Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlackSoft

addikt

válasz Malibutomi #1722 üzenetére

Itt a teszt, amit linkeltem... Mantle-el rosszabb az átlag... Hol van itt 10-15% gyorsulás? Sehol, lassulás látható a tesztben. És még hol van az ígért 45%? Sehol nincs, és nem is lesz BF4 alatt az biztos.
    Attól, hogy NV tulaj vagyok még olvasom a híreket, teszteket, főleg amikor a konkurens valami olyasmit ígér, amire felfigyelek, mert jobbnak hangzik, mint ami nekem van. Csak hogy hazudtak reggel, délben, meg este.

(#1733) HSM: Megmondom őszintén, hogy a CF úgy szar ahogy van... És ezt nem azért mondom, mert NV meg minden, hanem mert szar. És ezt 1000 és 1 AMD tulaj is már kijelentette. Mikrolaggok vannak 4GB-os kártyáknál is, szinte mindenki belefut ebbe a gondba. Lehet hogy nálam több probléma is volt azzal, amiből csináltam CF-et, de ez ugyan úgy előjött sok-sok 7970 tulajnál, pedig mint nyers hardver, a 7970 nem gyenge kártya... Azt hiszem hogy itt a 290-nél mivel már nincs CF híd, ezért valamit megváltoztattak, lehet hogy nem lesznek olyan gondok, mint korábban a CF-el, de itt meg olyanokat olvasok, hogy ha beteszik a másik kártyát egy 100ezer forintos lapba, akkor nincs kép CF-el, csak egy kártyával stb, szóval én ezt a CF-et egyáltalán nem erőltetném sehol, senkinek.

Új hozzászólás Aktív témák