Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Na és egy másik lehangoló dolog: [link]

Írtam, hogy ezek után most már én is vagyok, hogy visszaküldöm addig amíg nem javítják/ vissza nem adják a pénzt és másokat is erre buzdítottam:

"Unfortunately I think that's going to wind up poorly if I try it.. My intention with ASUS (initially) was to keep RMAing until I got a card that didn't have the issue, before even posting in this thread. But, after a couple RMA's back and forth, and after ASUS provided first a hand-tested .. then a brand-new unopened box product (due to repeatedly RMA'ing), they refused further RMA's after that point directing me to take up the issue with AMD."

Szóval most komolyan ilyen élmények után (nem ez az első, van aki 3 kártyát 3 gyártótól végigpróbált) mi értelme RMA-ra küldeni ? Árat visszaadni úgysem fognak, főleg nem előszór. Visszaküldenek egy még szarabbat (hangosabb coil whine, akár már valamelyik használtat, még lehet a tuning se fog úgy menni :DDD ) és ugyanúgy meglesz a csíkozós cucc...

Amúgy a 3.5 GB-s cucc g*ciség volt, de nem szívtam vele ennyit (sőt semennyit). Itt meg annyi a különbség, hogy az AMD nem ismeri el, ugyanúgy mint ahogy anno az nVidia sem amíg csak fórumokon ment a téma és nem hozta le pár tech site. :U

Új hozzászólás Aktív témák