- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
huskydog17 #24721 üzenetére
Nem. Véletlenül se találtad el: gyártófolyamat-fejlesztési mérnök vagyok egy multinacionális ipari cégnél. A legnagyobb hibám az legyen hogy precíz vagyok - akár a szavak szintjén is.
Amit írtál ahhoz viszont nem kell nagy precízség, kb azt írtad "XY fekete" és linkeltél egy cikket ami azt írta "XY NEM fekete". Valóban, a különbség a kettő között csak egy szó...
Én nem szándékozlak a továbbiakban sem "elkerülni", sem direkt "megtalálni" Téged. Ha olyasmit írsz, aminek az igazságtartalmát/ logikáját tévesnek/ megkérdőjelezhetőnek tartom, azt továbbra is szóvá fogom tenni.
Még OFF-abb:
Nem akarok nagyon belemélyedni a filozofálásba, de azt hiszem a világnak jelenleg épp az egyik legnagyobb baja, hogy túl sok fals infót, bullshitet, demagógiát, aljas hazugságot terjeszt az internet és a (bér)trollok. Akik pedig látjuk és átlátunk ezeken kötelességünk cáfolni ezeket, fellépni ellenük és megakadályozni a téveszmék és hazugságok terjedését. Nem szabad hagyni elsiklani őket, mert 2016-ban láttuk hogy ezeknek a terjedő kamu híreknek, hazugságoknak, összeesküvés-elméleteknek komoly következményei lehetnek a világra nézve.
Ezt egyáltalán ne vedd egyébként magadra, csak ezek miatt tettem magamnak fogadalmat, hogy mostantól ha olyat látok fórumokon amivel nagyon nem értek egyet, akkor gyakrabban fogom felemelni ellene a hangom és kevesebbet leszek read-only-ban. És ezt a meglátásomat, döntésemet ahol tudom terjesztem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple Watch
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X 24GB OC Garanciával!
- Eladó XFX RX 6600 XT 8GB DDR6 Speedster SWFT 210 videokártya
- ASUS ROG STRIX GTX 1070 Ti GAMING - Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest