-ban erősebb gyors kódok miatt és elér egy 1080 Ti szintet, de a többi játékban meg 1080 szint, akkor most őszintén, mennyit kérjenek érte?
Lassan tényleg az lesz, hogy játékra veszel GPU-t, és nem általánosságban.
[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
-
_drk
addikt
AMD most már szart nem adhat ki, tehát nem adnak ki semmit.
Intel és Nvidia csak szépen lassan csepegtet túlárazott faszságokat!
1080Ti bőven elég lesz ha kijön a Vega és tényleg 1080 verő lesz, rá egy hétre bejelentik, 3 hét múlva már kapható is.A szakadékot már én sem értem, Fury meg 1080 szint kell az oké, de egy 1060 és 1070 verő is kéne: legalább egy 480x, 490 és 490x vagy valamelyik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha az AMD ragaszkodik a PCGaming show starthoz megint akkor az nV még előttük bejelent valamit a Computexen.
Marketing szempontból is jobban jönnek ki, mert ha esetleg csökkenteni kell a 1080 árát is mondjuk a Vega miatt így rálehet fogni a 1080 Ti (?)-re vagy egy teljes refresht kap a sorozat ahogy azt már pletykálják egy ideje.
[ Szerkesztve ]
-
gyiku
nagyúr
hüllő
-
keIdor
titán
Hát, ezért kár volt hazasietnem. Meg reggel korán kelni, mindketten átb@sztak a palánkon rendesen.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz #85552128 #25364 üzenetére
Most mindkét oldal felől rendesen félrementek azért a pletykák úgy néz ki, ezek után a Pascal 2.0 féle pletykának sem érdemes nagyon hinni, IMO. Ha a Vega meg tényleg a Volta ellen jön, ráadásul előbb, akkor inkább csipkedjék magukat a zöldek a Voltával...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz keIdor #25372 üzenetére
Sokat pletykálnak manapság. De érdemes nézni, hogy az 1080 Ti-ről én nem beszéltem hetek óta. Ha lett volna reaális esélye, hogy megérkezik a CES-en valahol elejtek valami hintet.
Pascal 2.0-ról sem halottam sosem.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
keIdor
titán
Pascal Refresh néven futott pletykáról van szó, pár hónapos már. A 2017 nyári Volta bemutató után hintették el: [link]
Nem is látnám értelmét, túl jól sikerült már 2016-ban is a termékvonal. Ferminél szükséges volt a GF10x-ekre egy frissített GF11x sorozat, mert gyenge eresztés lett az első az új csíkszél. miatt, de itt...
Hozzák inkább a Vega-ra a választ, azt kívánom. Legyen végre valami normális verseny.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Malibutomi
nagyúr
válasz keIdor #25372 üzenetére
Hat nagyon optimista hozzaallas kell hogy ugy alljak hozza hogy a Volta ellen jon, akkor ugy el kellene verje a TX-et ahogy az mondjuk a FuryX-et. Generacios kulonbseg. De ha bejon nekik (ha nem is annyival, de meggyozoen), akkor jok lehetnek.
Irtam errol egy agymenest: [link] -
keIdor
titán
válasz Malibutomi #25376 üzenetére
Remélhetőleg nem kell a Computex-ig várni további infókra. Ezek után tartok tőle, hogy még a Ryzen-t is húzni fogják.
Aki esetleg nem olvasna találgatós topikot: Vega die - jó nagy, 2x4GB HBM2-vel gondolom.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
füles_
őstag
válasz keIdor #25377 üzenetére
VideoCardZ szerint 530 négyzetmilliméter körüli.
Ki lehet számolni, hiszen tudjuk a HBM1 / HBM2 méreteket.
Keresünk egy Fiji, Vega képet és belőjük őket ugyanakkorára. Majd a memóriacsipek szerint felállítunk egy méretarányt. Innen már egyenes az út, hiszen tudjuk a Fiji méretét (596 négyzetmilliméter) -
füles_
őstag
válasz Kolbi_30 #25380 üzenetére
Polaris ám eléggé háklis BF4-re.
Én 280X-ről váltottam RX 470-re és kb ugyanúgy fut. Először azt hittem, hogy CPU limit, de maxon jár a GPU.
Vagy lehet, hogy olyan pályán játszott ahol rohadt CPU intenzív környezet van, ilyen a Siege of Shangai is, főleg amikor ledől a felhőkarcoló. Nekem ott a jelenlegi i5 4590-em simán belimitálta a 280X-szet.
Szerintem én azért nem tapasztalok gyorsulást, mert szarrá van optimalizálva a motor és nem igazán van szükség utasítás előbetöltésre / PDA-ra, shader végrehajtóik, ROP-ok száma meg ugyanannyi, az GPU órajel meg nem számottevően magasabb az én esetemben - 1150->1250[ Szerkesztve ]
-
füles_
őstag
válasz Kolbi_30 #25382 üzenetére
Próbáltam a Mantle-lel, de nem vettem észre semmi különbséget, cserébe a játékból való kilépéskor kifagyott a játék, ezért visszaváltottam DX11-re. Mondjuk nem CPU limites résznél próbáltam, majd megnézem.
280X-szel meg állandóan fagyott amikor a Mantle be volt kapcsolva[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
+1, csak nálam 290/290X-ekkel. Még 2 éve kb. volt egy ideig, hogy win7-en laggolt, addig toltam csak DX11-el, de aztán az is meg lett csinálva.
Amúgy a 7870XT-m nem szerette, stabil volt, de azon jobban hasított a DX11 mód. Elvileg szűkös volt Mantle-nek azon a kártyán a 2GB. -
HSM
félisten
Mikor kijött a Mantle patch, utána kb. fél év volt, mire négymagos proci+win7-re kijavították. i7-ekkel HT-val és win8-on viszont jó volt ahogy írod, már 3-4 hét után is. Nekem sajnos akkoriban még kellett a win7 és csak i5-öm volt, szval maradt addig a DX11. De mikor megcsinálták végre, nem kicsit lett frankó a Mantle. Ma is azzal játszom, príma.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Majd ránézek alkalomadtán, hogy nálam miként megy. Witcher 3, Crysis 3 és Crysis 1 High Texture Pack kijátszásokkal vagyok elmaradva. Ha most egyébként mégsem érkezik 8GB DDR5(X) VEGA videókártya, csak megnyirbált órajelű vagy felépitésű HBM 1-2 HBC videómemória vagy mi... akkor a Polaris 10 Refresh még számitásba jőhet az RX 470 4GB helyett, vagy inkább tényleg ne foglakozzak az AMD középkategóriával többet. RX 475 8GB elég nekem vagy inkább RX 485 8GB videókártyával számoljak. Mikor is érkeznek ezek az AMD videókártyák?
-
Habugi
addikt
válasz cyberkind #25396 üzenetére
Ööö, ez saját shot éééés MSI AB féle OSD/RTSS..
Elvileg már jó pár hónapja tudja DX12-es alkalmazások/játékok alatt is.
Tán a 4.3.0 Beta14-óta..
(#25398) cyberkind:
Legújabb AB-val próbáld meg mert működnie kéne, a korábbit pedig úgy takarítsd le hogy megnézed az RTSS nem-e marad telepítve hogy amikor az újat felteszed abból is friss verzió mászhasson fel.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Egon
nagyúr
A HP is beállt a sorba a G-sync-es monitorgyártók közé
Hiába, halott technológia ugyebár...
[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest