Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-08-30 10:47:05

LOGOUT.hu

A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28337) Abu85 válasza Jack@l (#28336) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Ez konkrétan hazugság. A Google és az Alibaba már kínál dual Fiji-s szervereket. Igazából nem ez érdekli őket, hanem az SSG, csak most kiépíthetővé teszik az infrastruktúrát, hogy egyszerűbben lehessen SSG-re váltani, mert rengetegen küzdenek azzal, hogy 700-800 GB-os adatstruktúrát nem tudnak normálisan szeletelni, hogy bepréseljék a 16-32 GB-os memóriákba. Egyszerűen nem lehet. Emiatt a Google és az Alibaba már felkészült előre, hogy erre megoldást kínáljon.
Emellett a felhős játékszolgáltatások sorra jelentkeznek a Vegára. Mivel radikális mértékben javít a szolgáltatás üzleti lehetőségein, ugyanis amíg eddig egy játékost mindenképpen egy GPU-nak kellett kiszolgálnia, addig a Vega esetében ez már nem szükséges. Ilyen formában tök felesleges mindenféle teljesítményű hardverrel felszerelni a szervereket, hogy az egyes kisebb igényű játékok ne pazarolják a nagy teljesítmény GPU-kat, mert a Vega képes 4-5 játékost is egy GPU-ból kiszolgálni, mivel a teljes GPU hardveresen virtualizált, és minden blokkja támogat QoS-t, ilyet korábban semmi sem kínált.

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.