Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
szasanyi
üzenetére
Ehhez NV kártya kell... nekem ugyanez a monitor van csak 24"-ban [link]... ez egy aktív 120Hzes vision cert. monitor,az egyik legjobb és leggyorsabb a kategóriában... a fiukkal tesztje ebből szempontból nem sokat ér,passzív módban persze nem terhel semmit,próbálnák ki aktívban lenne pislogás,csak hát azt meg a tridef nem nagyon támogatja rendesen...Azért van itt pár fajta 3D,nem mindegy melyikről beszélünk...
(#26788) SVLaller
Passziv modban milyen extra terhelést vártál?Ugyanaz a felbontás,amiből felezett jut szemenként...még ha interlaced lenne... -
szasanyi
félisten
És ez miből derült ki? És mihez képest nem látsz rajta szignifikáns eltérést?
Mert nekem az sem nyilvánvaló, hogy ez egy 3D játék alatt készült diagram, és nem kettő van amiből erre következtetni lehetne bármire. Vagy nem látok már, úgy megöregedtem... 
SVLaller: azt sem tudtam, amit most írtál le azaz, hogy ez mégis 2 mérés.
Akkor jó, de mint kiderült lehet ez nála nem számít, mert a monitor a NV-s 3D Vision-t támogatja ami talán nem megy AMD kártyával. 
-
SVLaller
senior tag
válasz
szasanyi
üzenetére
ez pár percnyi log az fps-ről Crysis 3 alatt. először ki volt kapcsolva a 3D aztán a log kb. felénél bekapcsoltam. csak azt kérdeztem, hogy látsz-e különbséget a két rész között, mert én nem nagyon. ha van is 1-2 fps maximum.
remélem így érthetőbb:
vagyis pont fordítva, először volt kikapcsolva a 3D, de remélem érthető.
-
szasanyi
félisten
válasz
SVLaller
üzenetére
Vicces...
Mint mondtam nem szakértem a témát, ezért kérdezem. Ez mi, és mit köll itt látnom? 
TTomax: a kérdésedből ítélve nem mind1... annyit tudok, hogy ilyen a monitor amit használ.
-
szasanyi
félisten
válasz
fatal1ty1984
üzenetére
Azért kérdeztem, mert mintha arra emlékeznék, hogy nagyjából felezi a FPS-s. Ezek szerint ez nagyjából igaz?
-
TTomax
félisten
-
JanR
addikt
-
Weareus
addikt
válasz
tom_tol
üzenetére
Ezek szerint ATI kártyával is műxik a 3D, ha megfelelő kijelződ + hemüd van hozzá?
Kéretik nem lehurrogni, én eddig azt hittem, hogy a 3D a zöldek "sajátja", míg az Ati kártyák több kijelzőben utaznak...
Szóval akkor ha veszek egy megfelelő 3D-s monitort, akkor tudom tolni 3D-ben az olyan játékokat a 7970-nel, amik támogatják a 3D-t?
-
tom_tol
addikt
válasz
fatal1ty1984
üzenetére
Ami a Lightning pakkjában van átalakító, az jó 3D-re is. Kipróbáltam, működik rendesen.
-
JanR
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Van egy HD 7970 VGA-m, amit DVI -> HDMI átalakítóval kötök össze egy 3D TV-vel. a most itt jön a gondom. A VGA-n sajnos nincs külön HDMI csati, csak 2 db DVI és 4 db display port és nem megy a 3D funkció a TV-n.. A kábel tutira jó, mert a laptopommal hibátlanul működik minden, HDMI csati van rajta - ezért valószínűsítem, hogy a DVI -> HDMI átalakító lesz a ludas, vagy nem
Esetleg valami beállítási probléma lehet a CCC-ben, vagy valakinek valami ötlete? A kép szépen átmegy, 1920*1080, tiszta minden, de a 3D az nem tiszta.. valamit csinál, de homályos.Gép: 3770K + 7970 matrix (win7 + total media theater 5)
Noti: 2410M + HD3000 (win8 + total media theater 5).Valaki segítsen rajtam, mert az asztali gép van összekötve a TV-vel és nem akarom alkalmanként bekötni a notit.. na meg az a HD3000 nem is 3D-hez lett kitalálva.
-
Tarill
őstag
válasz
Tarill
üzenetére
akkor úgy teszem fel a kérdést hogy hogyan kell "szabályosan" biost váltani? (7950 vapor-x-ről van szó és a kis kapcsolós biosváltóra gondolok a vga-n) kikapcsolt gépnél esetleg bekapcsoltnál, áram alatt vagy áramtalanítva....? mert közbe volt egy tápcserém is és úgy váltottam biost h nem volt áram alatt a gép és összerakásnál nem adott képet, kivettem a vga-t visszaraktam és jó volt....
szóval az bezavarhat neki h áramtalanítva kapcsolom a biost? mert egy hónapja kb egy simán kikapcsolt de áram alatt lévő gépnél váltogattam akkor nem volt gáz... (most nem otthon vagyok és nem tudok próbálgatni) -
-
szasanyi
félisten
AIDA64 szerint GPU VRAM1 és GPU VRM2 - de mind1 is, ez annyira nem lényeg. Itt nincs BOOST, és a HWInfo (az kerekít, vagy nem tudom) 0.805 - 1.90V közötti fesz értéket mutat a GPU-nál, míg GPU-Z 0.803 - 1.086V míg a VRAM fesz mind2 esetben ua. azaz.
haddent: nekem ez az 1000/1500 tökéletes, feljebb is csak az érdekesség kedvéért nézem majd meg. Feszt tuti nem fogok emelni, mivel 3rd progit sem rakok fel hozzá.
-
haddent
addikt
válasz
szasanyi
üzenetére
Nálam MSI AB szerint 1094mV a gyári fesz., ezzel 100% stabilan tud 1000/1500MHz -et bármivel terhelem bármeddig. (1050 is megyeget, de az kicsit döcögős néhány játéknál, szóval nem az igazi.)
Max. tuning 1200 ami stabil mindenhol, de itt iszonyat fogyasztása és így hőtermelése van, és nagyon keveset hoz 1150 -hez képest ami simán tartható és hűthető még, szóval én max. tuningra is inkább a kevesebbet, 1150 -et mondanám amit 1200mV -al tud.
-
HSM
félisten
válasz
szasanyi
üzenetére
A bal felső csak az órajelben mutat többet, a lényeg a GPU-Z. CSak annyi volt a "trükk", hogy ablakos módban futott a C3, így elé tudtam tenni a képen a GPU-Z-t, amin látszik minden fontosabb adat.
Bár sajnos óvatosnak kell vele lenni, mert akad kártya, aminél nem a valós feszt írja fesznek, hanem a BIOS-os értéket.
Nálam jó volt, ellenőriztem.(#26762) szasanyi: Kettő van, a nálam járt kártyákon az egyik mérte a GPU tápkörét, a másik meg a memória tápkörét, utóbbi volt a VRAM VRM.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt kárt hasonlítgatni, hogy mit tud alapfeszen, mert 1V-tól 1,256V-ig mindenféle alapfesz van, ami nagyon nem mindegy.
Nekem kb. 1150/1575-öt megy alapfeszen a PC V2, de hát úgy könyű, hogy 1,188V az alapfeszem... 
-
szasanyi
félisten
válasz
haddent
üzenetére
Áhhá! Akkor ezért nem sikerült nekem a mutatvány, mert mint mondtam egyiket sem használom és nincs is fent. Így nem fog összejönni...

Basszus igazad van, már többször jártam így figyelmetlenség miatt... valóban VRM nem VRAM elírtam.
Ráadásul kettő is van (VRM1, VRM2) és nem is egyezik a két hőfok.
Nálad egyébként mit tud stabilan a kártya ha nem emelsz feszt? -
Tarill
őstag
az mitől lehet hogy ha a vga-n kikapcsolt állapotban átnyomom a bios váltó gombot, bekapcsolásnál nincs kép hanem a monitor egyből standby-ba teszi magát, és ha kiveszem a vga-t meg visszateszem akkor ad képet jó minden
-
szasanyi
félisten
válasz
Speed®
üzenetére
Nem annyira, de én nem használok pölö 3rd programot ami ugye kell hozzá, így azt ezután sem fogom erőltetni. Sajna a PCS+ is csak egy ideig tünt stabilnak GPU@1Ghz ilyen (gyári) fesszel, amihez ugye ott BIOS csere kellett alapból. VRAM-ot meg hagyjuk, ELPIDA a gyengébb fajtából max. 1400Mhz.

HSM: Köszi.
Hozzáteszem, hogy a 660-Ti jobb volt mint gondoltam, főlen NV (+PhysX) játékoknál amiket gyorsan végig is toltam - sajnos nincs túl sok, ami jó is. Végül is az gyorsan és jól ment el, ez meg jó áron jött ezért volt ilyen rövid ez a periódus.
A kártya halk marad, a GPU hőfok 66 foknál eddig nálam sem volt magasabb, bár a VRAM az volt olyan 70 fok aszem. Nem csodálkozom, panelban a tökömön is folyik a víz.
De nem gond megnézem én, csak mondd meg hogyan kell kiíratni azokat a bal felső sarokban lévő adatokat, mert én hiába tettem fel a HWInfo-t, nem sikerült előcsalogatnom. 
-
HSM
félisten
-
Speed®
titán
válasz
szasanyi
üzenetére
1.1V@1100/1.2V@1200 azért nem nevezhető agyonfeszelésnek
Tény, utóbbin már hangosnak véltem a hűtést, de azért mégiscsak -1 slot és kissebb ventik. Az biztos, hogy hűtésben a jelenlegid a legjobb megoldás (gyári szinten ofcourse). Kíváncsi leszek, meddig jutsz, ill. mennyivel viszi az 1200at, ha viszi 
-
szasanyi
félisten
válasz
fatal1ty1984
üzenetére
Patience my friend, patience.

Tetszik az aláírásod! Az elmebetegek is ide sorolandók? Mert akkor tuti az egész ország munkaképes.

-
szasanyi
félisten
válasz
Speed®
üzenetére
GPU-Z szerint 1.066 - 1.086V közötti GPU, és 1.602V VRAM feszültség [link] És nem, mert az csak annak lehetett jó aki agyonfeszelni (is) akarta. Én olyat nem csinálok (több okból sem), ezért is kerestem, direkt olyat ami tuti stabil 1000/1500 órajelekkel. Itt még moderált fogyasztással nyújt remek teljesítményt, miközben ez a brutál hűtő röhögve 66 fok alatt tartja ilyen hőségben is.
És bár először kissé hitetlenkedtem, de tényleg így van mert tesztelem folyamatosan.
Egyelőre így tesztelem, használom és majd később - kíváncsiságból - megnézem így hol a vége, amíg még stabil.
-
szasanyi
félisten
No, ma (újra) klubtag lettem egy ilyen döncikével. Brutál darab, és bár ez már a 3. típus úgy tűnik egyúttal a legjobb is. Ami biztos, hogy remek a hűtése (érdekes, mert volt már DC2 kártyám ami nem volt ilyen hatékony), VRAM-ok és VRM is hűtve van, valamint alapfeszen 1000/1500 órajeleken atomstabil - és nem BOOST verzió!

-
HSM
félisten
válasz
Gtaati
üzenetére
Úgy értettem, hogy a windózban a kijelzőbeállításoknál a próba idejére ne a kiterjesztett asztal legyen, és az áthúzós módszer, hanem "Asztal megjelenítése csak itt:" és a kettőspont után a TV kijelző-száma. És ha így jó, akkor lejátszás közben újra kiterjeszteni, akkor mit lép.

-
HSM
félisten
válasz
Whit3Rav3n
üzenetére
Köszi a választ! Én olyan 52%-ig, azaz 2400rpm-ig bírom hosszútávon elviselni a hangját, a nyitott fülessel, játék közben.
Igaz, sose szokott feljebb menni 40-45%-nál, mivel alapon megy alulfeszelve. 
De úgy látom, te sokkal edzettebb vagy nálam, annak a 3 vasnak kegyetlen hangja lehetett!

-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
V.Dave
üzenetére
Mert nem lényeges, Azt úgysem fogod abból megtudni hogy a te rendszeredben milyen hömérsékleteket érsz el mert nem tudhatod hogy a te gpu-d mennyi höt ad le pontosan, milyen jo a höátadása, milyen jó a ház szellözése és milyen a szobahömérséklet. A tesztben ugyanabban a rendszerben teszteltek, mivel nem feltétlenül ugyanazon a napon ugyanazon a szobahömérsékleten ezért inkább delta hömérsékletet adtak meg hogy összehasonlítható legyen.
-
V.Dave
senior tag
válasz
Foxmulder89
üzenetére
köszi közben én is rájöttem tehát akkor hozzá kell adni az értékekhez a szoba hőmérsékletet viszont azt sehol sem találom a tesztben

-
HSM
félisten
válasz
Gtaati
üzenetére
Azt sose szerették a lejátszók valamiért, ha egyik asztalról a másikra tetted őket. Én azt próbálnám, hogy azon az asztalon indítanám a filmet, amin nézni akarnám. Átmenetileg kirakhatod kizárólag arra az asztalra a képet, ami próblémázik, elindítani a lejátszást, és visszakapcsolni a másikat.
-
V.Dave
senior tag
sziasztok az lenne a kérdésem hogy a delta hőmérsékletet hogyan kell értelmezni? Utánanéztem kicsit gugliba de régen volt már fizika óra, hűtővásárlás előtt álllok és most pont aktuális lenne ez a fajta:
-
Gtaati
őstag
Helló! Valakinek [erre] van-e ötlete? Kérdeztem korábban is de semmi válasz nem jött, illetve megpróbáltam a multimédia rovatban a Hd filmek lejátszásánál is de ott sem kaptam választ csak a lejátszókra nézve és azokat megcsináltam, de a probléma nem szűnt meg, én driver hibára vagy beállítás problémára gondolok de nem találok semmit! Elég zavaró tehát ha valakinek van ötlete kérem írjon! Nagyon furcsa míg monitoron megy minden oké de maint áthúzom tv-re lejátszót belassul az egész szaggat a film és ha bármire kattintok több másodperci is eltellik mintha kevés lenne gép hozzá de egy core i5 és 7970-ennél erősen kétlem néztem agpu és cpu terhelést is közben és alig csinálnak valamit pár %-on mennek! Köszönöm válaszotokat és a segítséget köszönöm!
-
Bigemperor
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Kösz a cinket!

Már leálltam amúgy.
-
szasanyi
félisten
válasz
ricshard444
üzenetére
No, mondd milyen cserélgetős mizériára gondolsz?

-
Whit3Rav3n
senior tag
A 7970-nél ahogy nézem már agresszívabb ventiprofilt használtak mint a 6900-nál ahol simán engedték 90 fok fölé is melegedni a kártyát, szóval itt is azért terhelés alatt felment már jó 70%-ra a venti ami ugyan nem olyan hangos mint egy amd ref venti de azért ott már van hangja. CF-ben meg ugye teljesen kijön az ilyen hütés hátránya hogy szinte a teljes hö a házban marad szóval ott a felsö kártyá rendszeresen 100% körül ment. Föleg közbejátszik hogy a gyári tuning miatt jobban is melegszik mint egy sima 7970.
Bár azért volt már hangosabb gpu összeállításom is.

-
HSM
félisten
válasz
Whit3Rav3n
üzenetére
Korrekt darab a TPU tesztje alapján.
Látszik a PCB-n, hogy teljesen ref. NYÁK, csak más gyártósorról. 
No, meg a plussz VRM-résszel, és egy csomó extra zajszűrő kondival.
Arra voltam mindig is kíváncsi, mennyire teker a venti a hűtésen? Ugyanez a hűtő nagyon hawaii a 7950-emen, de nem hangoskodik egy 70-esen? -
HSM
félisten
válasz
Whit3Rav3n
üzenetére
Melyik VTX?
(#26734) Eleven82: Ezt nem is tudtam, köszönöm!

-
E1even
senior tag
Ezt a referencia gyártó fogalmat nem igazán értem.
A referencia kártya attól referencia, hogy az AMD gyárttatja minden más gyártó csak csomagolja ugyanazt. - Ezzel azt értette, hogy a 7970 megjelenésénél a Sapphire által gyártott referencia kártyák mentek a többi gyártóhoz (Asus, Gigabyte, stb.). Ők felmatricázták, és gondolom, ha kellett, akkor saját bios-t is tettek rá, aztán ment eladásra. Anno volt a PH-n is cikk/hír róla vagy Abu írta valahol.
Már nem emlékszem sajnos. -
ricshard444
veterán
Benézek este és mit látok megint?A cserélgetős mizériát..., remek volt a nap itt is látom

-
HSM
félisten
válasz
Whit3Rav3n
üzenetére
Az az olcsósított BOOST refi 7950 módosított verziója. [link]
Igen combos mind a GPU, mind a VRAM VRM rajta, pofátlanul lehet húzni.
Az enyém 1200/1575-öt tud 1,2V körül.
Igaz, úgy már elég hangos. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#26721) Bigemperor: Ezt a referencia gyártó fogalmat nem igazán értem.
A referencia kártya attól referencia, hogy az AMD gyárttatja minden más gyártó csak csomagolja ugyanazt.(#26724) haddent: Egyszerűbb kihagyni egy fázist, amire később 0 plusszköltséggel rá lehet rakni a kihagyott részt és kapsz egy erősebb kártyát, anélkül, hogy 2 különböző NYÁK-ot kellett volna tervezz, illetve gyárts. A kihagyott résztől pedig nem lesz drágább a kártya, illetve a NYÁK, szval csak nyerni lehet vele.

A HIS 7950 X2 egy az egyben egy 7970 refi NYÁK, ráadásul max fázissal: [link]
Nem bízták a véletlenre....
Szvsz az egyik, ha nem a legjobb 7950.Az Asus, hát ja, elfér a listán, de nekem nem adja. Így viszont én nem ajánlom, nekem nem tetszik az egész úgy ahogy van. A 7970 meg ugye a feszültségzár miatt szerintem egyenesen nem ajánlott (kivéve abszolút no tuning esetére). De elismerem, többeknek nagyon bevált az 50-es.

-
haddent
addikt
válasz
Bigemperor
üzenetére
Dehogy gyengébb... Zöld fórumban sok ám a vérpisti. Ma átnéztem segítséget kérni, és fél nap alatt kb. 3 hozzászólás volt aminek lényege, hogy "szar az ájemdé kúúvajó a zőcség.. jáájjj már aszittem tényleg ájemdére váltassz HÁHÁH jól átba**tál!! heheh jóvicc vót!".
A 770 az egy OC -zett 680. Nem több nem kevesebb. Tesztekre felesleges várnod, mert mint mondtam, OC -zett 680. NV oldalon 780 alá nem mennék semmiképp, de abból meg lassan kijön egy 7970 crossfire ami a Titánt is elveri. Jól döntöttél ne aggódj.
Az Asus meg azért nem ajánlott, mert mint írtam is, OC -ra nem jó (a 7970). De minőségben semmi gond vele. A 7950 -ből az elsők közt van (a V2)szasanyi jó, de hát ha nem jó mégsem miből áll visszatérni?

-
szasanyi
félisten
válasz
Bigemperor
üzenetére
Teszt alapján úgy tűnik ez nem igaz. Ki és miért mondd ilyet? Volt neki huzamosabb ideig 680 és most vett 770-et?

Szóval még1x kérdezem: a legújabb BETA driver jó?
-
Bigemperor
senior tag
válasz
haddent
üzenetére
Asus jó, de nem ajánlották annyira, mint a zafírt. A matrix meg túl drága és annyira nem is jó.
Mondjuk a GTX 770 és a 7970 közötti küzdelemnél az sem jó, hogy a "zöld" kari még új, és csak kevés érdemleges teszt van vele kapcsolatban. Bár hallottam már olyat, hogy a 770-et kerülni kelle, mert gyengébb, mint a 680. -
haddent
addikt
Ha már itt tartunk akkor azt valaki megválaszolhatná, hogy mégis miért van a ref. karikon mindig kihagyva 1 fázis, de a helye ott van szépen?
Ez miért jó? Most az a plussz 50Ft sok lett volna már? Vagy akkor minek tervezték meg úgy a nyákot? 
Egyébként a non-ref. de jó kártyák listára szerintem simán mehet az Asus DC2T, és a HIS IceQ X2 is.
#26725 Asbee 7950 -ből V2 csak igen igazad van lemaradt. De 7970 -ből sem utolsó az a DC2T, attól még, hogy voltage lockos egy olyan embernek aki nem akar OC -ni simán jó lehet egy gyárilag húzott korrekt hútésű 3 év garis szép masszív karinak..
És megelőztél a pontosítással (hogy 7950)
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
Bigemperor
üzenetére
Hivatalos AMD partner de jelenleg asszem már egy ref desing kártyát sem gyártanak. Szóval attól még szinte minden szériánál terveznek egy saját designt amire átállnak.
-
HSM
félisten
válasz
Whit3Rav3n
üzenetére
Hát nem egészen... A Sapphire-nak többféle kártyája van 7950/7970, ami jóval izmosabb a refinél, nem sajnálták belőlük az anyagot. A Powercolor 7950-em is olyan, bár azért a ramokra rakhattak volna lemezt, de szuperül bírja nélküle is, nem melegszik túl...
1575Mhz 1,525V-on szvsz igen korrekt, és nem a vége.Bár azt nem szabad elfelejteni, hogy ezek elsősorban játékra fejlesztett kártyák, míg a refi inkább munkaállomásokba tervezett, ahol a hang helyett a szélsőséges körülmények kibírása a cél. Ettől függetlenül a játékos gépembe nem raknék refit semmit pénzért, az a zaj számomra kibírhatatlan, de cserébe az a hűtő brutális, a kártya meg vele elpusztíthatatlan.

-
szasanyi
félisten
A legutolsó BETA driver probléma mentes, jól használható vagy inkább a WHQL driver javasolt? Mi a tapasztalat?
-
HSM
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Na igen, a gagyibájt +1 év garival is általában egy adott GPU-val a legolcsóbb. Aki nem naív a végletekig, az nyilván sejti, hogy ennek valahol meg kell fizetni az árát...

-
válasz
Bigemperor
üzenetére
Azért nem ad 3.év garit a zafír mert így 2.év garival olcsóbban tudja árulni! Jobban örülnél ha 116,5.k helyett 125.é vetted volna 3.év garival? Mert kb ennyivel lenne drágább ha 3.év garival adná a cuccait a zafír, mellesleg ami működik 2.évig hibátlanul az 3.ig is fog, tehát nem sok értelme a +1.évnek
Én jobban örülök hogy csak 2.év garit adnak és olcsóbb mint pl az ASUSA gagyibájtot meg most ne soroljuk ide, hiába 3.év gari de van hogy 3.hetet se bír ki a VGA, meg nem beszélve a rengeteg egyéb más hibáiról/nyűgjeiről!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Én pedig az nVidia témát kérném minimalizálni itt. Van rá megfelelő topic. Köszi!
-
odorgg
addikt
válasz
Bigemperor
üzenetére
Gáz vagy nem, ez van. Tedd túl magad rajta és játsz

-
odorgg
addikt
válasz
Bigemperor
üzenetére
A 770-es egy átnevezett 680-as épp akkora oc-val, hogy nagyábol megelőzze a 7970 Ghz editiont.
Nv-nél is vanak 2 év garos gyártók. Ha fontos a 3 év, akkor nem zafírt kellett volna venni
-
-
odorgg
addikt
válasz
Bigemperor
üzenetére
Mit vársz tölük, hogy Radeont ajánljanak?

Hogy ha olyan gamekkel játszol amik AMD-n futnak jobban akkor azt kell venni, ha olyanokkal amelyeknek NV fekszik, akkor azt...
Sajnos olyan világot élünk, hogy a szoftverhez kell hardvert venni

-
Gtaati
őstag
Helló! Mindenki! Érdeklődni szeretnék, hogy vmp classical illetve kmplayerel is lejátszva hd(mkv) vagy blue ray filmek estén a következő a problémám, gépem i5 3570, vga 7970 melyre van egy fhd lg monitor dvi-n kötve illetve a vga hdmi kimenetére egy lg fhd plazma a probléma következő ha gépen elindítom filmet a monitoron tökéletes folyékony a kép de amint a tvre átrakom a képet a másik asztalra onnantol kezdve szaggat akadozik és nem szép folyamatos akép ez mitől lehet? Próbáltam váltogatni 1080p 24hz vagy 1080p 60hz között is hogy másképen menjen ki akép de ez sem hozott változást, a másik furcsa hogy a tv-n van a kép iletve a lejátszó rákattintok bármire gondolkodik sokat több másodperc tellik el mire érzékeli hogy kattintottam bármire is! Hát ez lenne a problémám ebben kérnék segítséget köszönöm!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- BestBuy ruhás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mert nekem az sem nyilvánvaló, hogy ez egy 3D játék alatt készült diagram, és nem kettő van amiből erre következtetni lehetne bármire. Vagy nem látok már, úgy megöregedtem... 

De nem gond megnézem én, csak mondd meg hogyan kell kiíratni azokat a bal felső sarokban lévő adatokat, mert én hiába tettem fel a HWInfo-t, nem sikerült előcsalogatnom. 

A referencia kártya attól referencia, hogy az AMD gyárttatja minden más gyártó csak csomagolja ugyanazt. - Ezzel azt értette, hogy a 7970 megjelenésénél a Sapphire által gyártott referencia kártyák mentek a többi gyártóhoz (Asus, Gigabyte, stb.). Ők felmatricázták, és gondolom, ha kellett, akkor saját bios-t is tettek rá, aztán ment eladásra. Anno volt a PH-n is cikk/hír róla vagy Abu írta valahol.