- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
BlackSoft #1732 üzenetére
"Hol van itt 10-15% gyorsulás? Sehol, lassulás látható a tesztben. És még hol van az ígért 45%? Sehol nincs, és nem is lesz BF4 alatt az biztos."
A világért sem akarok beleavatkozni, belecsöppenni a vitátokba, de ez a mondat számomra teljesen érthetetlen. Neked ezek az eredmények mit mondanak?
Akkor nézzük az eredményeket százalékban is. Tehát 10-15, de legfeljebb 45%-os gyorsulást vársz. Ehhez képest tekintsd meg a PCGH eredményeit a fenti két képen! A különbségeket feltüntettem neked százalékokban is, hogy még könnyebb legyen értelmezni:
BF4 - Single Player - Radeon R9 290X - Mantle előnye D3D11-hez képest:
720p: 42%
1080p: 29%
1600p: 15%BF4 - Multiplayer:
720p: 86%
1080p: 36%
1600p: 27%Nem értem miért írod azt, hogy sehol sincs, illetve elhanyagolható a Mantle előnye. A PCGH tesztje ráadásul nem az egyetlen, ahol hatalmas különbségeket mértek a két API között. Rengeteg teszt számol be több tíz százalékos gyorsulásokról.
-
HSM
félisten
válasz
BlackSoft #1732 üzenetére
A CF tényleg nem jó, szerintem se, én se ajánlom senkinek. Ugyanakkor az SLI-t sem. Maga az AFR miatt. Növeli az input lagot. Próbáltam én is a CF-et 7970-7950-el és néhány játékkal, és nem volt vele mikrolagg probléma (ami pici volt, az CPU-limitre volt visszavezethető a tuningmentes 3570K-mon), viszont az input lag nagyon megnőtt, 60FPS tűnt olyannak, mint egy 7970-el kb. 40. Nekem nagyon nem vált be, az idegesítő driveres gondokról nem is beszélve, amikről olvasni lehet. Az egyetlen, ami jó volt, a skálázódás, ahol a proci nem fogta vissza, 90% felett hozott mindehol a második kari.
De a fentebbi ok miatt sokra nem mentem vele, engem határozottan idegesített az extra lag.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest