Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
Előfordulhat, hogy az a kártya már "elfáradt". Bár, az én 7970-em is szolgál a mai napig egy másik gépben és még dicsérték is!
Az új driverekre feltétlen szükséged van? Mert ha nem akkor én visszakanyarodnék a 17.7.1 ig! Nekem addig működött hibátlanul. Azóta furcsa dolgokat művelnek a 79xx-ek.
Viszont most a legfrissebbel megy, mert kellett a RDR-höz.
Szóval...
-
Gróf...
aktív tag
válasz
mihellers56
üzenetére
Nálam is voltak órajel gondok. De az magától a driver-től lett. Nálam az utolsó használható a 17.7.1-es volt. Mindenképp "DDU-zd" meg!
Hogyan keletkezett a gond? Netán tavaszi frissítés? Vagy magától? -
Gróf...
aktív tag
Hogy irreális? Nem is kérdés!
Lesz valaha is ésszerű?Újévi fogadalmam, hogy idén kivágok félgurigát fejlesztésre. Ebbe a 1080 Ti is belefér szűken, vagy bőven. Attól függ mit gurít az AMD tavasszal a Ryzenekkel.
A környezetemben élő emberek közül, még azok is hülyének néznek akik tudják mi fán teremnek a gép összetevői. De ez van.
Ostobaság? Igen!
Akarok egy kompromisszummentes gépet? Igen!
Bele kell nyúlnom a zsebembe? Igen!
Okosak lehetünk ez ügyben? Nem. Csak szépek!Tavaly drukkoltam nagyon a Vega-nak, de a kriptobányászat agyonvágta. Szemlesütve-fogcsikorgatva fordulok a zöldek felé. Használt piac nem az én terepem. Nem vágyom már az izgalmakat.
-
Gróf...
aktív tag
Nem erre számítottam! Nem mertetek elég nagyot álmodni!
Többen a színtől sem tudtak elrugaszkodni!
Elsősorban arra gondoltam, hogy ez a 7970 a maga 120 pengőjéért szépen szolgált 4+ évet. Egy méltó utódot szántam a helyére. Ha az 200+ pénzbe kerül, ám legyen!
Kicsit nekem is dilemma pirosról zöldre váltani, de nem igazán van választásom. Ha egyáltalán lehetne ebben az univerzumban Vega-t kapni (és helyén lenne az ára is kb 200 alatt) akkor nem is tenném. -
Gróf...
aktív tag
Milyen VGA-t vegyek?
Nem tévesztettem el a topikot. Arra lennék kíváncsi, hogy ti mire cserélnétek a 7970/50-jeiteket! (Ha egyáltalán lehetne kapni bármit is!!!)
Szín és ár nem számít! -
Gróf...
aktív tag
Ki merte már valaki próbálni?
Nálam már a Crimson Relive is problémákat okozott. Leginkább a működési frekvenciák terén: (300, 501, 1000, 1050 (gyári oc 7970)) -
Gróf...
aktív tag
Valaki mondja meg a tutit, mert agyvérzést kapok! Mi ez az 1%-os 0.1%-os érték az új rendszerben?
-
Gróf...
aktív tag
Van egy mumusom. Nem mai, de most lett tele a tököm vele. Nem tudom mikor jelentkezett, vagy hogy mihez lehet kötni.
A felállás: HIS 7970 OC 1050Mhz (1111Mhz), Win10, Crimson...
Alapból napokig megy a gép egyfolytában. Ha elindítok egy játékot Meg hozzá az Aftrburner-t (ezzel van húzva a VGA) Megy minden rendesen (1111). Kilépek a játékból, teszek-veszek, Megint elindítom a játékot, vagy akár egy másikat, de már csak 1000Mhz-en fut a VGA. Ilyenkor csak akkor hajlandó újra "mindegy"-en futni, ha újraindítom a gépet.
Először nem is értettem, honnan veszi ezt az értéket, de DroidMester programjában (VBE7) látom, hogy van ilyen mód:
State 1 - Performance
...
#6 Core Clock 1000 - Mem 1500 ...
#0 Core Clock 1050 - Mem 1500 ...State 2 - UVD
...
#6 Core Clock 1000 - Mem 1500 ...Fel tudnátok homályosítani, mire használja a #6 módot a kártya, ill. a rendszer és egyáltalán mi a tököm az az UVD????
Hova nyúljak? Ki a gyilkos? -
Gróf...
aktív tag
Nem hittem volna, hogy négy év használat után ezt a kérdést kell feltennem:
Rá lehet venni valahol a beállításokban "átmenetileg" a VGA-t, hogy ne vegye vissza a teljesítményt, hanem mindig csutka gázon menjen? Anélkül, hogy a bios-t átírnám!
Vannak olyan 2D-s játékok, amik nem igénylik a teljesítményt. Ilyenkor 300-501 az órajel, de akadozik. Már másodszor futok bele ilyenbe és nagyon bosszantó! (ott a teljesítmény, de nem használja ki. Inkább büntet!)
Afterburner-ben nem találtam. -
Gróf...
aktív tag
Úgytűnik, ennyi volt ezekben a ventilátorokban. Sorra jönnek a panaszok.
Nekem ugyan HIS-em van, de innentől rendszeresen alánézek... -
Gróf...
aktív tag
Csak kíváncsiságból!
Miket pörögnek azok a sapphire-xfx ventilátorok? Alapjárat, max, kikapcsolnak-e?
Nekem His-em van itt 1300 alatt nincs élet. (sosem kapcsolnak le) 2700 a teteje. (asszem) -
Gróf...
aktív tag
válasz
tipuka
üzenetére
Elolvastam mégegyszer figyelmesen az első bejegyzésedet. Azt, hogy a tv rosszul jeleníti meg, ugorjuk át. A monitor menüjében keresgélj valami képméretezésre utaló menüpontot. Nekem ugyan LG van, de van benne ilyen (csak épp nem a HDMI-hez, hanem a D-sub-hoz)
Persze ez is csak találgatás! -
Gróf...
aktív tag
Tipuka!
Monitor drájver van fent?
Amit már itt javallottak: Fő oldalon (kis házikó), Beállítások, Radeon speciális beállítások. Itt bejön a régi beállító felület (már ami megmaradt belőle) Ahol el lehet követni galádságokat. Ha az sem segít...
-
Gróf...
aktív tag
válasz
szabadoslac
üzenetére
Nem feltétlen kell belenyugodni. Nekem egy HIS-em van (7970) Annál szintén fix 1.256 a fesz. Anno még DroidMester reszelt hozzá nekem másik bios-t (Mielőtt "piacra dobta" volna a módosító programját)
A gyárilag emelt 1050 Mhz-et 1.1 volton is tudta tartani.
Nem nagy ügy a bios módosítás. -
Gróf...
aktív tag
Nnnna! Úgy tűnik a 79xx kártyák ára lement az "ajándék" szintjére. Csak szépen kell csomagolni, hogy vissza ne utasítsa a címzett!: http://prohardver.hu/teszt/amd_radeon_rx480_8_gb_az_uj_nepkartya/osszegzes_ertekeles.html
-
Gróf...
aktív tag
Nem tudom feltenni a 16.6.1-es drájvert, mert "A windows digitálisan aláírt.... KÖVETEL!"
Nekem ilyen problémám nem volt eddig!
Most mi van? -
Gróf...
aktív tag
Azt érzitek, hogy egy legendáról beszélgetünk. 2012. januárban jelent meg ez a kártya.
Nálam három éve szolgál és én is a Vega-ra várok... Még nem találkoztam ilyen kitartó típussal! -
Gróf...
aktív tag
Azt akarta mondani, hogy az OC-s kártyáknak a gyári órajele 1256mV.
Az én HIS-em is annyin ment, amíg vissza nem vettem! -
Gróf...
aktív tag
Sőt! Ha jövő év végéig vársz, akkor már minden valamirevaló VGA-n HBM2-es memóriák lesznek mázsaszám!
Vagy ha vársz még tíz évet...
-
Gróf...
aktív tag
válasz
Chosen
üzenetére
BE-s HIS-em van (1050 Mhz) A sebességet afterburner-ből állítom probléma nélkül. A feszültséghez használom Droid programját. Ott előfordul, hogy elsőre nem veszi be az új feszt, aztán meggondolja magát egy-két újraindítás után, vagy nem és akkor újra rá kell küldeni a bios-t. Mivel ez egy tuning láz volt nálam és már lecsengett, így már ez sem jelent problémát.
Nekem nincs konkrét bajom a Crimson-al!
A Fallout 4-es probléma nálam is előjön, de nem zavar és nem is állandósul. Viszont gyorsabb a játék vele! -
Gróf...
aktív tag
Jelentem az LG 277-em is 72-őn megy, de csak a crimsonnal tudtam rávenni!
-
Gróf...
aktív tag
válasz
Speed®
üzenetére
Gyárilag 1.5-1500 De ha nincs értelme, akkor marad. Próbáltam a napokban csak fesz nélkül 50-et 100-at rádobni, de hamar letérdelt.
Más.
Ez egy HIS 7970 gyári OC-s (1050) Amihez 1.25x v. fesz van társítva stabilan (szintén gyári érték). Ezzel ment-megy 1200-on, de már itt-ott elvétve hibázik. Gondoltam rádobok még egy századot. Ezt én úgy tudom kivitelezni, hogy DroidMester programjával módosítom a biost. Igen ám, de ha már 1.26x-et állítok be, akkor nem hajlandó felkapcsolni a legfelső fokozatba, hanem marad 500 hertzen! Van ennek valami konkrét oka? Láttunk már ilyet?(A kártya eddig 1050-1.104v-on ment. Rögtön megvétel után még a DM írt hozzá biost személyesen. Nem sokkal később kreálta a bios módosító programot.)
scr006! Afterburnerben a default kinézetnél a gpu fesz mellett jobbra külön le kell nyitni és ott lehet piszkálni a memóriákét!
-
Gróf...
aktív tag
Tiszteletem!
Eljött az idő, hogy egy kicsit megcibáljam a 7970-emet. Konkrétan az érdekelne, hogy MEMÓRIA milyen feszültség mellett milyen frekvencián képes maximálisan és-vagy ésszerű keretek között működni?
-
Gróf...
aktív tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Mert már szétbarkácsolta! Gyárilag mindkét állásban ugyanazt kellene tudnia. Az a funkciója, hogy ha módosítod a bios-t de valami rosszul sült el, akkor átváltod a tartalékra és folytatod tovább a ténykedésedet.
-
Gróf...
aktív tag
Lőn világosság!
Akkor nem erőltetem DX9 alatt. Egyébként is mennie kell az AB-nek, mert a ventilátor profilját használom. Pusztán arra voltam kíváncsi, hogy hatékonyabb, vagy sem.
Az mindenesetre furcsa, hogy az MSI megoldotta, az AMD meg nem. Hacsak teljesen másképp nem működik. Ha kezembe kerül egy DX 10-11-es játék, majd megnézem, hogy melyiknél terheli kevésbé a VGA-t. (AB-HWiNFO) -
Gróf...
aktív tag
A képkocka határolóra lennék kíváncsi másnál mit produkál. Én csak emiatt tettem fel. A menüpont meg is van. Tudom állítani 5 és 9 (öt és kilenc?????) fps között. de nem csinál semmit.
Mondjuk az sem tisztázott, hogy most akkor tulajdonképp kellene, vagy sem működnie!
(Elméletileg 7970-el nem megy, de elméletileg mégis, vagy mégsem. Valaki eldönthetné már!!!)Bár, majdnem mindegy, mert AB úgyis megy és szépen meg is oldja ezt a problémát!
-
Gróf...
aktív tag
válasz
Winchester95
üzenetére
Így még jobb! Ez csak néhány felületszerelt alkatrész, már csak ki kéne deríteni az értéküket, aztán jöhet a páka!
A javítás költsége előreláthatóan három forint negyvennyolc fillér, plusz áfa! -
Gróf...
aktív tag
válasz
Winchester95
üzenetére
Valahonnan akassz le egy ismerőst, akinek van baromi erős nagyítója és megfelelő eszköze az aprólékos munkához, majd hízelegj neki, hogy egyáltalán hajlandó legyen nekiállni. Ha az egész csatlakozó rommá égett, (használhatatlanul deformálódott) akkor bizony szerezni kell egy másikat.
Én is javíttattam már tablet usb aljzatot ami konkrétan ki volt szakítva a helyéről. (A szervizben az egész alaplapot akarták cserélni!)
Ismerős híján, meg kell próbálni "megkenni" egy akármilyen mobiltelefon, notebook, stb szervízben a technikust, hogy "ugyan vess már rá egy pillantást ezért az "egységnyomtatványért" cserébe! -
Gróf...
aktív tag
Nekem biciklis teflonos sprém van (TF2) talán még hígabb is mint az olaj. A motorokhoz használttal nem vagyok tisztában, de ott jóval nagyobb erőhatást kell kezelni.
A csapágy zsírozás témában az autós tapasztalatokra támaszkodtam. Ott nem a gördülékenység és vagy a súrlódás miatt zsírozunk, hiszen a csapágyak rend szerint önkenők, hanem sokkal inkább a kosz és a víz bejutásának megakadályozása miatt! Ez nagyjából igaz a biciklikre is.Még egy érdekesség a ventilátor témában, a zéger gyűrű szerűségről jutott eszembe. Szintén saját tapasztalat .
Van olyan eset, amikor az elhagyása javíthat a zajosságon.
Ezt én úgy magyaráztam, hogy nem korlátozza a tengely hosszirányú mozgását. Vagyis nem feszül neki semminek, vagy nem feszíti neki semminek az ellen oldalt. (A Zalman VF700-as VGA hűtőmben még egy feszítő rugó is volt a tengelyen, amit én nettó hülyeségnek tartok) Ha elhagyjuk a (műanyag) kis rögzítő vackot, a ventilátor tengelye szinte lebeg a helyén. Attól nem kell tartani, hogy kiesik, mert a mágnes fejjel lefelé is megtartja.
Nem kell elhinni, nyugodtan próbáljátok ki.Az viszont valóban törvényszerű, hogy a golyós, ha megindul, akkor nyugodtan kereshetsz utánpótlást! (Esetleg viccből beballaghatunk az SKF-be)
-
Gróf...
aktív tag
Repes a szívem, hogy ventilátor javítgatásról írtok-írunk a topikban. Mert ez tényleg jó!
Néhány dolgot megjegyeznék:
Létezik még olyan dolog, hogy varrógép olaj (műszerolaj) Nyugodtan tarthattok otthon. De ha mindenáron fújkálni akartok, akkor séta egy bicikliboltba és vegyetek lánckenő sprét!
Zsírozni nagy erőhatásnak kitett lassan mozgó felületeket szoktunk. Tehát nem ventilátor tengelyt, vagy csapágyat.
És az örök törvény: Ha egy csapágy kezdi elhagyni magát (mindegy, hogy sikló vagy görgős) annak csak elodázni lehet a halálát.
Én is szeretem babusgatni a ventilátoraimat. Nem a levegőbe beszélek.
Vesszen a fogyasztói társadalom! -
Gróf...
aktív tag
Ide írom, mert nincs sajátja.
Afterburner-el akadtak problémáim 64 bites játékok alatt. Konkrétan az OSD-vel.
Van amihez sikerült belőnöm, van aminél csak problémákat okozott, de olyan játék is van amelyik képtelen elindulni, amíg az egész AB-t le nem lövöm.
Nem létszükséglet, hogy fusson, de jó lenne, ha valami egyszerű trükkel megoldható lenne.
(Ha az a trükk, hogy ki-be lépegetek a játékból és közben ide-oda állítgatom az AB-t akkor inkább leteszek róla) -
Gróf...
aktív tag
Közben azért utána néztem ennek az áreséses "csodának". Mindenhol lement az ára 280 ajrótól osztogatják!
ÍmAz az 1100 barátibbnak tűnik mint az én 1350-em. Főleg csendes téli estéken!
-
Gróf...
aktív tag
Valaki meg tudná írni, mennyin forog a lightning ventilátora alapjáraton? Ettől függ a rendelésem.
-
Gróf...
aktív tag
válasz
kingpython
üzenetére
Az én kártyám már legalább egy hete bezuhant 14 pengővel.
-
Gróf...
aktív tag
A PWM miatt megette a fene. Sejtettem, hogy így lesz.
Az NTK azért lett volna jó, mert baromi ügyesen ráragasztottam volna valami meleg pontra, és amikor kell engedi a delejt. Mint ahogy tettem ezt a 3870-en is, amiről a gigabájt roppant elmésen lespórolta a fordulatszám szabályozást. Kiválóan működött. Ezért maradtak az említett ellenállások.
Témát elnapolom.
-
Gróf...
aktív tag
NEM TALÁLGATÓS TOPIC!
Ergo: Olyan ember jelentkezzen aki valóban tudja. HIS kártyámon a ventilátor csatlakozóba be van kötve 1; fekete vezeték duplán 2; sárga duplán 3; zöld szimplán 4; kék duplán.
A feladat a következő: Be akarok kötni egy ellenállást (NTK), hogy ne forogjanak indokolatlanul 13xx-on a V.-k
(Nyáron a nyitott ablaknál nem zavart)
A fekete ággal már próbálkoztam, de nem jött be. (V-k megrebbentek, de nem forogtak, az AB viszont 3xxx-s fordulatot mutatott. 4700, 2200, 1000-esekkel próbálkoztam.)
Macerás szét-össze szerelni, ezért gondoltam tutira megyek.Mielőtt bárki lehülyézne, a Scythe Setsugennél kiválóan működik a mai napig, bár ott egy poti helyére ment.
-
Gróf...
aktív tag
A HIS kártyákkal kapcsolatban: Ha számokat akar hajkurászni valaki, akkor ez nem az ő kártyája!
A 7970 Géza röhögve megy 1200-at.
A melegedésről azt sem tudja, hogy mi az!
Feleslegesen nem foglal el plusz egy foglalatot.
Viszont;
Hosszú, mint a vonat fütty.
A VRM hőfokot sosem tudod meg!
Műterhelésnél visít mint egy malac.
Ezek a főbb jellemzői.
Megveszed, beteszed a gépbe (dobsz rá egy 1.1 voltos biost) és játszol. Majd elfelejted, hogy valaha is voltak VGA problémáid.
Csendes, hideg, kicsi, gyors (de mindenek felett SZÉP) kártya nem létezik.Egy csavarhúzót azért vesz az ember, mert csavarokat akar húzogatni! Nem azért, hogy egy reszelővel rommá basztassa! (bár ezt itt sokan fordítva gondolják)
summa summarum: Vegyél egy akármilyen kártyát és legyél vele boldog!
-
Gróf...
aktív tag
Hagyjuk már ezt a BÚSZTOS - NEMBÚSZTOS paripát békében legelni. Az enyém is az volt, amíg DroiDMester ki nem fésülte. (fesz 1.1v állítható!!! Delej határ kitolva.) Ha jól tudom, ezt már önerőből is lehet módosítani
Emiatt nem kell másik kártyát keresni! -
Gróf...
aktív tag
válasz
deadwing
üzenetére
Kolléga úr! Azzal a hetvenessel valami nagyon nem kerek. Vagy a konfiguráció kehes. Megkockáztatom, hogy az a kártya hibás.
Sem a sebessége, sem a fogyasztása nem éri el a megfelelőt. Nálam ugyan haswell van, de a lapra azt írták a tesztben, hogy szeret fogyasztani. Plusz hangkártya, tv kártya és így is 58-60 watt, talán még torrent és mozilla is fut. Érdemes lenne egy másik gépben is kipróbálni. -
Gróf...
aktív tag
-
Gróf...
aktív tag
Ciao Lányok!
VGA bios frissítés után nem indul a gép, Van valami trükk, vagy ráolvasás, etc.?
-
Gróf...
aktív tag
"játszanának vele, amire tulképp való."
Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm.
-
Gróf...
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
"ki lehet iktatni a magas feszt és a boost -ot is!"
Ezt kifejtenéd nekem, akár privátban is?!?! -
Gróf...
aktív tag
Minden tiszteletem a tied, hogy nem küldtél el az édesanyám kedvébe járni! Harmadszorra teszem fel ugyanazt a hülye kérdést, és még csak nem is rémlett, hogy az előző oldalon (itt: (#27748) és itt: 27749) már mindketten kifejtettük a véleményünket a témában. Tudom, hogy egy írott szövegből az nem nagyon derül ki, hogy én itt a monitor előtt somolygok...
Sajnálom, de nem hagyhattam ki. Nyugodtan kövezz meg. Vagy majd meghívlak egy sörre. -
Gróf...
aktív tag
válasz
Whit3Rav3n
üzenetére
Köszönöm, hogy felhomályosítottad a "népet" helyettem!
Összefoglalva: Nem kell elmerülni a fotelfizika bugyraiban, inkább az általános iskolaiban kellene. Mivel a vga csak egy egyszerű 12 voltos áramkörbe van beépítve elég lenne két szál vezeték is neki megfelelően méretezve és alkalmas csatlakozókkal ellátva.
Ha elosztjuk a háromszáz vattot a tizenkét voltal akkor huszonöt ampert kapunk, ami azért már delej!
Valahol kering a "tecsöveden" egy filmecske, hogy autót indítanak számítógép tápról. Én is csak pislogtam, amikor néztem, de az is csak egyszerű fizika. Drót kell hozzá, azt' dzsassz! -
Gróf...
aktív tag
Nyafogtok itt a boost-on! Droidmester megemeli a fogyasztáshatárt és csók!
Ha még nem tudja, akkor majd a jövőhéten! -
Gróf...
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Hogy derült ki számodra, hogy HIS?
-
Gróf...
aktív tag
Állandó 24-25 vrm hőfokot mutat a hwinfo és a gpu-z is. Ha megy a kártya, ha nem. Hol a bibi?
-
Gróf...
aktív tag
Szívből örülök, hogy nem csak én szoktam ventilátort szétszedni. Csak annyit fűznék hozzá, hogy célszerűbb a hátoldalról a címkét leszedni valamilyen formában (legfeljebb celluxal leragasztod a keletkezett lyukat) és az alatta levő zégergyűrű jellegű (funkciójában mindenképp) műanyag gyöszt leszedni csipesszel, vagy óráscsavarhúzóval (ezt az alkatrész sosem szoktam visszatenni 1; a lapátban levő mágnes fejjel lefelé is a helyén tartja a lapátokat, akár üzem közben is. 2; sokszor inkább ez a gyűrű okozza a kellemetlen rezgést-zörgést, mivel behatárolja a lapátok tengely irányú mozgását.) Hogy milyen kenőanyagot használsz hozzá az ízlés dolga. Nálam a műszerolaj van kéznél. (A ronggyá rágódott golyóscsapágyakon az SKF tud csak segíteni)
Egy döglődő ventilátor életkorát ki lehet tolni ezzel az eljárással. Nem ma kezdtem a ventilátor babusgatást, öt éves a CM Geminii hűtőm!
Fotelfizikusoknak; Kipróbálod, azt' majd meglátod!
-
Gróf...
aktív tag
Nem tudja valaki "véletlenül", melyik nagyker vásárolt be lightningból?
-
Gróf...
aktív tag
Nem jól gondolkodtok!
Cole86-nak van igaza. Ha cicergőt szeretnék a gépembe, akkor elmennék az éjjel-nappali cicergő boltba, és vásárolnék "igény szerint" x darabot, majd szakemberrel beszereltetném!
Továbbá; Ha a cicergés a mágneses erők közreműködésével jön létre egy alkatrészen, aminek teljesen más feladata van, akkor az a rendeltetésétől igencsak távol esik. Ergo; HIBÁS!
Még tovább mennék: 100+ huf-ért egy gyártó vegye már a fáradtságot, hogy ezt kiküszöbölje, vagy számítson rá, hogy a végfelhasználó visszadobja (avagy, ha ez amerikában történik; rommá perli "szándékos veszélyeztetésért!")
"Tegyük tönkre teljesen" Szívtatok már időszakosan felbukkanó ram hibával? (szervizben működik, otthon meg kékhalál) Aki igen az tudja, hogy teljesen patt helyzet alakulhat ki, amíg elő nem kerül egy 9 voltos elem...
Akartok még erkölcsről és etikáról vitatkozni??? -
Gróf...
aktív tag
Összefoglalnám az itt hallottakat-látottakat az elmúlt két hónap alapján: A jó videokártya néma! (terhelésen is!). Jelképes összegbe kerül. A teljesítménye teljesen lényegtelen, de lehessen húzni 30-40-50-...-100 százalékot. Természetesen nem fogyaszt. Sőt, inkább termeli az áramot (ez volt a cinikus rész) De ami a legfontosabb: SZÉP LEGYEN!!!!!!
Szegény gyanútlan érdeklődő (aki ide betéved), a legjobban akkor jár, ha vesz egy TV-FOCI-t! -
Gróf...
aktív tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Kérek tőle 3DM tesztet???? Szerinted az hiteles? Milyen színűt szerezzek neked? Azt is kikötheted, hogy pontosan mely számokat tartalmazza! Vagy a helyszínen gondoltad?
"Sajnos nem tudod kipróbálni, de nyugodtan hozd vissza ha nem jó - Nem jó! - Te rontottad el! - Nem! Már eleve szar volt! - Nem - De - Nem - A te anyád!"
Én inkább maradnék a 60% maximumban.
Kell a pénz másra? Hááááát?!?!? Vagy elhiszem, vagy nem."Nem dohányzó, szervizelt, hölgytulajdonostól, stb"
Maradjunk annyiban, hogy: túlárazós topik! Viszont az E8400-mat bárki megkaphatja egy húszasért, és az csak 50%
-
Gróf...
aktív tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Ez a beárazós topik mire jó?
Emlékszem régen egy akármilyen hardvert 60%-nál drágábban nem lehetett eladni. Itt meg olvastam 7970 lightningra 95-100 huf-ot. Ab ovo miért válik meg valaki egy ilyen kártyától? Nyilván azért, mert belenyúlt egy húzhatatlan selejtbe! Százért egy bizonytalan múltú használt kártya elég necces!
-
Gróf...
aktív tag
válasz
fatal1ty1984
üzenetére
Akkor jól rémlett. Ugyan három is van belőle a boltban, de a lényeg, hogy gyengécske.
-
Gróf...
aktív tag
válasz
szasanyi
üzenetére
-2 "Éljen május elseje... (és másodika is!)
Ennek vajon mi a bűne?
Már kezdek úgy gondolkodni mint itt sokan: "Minél olcsóbban, minél butábbat, aztán majd csak lesz valami"
És még egy idézet kedvenc gépjárművezető oktatómtól: "Ha piros a lámpa, az természetes. Ha zöld, akkor örülünk és megyünk." -
Gróf...
aktív tag
válasz
thomasvold
üzenetére
Elmész a barkácsboltba, veszel fatiplit EGYBEN, méretre vágod, kitámasztod!
Szasanyi! Részvétem! Nem hittem volna, hogy valaki nálam is...
-
Gróf...
aktív tag
Úgy rémlik, mintha valakinek lenne tapasztalata HIS kártyával, de hiába lapozgattam vissza nem találtam a hsz.-ek között. Tegye már fel a kezét!
-
Gróf...
aktív tag
Megkérdeztettem egy ismerősömmel, mennyiért árulja a cédrus a 7970 lightning be-t. Háááát, ennyire nem vagyok kényelmes én sem! 110+áfa!
-
Gróf...
aktív tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Ez már tényleg megfogalmazhatatlan, hogy nem elég a pénzbeli lehúzás, de még meg is fingatják az embert, ha egy terméket meg akar vásárolni. Régen ezt úgy mondták: "Térdig lejártam a lábam"
Kezdtem megbarátkozni a HIS-el, de így nem sok esélyem. A vége az lesz, hogy hozatok a német ismerősömmel egy lightningot, oszt mindenki elmegy ahova gondolom! -
Gróf...
aktív tag
A HIS kártyák meglepően ritkán fordulnak elő a magyar piacon. Tudunk erre magyarázatot? Anélkül, hogy felsorolnánk az összes hazánkban nem kapható terméket!
Próbálok megbarátkozni az Ájszkjú Ghézával. -
Gróf...
aktív tag
A 25354-es hozzászólásom módosítva így hangzik: Mielőtt maszatolni kezdenétek a gépben valamit, gondosan láncoljátok magatokat a radiátorhoz, vagy a vízcsaphoz! Mert különben villanysámli lesz!
Így rendben lesz?
-
Gróf...
aktív tag
Jómagam egy csepp műszerolajjal szoktam a beszáradt szürke pasztát feloldani. Egyszerűen rácseppentem és az ujjammal összedörzsölöm.
A benzint nem tartom indokoltnak, de ezt pasztája válogatja.
Ha egy kicsit szakmázhatok, akkor a körömlakk lemosó a kromofághoz hasonlóan a már megkötött festéket-lakkot oldja. Nem tudom mennyi műgyanta jellegű anyagot tartalmaz egy processzor, de lehető legtávolabb tartanám az egész géptől!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest