- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
demmer22
csendes tag
és egy asus 7970 dc2 kártya meddig birná alapfeszen a tuningot?
Most gpu 925 mem 5500
1100mhz mem 6000birná alapfeszen?
-
Hoorus
őstag
Sapphire 7970 Dual-x-nél hogy a bánatba lehetne megszüntetni a hűtő rezgését.. Kezd kifejezetten idegesíteni..
-
demmer22
csendes tag
asus hd 7970 dc2 mennyi feszültségen ketyeg alapból vagyis mennyi a gyárija ? 1.1?
-
Garsza
veterán
Helló. Van már megoldás tudomástok szerint az AC3 lag -olására bosztonban? Tudom nem ide tartozik de nem tudom hol kérdezzem meg.
-
ericdrawen74
senior tag
A RadeonPro 1.1.1.0-ban hol tudom kilőni az OSD-t? Konkrétan nincs szükségem az fps kiírására, arra ott van az MSI Afterburner.
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
törölt tag
Nálam Gigabyte 7970 OC, órajel: 1100 MHz, memória: 6000 MHz!MSI Afterburnerben a Power Limitet feltoltam +20%-ra,feszültség maradt az alap!Tökéletesen megy!Eddig ami legjobban leterhelte az a Metro Last Light volt 71-20 fokos volt!Crysis 3-nál is 66-68 fok!
-
xatos3
senior tag
válasz Gróf... #25084 üzenetére
gigabyte GV-R797TO-3GD ghz oc verziónál a 2.1 es nyák tuti az
de engem egyáltalán nem érdekel mert gyárilag 1100/6000[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
ricshard444
veterán
Volt egy kis szabadidőm Valid-ra (5 perc 3D) simán vállalható érték megfelelő hűtés mellett, amit fel is csavartam, úgyhogy nem ment semmi 75 fölé, de minden bizonnyal a fogyasztásra rádobtam egy olyan +100W-t vagy többet ami nem igazán pozitívum.
Egyébként már pár hete 800/1250-n használom a kártyákat 1V-n, nem kell az erő azokhoz amikkel játszom.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
asdf2
tag
válasz ricshard444 #25079 üzenetére
Azért az már picit merész...
-
ricshard444
veterán
Kicsit ránéztem mivel viszi stabilan az 1200-t vagy fölötte a CF.
1.3V felett eddig nem adott feszt a kártyáknak a Trixx, ez az unlockolt verzió ad.
1230-ig mentem 1.33V + droppal ( 1.28V ), ami lehet, hogy + 5-10% fps 1125höz képest, de a GPU-Z-nél írt Amper értékektől a szívem szakadt meg A hűtéssel nem volt gond. 1.3V + dropal ( 1.25V ) nem megy 1180-t sem[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
TTomax
félisten
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz fatal1ty1984 #25074 üzenetére
Nemadom el, siman birja az 1250 mhz-et .
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
ÁdiBá
veterán
válasz fatal1ty1984 #25034 üzenetére
Olvasd már el picit figyelmesen amit írtam. Egyáltalán milyen full grafikáról, és milyen 8000 kártyáról beszélünk. 90-110 köre mondtam a kisebbeket. Erre te.: Nem értesz velem egyet mert 100 fölött lesz! Most mivan?
Míg nekem a 2560x1440 Maximum részletességgel tolt 4x SSAA a full vaakinek a három monitoros rendszer.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
gaben82
tag
válasz MiklosSaS #25073 üzenetére
Ha jól bírja a tuningot, akkor ne add el, vegyél rá egy Peter-t (jóval olcsóbb mint egy 7970)
Veszel egy másik 7970-et ami halkabb, de az lehet fesz záras, vagy nem bírja a tuningot, de ha esetleg megy a tuning akkor azért mindegyik hangosabb lesz... Peter-rel ez kizárt !
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Tehat ezek szerint nem erdemes a CF-el bajlodni. Nalam amikor megvolt a 7870 CF csak a crysis3-al szivtam. A tobbi jatekokal nem volt gondom.
Egyebkent igazatok volt a gigabyte WF3-al kapcsolatba, nagyon hangos jatekban. 1200 mhz-en veri a 78 fokot 4 ora BF3 utan es qrva hangos.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
BeLucZ
addikt
válasz gaben82 #25067 üzenetére
vagyunk így egy páran ezzel....
(#25071) asdxv : talán a boldog tudatlanság és hozzá nem értés ? esetleg még a kellő mértékű e-penis hossz tudata lehet kielégítő mértékű
nem okolok senkit se, mert én is kipróbáltam de a saját szememmel láttam hogy mekkora ótvar ez az AFR még 2013-ban is, felejtős
[ Szerkesztve ]
-
gaben82
tag
válasz MiklosSaS #25059 üzenetére
Nekem volt 7950 cf-em fx 8350-el, nemrég adtam el az egyik 7950-et.
Nekem nagyon nem jött be a cf, több volt az fps, de mégis lassabbnak tűnt a játékmenet mint 1 kártyával.
Sajnos pont amikor kellett volna kevés volt a cpu... (FX8350 - 4700Mhz)
Crysis 3, Far Cry 3 ... amikor nagyobb akció stb... volt akkor vált kevéssé a cpu, nem 99%-on mentek a kártyák olyankor, és egyből meglátszott.
Az olyan helyzetekben amikor meg mindkét kártya 99%-on ment a szomorú tény az, hogy ott egy kártya is bőven elég.Lehet 5ghz környékén már elég lenne...
Nekem nem jött be a CF...
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
válasz gombcomp #25061 üzenetére
most szegény ember magával beszélgessen ? fragstar is 680an topikba szokott írni, mivel titan topikja is kihalt, nincs ezzel semmi gond szerintem én simán kibővíteném a topikot, mivel az architektek ugyanazok, most az az 1-2 ember akinek van ilyenje, ne kelljen már neki egy 20 hozzászólásos topikban szerencsétlenkedni, ugyis ide fog jönni ha kérdése lesz, mi pedig szívesen segitünk
[ Szerkesztve ]
-
gombcomp
senior tag
válasz Tökmindegy #25058 üzenetére
Mellesleg az a bizonyos topic olyan halott amennyire csak lehet,egy hónapja
senki sem írt oda.
Csípem,amikor valaki topikot hoz létre úgy,hogy semmi köze a témához..."Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
MiklosSaS
nagyúr
-
kovsol
titán
válasz xatos3 #25049 üzenetére
Én mondjuk teljesen más játékokkal szoktam játszani. Viszont volt nekem is FX procim "intel szakértő" létemre.
Amúgy a játékok nagy részében az i5 és az i7 egyformán teljesít. HT nem egy nagy eresztés, főleg ott ahol nem is használja ki a sok magot a játék.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
xatos3
senior tag
válasz kovsol #25047 üzenetére
a súlyos tájékozatlanság elkerülése végett: a 8320-8350 az i5 és i7 közé esik kb
de az intel "szakértők" szerint veri a GYÍÍÍ 3 is..., nekik sok sikert a 690 slihez i3 aláhajtássalde itt senki nem panaszkodik hogy nem tudná kihajtani, sőtt konkrétan nem is tudsz te se példát rá szerintem
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
MiklosSaS
nagyúr
-
dergander
addikt
Az én kártyám ha felveszem 1050mhz/1500mhzre akkor csak 3D mark alatt omlik össze érdekes hogy játékok alatt mennyire tartsa magát igyhát 1400mhz RAM az javaslott
-
törölt tag
2.3.1-es Msi Afterburnert használok!Jelenleg 1050-en van az órajel a memóriáé 1400-on,feszültségen nem állítottam semmit!Core Voltage-n kell állítani ugye és mennyit?Meg volna egy olyan sor is,hogy Power Limit, az mit jelent?
-
törölt tag
Sziasztok!Gigabyte 7970 OC-s Radeonom van!Érdeklődnék,hogy MSI Afterburner-el ha feltolom az órajelet 1050 MHz-re és a memóriát 1500 MHz-re,de a Voltot nem állítom akkor elvileg stabilna fog működni a kártya?Köszi előre is!
-
Gróf...
aktív tag
Ezek valamit tudnak: [link]
Fogadatlan prókátorokra nem vagyok kíváncsi!
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz DNS_65 #25030 üzenetére
a hűtő kb a 6970 ICEQ megoldása más színben. ilyen szempontból jó darab, hátulról is húzza be a levegőt és a kialakításához képest meglepően ahol olvastam, mindenhol remek akusztikájúnak írták.
ami a probléma vele, hogy három slotot foglal, mivel a venti túllóg a két sloton. CFre elvileg remek megoldás.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
DNS_65
senior tag
Üdv,
Olvasgatom, hogy nem ajálnjátok a boostos 7950-eket, ennek mi az oka?
Ez csak a tuningot teszi nehezebbé, tehát ha vki nem akarja huzni veheti nyugodtan?His 7950 nem az x2-esről van valami vélemény?
Ő az:
-
demmer22
csendes tag
Szerintettek a 8950 100fölött lesz az ára ?
és egy 7970 meddig vinné fullon a játékokat?
Mert pl metro last lightot fullon visszi
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Referencia 7970 kártyáról ( Asus ) mi a vélemény?
-
Cole86
senior tag
válasz glspeter1 #25021 üzenetére
1,075-80mv körül van droppolva.. nem véletlen mennek max 1040-1050mhzet max..
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
Cole86
senior tag
válasz lowzor #25018 üzenetére
Összes 7970 DC ill top feszzáras.. már 1 ideje..
szerk : nem oldható fel sehogy sem, bios moddingolás és flasheléssel sem.. (legaábbis nálam vagy 4 7970 DC2T ez volt.. )
[ Szerkesztve ]
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
glspeter1
őstag
válasz ricshard444 #25016 üzenetére
Hangja nem vészes, viszont a tuning az nulla. 1050/1550-en is instabil stresszteszt alatt.
De alapon (1000/1500 - - > Top bios) atom stabil.(#25015) Eleven82: Semmit se kellett volna ráfizetnem, de most úgy tűnik ez sajnos még sem jön össze.
[ Szerkesztve ]
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
E1even
senior tag
válasz glspeter1 #25012 üzenetére
Ha jó áron ki tudsz szállni belőle és nem kell sokat ráfizetned, akkor mindenképpen meg.
De ha sokat buksz rajta, akkor nem érdemes.Nagyon jó kártya a HIS 7970 IceQ X2-es.
"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
Inkv1zítoR
tag
Sziasztok!
Van egy Asus Radeon HD 7970 DCII TOP-om, és lenne egy problémám. Van ez a Nexuiz nevű játék, tudom, hogy elég gagyi, de azért szúrja a szemem, hogy nem megy rendesen. Elvileg tükörsimán kéne futnia maxon, de nekem szó szerint akad! Ott kezdődik, hogyha rámegyek a Benchmarkra, akkor a végtelenségig tölt, de nem történik semmi.
Ha a beállításoknál bekapcsolom a dx11-et, akkor szebben megy, igaz, hogy ilyen furcsa átlátszó fehér függönyszerű textúrák kerülnek a levegőbe, meg lebegnek itt ott. De a lényeg, hogy sokkal szarabbul megy, mint neki itt ebbe a videóba. [link]
És hiába kapcsolom be az élsimítást, visszaállítja magát off-ra. Ez mitől lehet?
ÜdvAsus ROG STRIX SCAR II 17.3" GL704GW + HP Omen 32" 1440p
-
glspeter1
őstag
Szerintetek megéri a vesződést, hogy a mostani 7970 DC2-es karimat lecseréljem egy HIS 7970 IceQ X2-re ?
Vagy annyit nem ér az egész ?Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
tenroland
csendes tag
Visszaraktam egy régebbi rendszerképet és most eltűnt a jelenség.
Driver vagy valami más ilyent okozhat?Soha nem gondoltam volna.Remélem végleg megszűnt a hiba.
Am kipróbáltam a másik pci slotban ott sem volt vele semmi gond.Az a baj, hogy más lapban nem tudtam tesztelni amin van pci3.0 sem egy ilyen karit ebben a lapban.Erről a hszről beszélek am -
gombcomp
senior tag
-
gombcomp
senior tag
Első próbakörök a 7990-el: 12062
A zaj teljesen normális (manuál 95%),hőfok 70 fok körül."Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
-
BeLucZ
addikt
válasz sixpak #24999 üzenetére
nem kell félteni ezeket a vgakat, nem cukorból vannak de értelme csak akkor van a tuningnak ha legalább egy 15-20% plusz teljesitményt ki tudsz belőle hozni, mert az már adhat egy kis lökést necces helyzetekben, teszem azt 50 helyett 60 minfps az számíthat, de ha vmi totál gányul megy, ott loszart nem ér, illetve pár százalékért megint hülyeség tuningolni, de mivel a tahitik általánosan remekül húzhatóak ezért az esetek nagy többségében meg van az a +20%
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a OnePlus 2
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Digitális Állampolgárság Program
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Drón topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen TV-t vegyek?
- Unihertz 8849 Tank 3 Pro - ezzel lehet vetíteni
- További aktív témák...