- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na és egy másik lehangoló dolog: [link]
Írtam, hogy ezek után most már én is vagyok, hogy visszaküldöm addig amíg nem javítják/ vissza nem adják a pénzt és másokat is erre buzdítottam:
"Unfortunately I think that's going to wind up poorly if I try it.. My intention with ASUS (initially) was to keep RMAing until I got a card that didn't have the issue, before even posting in this thread. But, after a couple RMA's back and forth, and after ASUS provided first a hand-tested .. then a brand-new unopened box product (due to repeatedly RMA'ing), they refused further RMA's after that point directing me to take up the issue with AMD."
Szóval most komolyan ilyen élmények után (nem ez az első, van aki 3 kártyát 3 gyártótól végigpróbált) mi értelme RMA-ra küldeni ? Árat visszaadni úgysem fognak, főleg nem előszór. Visszaküldenek egy még szarabbat (hangosabb coil whine, akár már valamelyik használtat, még lehet a tuning se fog úgy menni
) és ugyanúgy meglesz a csíkozós cucc...
Amúgy a 3.5 GB-s cucc g*ciség volt, de nem szívtam vele ennyit (sőt semennyit). Itt meg annyi a különbség, hogy az AMD nem ismeri el, ugyanúgy mint ahogy anno az nVidia sem amíg csak fórumokon ment a téma és nem hozta le pár tech site.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Képregény topik
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest