Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz huskydog17 #24721 üzenetére

Nem. Véletlenül se találtad el: gyártófolyamat-fejlesztési mérnök vagyok egy multinacionális ipari cégnél. A legnagyobb hibám az legyen hogy precíz vagyok - akár a szavak szintjén is.

Amit írtál ahhoz viszont nem kell nagy precízség, kb azt írtad "XY fekete" és linkeltél egy cikket ami azt írta "XY NEM fekete". Valóban, a különbség a kettő között csak egy szó...

Én nem szándékozlak a továbbiakban sem "elkerülni", sem direkt "megtalálni" Téged. Ha olyasmit írsz, aminek az igazságtartalmát/ logikáját tévesnek/ megkérdőjelezhetőnek tartom, azt továbbra is szóvá fogom tenni.

Még OFF-abb:

Nem akarok nagyon belemélyedni a filozofálásba, de azt hiszem a világnak jelenleg épp az egyik legnagyobb baja, hogy túl sok fals infót, bullshitet, demagógiát, aljas hazugságot terjeszt az internet és a (bér)trollok. Akik pedig látjuk és átlátunk ezeken kötelességünk cáfolni ezeket, fellépni ellenük és megakadályozni a téveszmék és hazugságok terjedését. Nem szabad hagyni elsiklani őket, mert 2016-ban láttuk hogy ezeknek a terjedő kamu híreknek, hazugságoknak, összeesküvés-elméleteknek komoly következményei lehetnek a világra nézve.

Ezt egyáltalán ne vedd egyébként magadra, csak ezek miatt tettem magamnak fogadalmat, hogy mostantól ha olyat látok fórumokon amivel nagyon nem értek egyet, akkor gyakrabban fogom felemelni ellene a hangom és kevesebbet leszek read-only-ban. És ezt a meglátásomat, döntésemet ahol tudom terjesztem. :R

Új hozzászólás Aktív témák