- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tenroland
csendes tag
Visszaraktam egy régebbi rendszerképet és most eltűnt a jelenség.
Driver vagy valami más ilyent okozhat?Soha nem gondoltam volna.Remélem végleg megszűnt a hiba.
Am kipróbáltam a másik pci slotban ott sem volt vele semmi gond.Az a baj, hogy más lapban nem tudtam tesztelni amin van pci3.0 sem egy ilyen karit ebben a lapban.Erről a hszről beszélek am -
tenroland
csendes tag
válasz
L1ZRRR #24924 üzenetére
Hát jó pár évig tőlük vásároltam és amikor visszaküldtem a hibás ssd-t küldtek helyette egy újat szó nélkül + soha semmi gond nem volt velük.Volt hogy este 7kor írtam nekik egy kérdést és még aznap válaszoltak.Meg is lepődtem.
Nem tudom igazából mi legyen.Mert elég váratlanul ért a dolog, szinte egyik napról a másikra.Lehet megpróbálkozom a gariztatással. -
tenroland
csendes tag
válasz
haddent #24911 üzenetére
Csökkentettem,növeltem az alapértelmezett feszt, órajelet. Bios kapcsolót átpöccintettem.Semmi változás :/ ha ezt visszaküldöm gariba iponhoz megvan az esélye, hogy ők mindent rendben találnak? :/ Mert ugye a másik gépben nem jött elő a dolog +game és tesztek alatt sem.Meg ugye tesztek alatt még ezen a gépen sem.
-
tenroland
csendes tag
válasz
Foxmulder89 #24909 üzenetére
Alapértelmezetten van minden.
-
tenroland
csendes tag
Sziasztok!
ASUS HD7950-DC2T V2 karim van.A mai nap során, amikor elindítottam egy videót ez a kép fogadott.
Restart megvolt kép helyreállt, de film indításnál ugyan ez előfordult másik lejátszóval és filmmel is.Indítottam egy játékot,3dmark,kombustor semmi hiba.Viszont a böngészőbe meg ablak váltásnál ugrál néha a kép és bekerül egy csík is egy pilanatra.
Kivettem a karit, integrált vga val nézve semmi gond.Fogtam a karit beraktam egy másik gépbe ott semmi baja nem volt. Video,film hibátlanul futott rajta, a kép nem ugrált.
Fogtam egy másik kártyát beraktam a gépbe, hátha foglalat.A film hibátlanul indult semmi villogás,csíkozódás.
Visszaraktam az asust.Egy ideig úgy tűnt semmi baj, film elindult.Kiléptem visszaléptem és ez fogadott.Utána kiléptem, villogás abba maradt, újra indítom a lejátszást és hopp megint full csík a monitor.Ilyennel még nem találkoztam, ezért is fordulok hozzátok.Mi lehet a gond?
Annyit még hozzátennék, hogy full csíkozódás alatt rámentem a gépemre TV-vel és látszólag semmi gond nem volt.
Miután megírtam ezt a hozzászólást, most megint indul hibátlanul a lejátszás :S -
tenroland
csendes tag
válasz
DroiDMester #23223 üzenetére
Csak ugye az elkerülte a figyelmem a nagy utánaolvasgatásban h ennyire különböznek az alapfeszek.Aztán sokan írták h alapfesszel simán viszi ezt meg azt.Ebből következtettem...
-
tenroland
csendes tag
Sziasztok!Van egy Asus 7950 DC2 V2 es karim.
Próbálgattam alap fesszel 1050/1500 meg kisebb nagyobb értékek mellett.Volt hogy feszt is állítottam.Innen fórumról több beállítást megpróbáltam, de mindig ugyan az lett az eredménye.Összeomlott a driver, nem bírta.Az is előfordult, hogy tesztek alatt kombustor,3dmark jól ment sőt még játék alatt is de egy idő után fogta magát és elszállt.2 géppel is próbáltam fsp aurum és hexa tápokkal.Esetleg egy bios csere megoldaná a dolgot vagy szimplán nem bírja a kari a tuningot? :/ Most hogy néztem 950/1250 el se bírta :/ -
tenroland
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy ASUS 7950 DC2 V2-es kártyát pár hónapos használtan.Az elején semmi gondom nem volt vele.Gondoltam egy kicsit húzok rajta.Nézegettem hogy viselkedik 800 helyett 900 vagy 1050 körül. Feszhez nem nyúltam. 1050nél a 3dmark beállt és a játékok is elszálltak driver összeomlással.
Visszaraktam mindent alapra, de egy idő után még így is összeomlott elég sokszor a driver + kék halál is fogadott.(A srác akitől vettem hardveraprón megbízható a profilja szerint + azt mondta nem tapasztalt hasonlót, bár nem is játszott vele sokat.)Gondoltam kipróbálom frissen rakott rendszeren (eddig nvidiám volt).Tesztek alatt nem tapasztaltam gondot de játékoknál van hogy lefagy az egész és csak a restart segít.Olyan is volt, hogy ideültem a géphez és le volt fagyva vagy azt vettem észre, hogy kék halálból indult újra ami a videó kártya driverre hivatkozott.
A tápom egy FSP Aurum 700as.A procim 2500k 4,5-ön járatva.Próbáltam azt is, hogy mindent alapra veszek de nem segített.Utolsó reményként még majd megpróbálom egy hasonló gépben tesztelni.
A gondom inkább az, hogy ha visszaküldöm gariba félek, hogy nem tudják előidézni a dolgot vagy nekik nem jelentkezik a hiba.(játékok közben teljesen random a dolog.Van hogy egy órán keresztül semmi baj, de olyan is hogy 10 perc után kifagy.BF 3,Crysis 3,WOT) Már vagy 3 féle stressz tesztet futtattam de egyenlőre semmi fagyás :/ -
tenroland
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy ASUS 7950 DC2 V2-es kártyát pár hónapos használtan.Az elején semmi gondom nem volt vele.Gondoltam egy kicsit húzok rajta.Nézegettem hogy viselkedik 800 helyett 900 vagy 1050 körül. Feszhez nem nyúltam. 1050nél a 3dmark beállt és a játékok is elszálltak driver összeomlással.
Visszaraktam mindent alapra, de egy idő után még így is összeomlott elég sokszor a driver + kék halál is fogadott.(A srác akitől vettem hardveraprón megbízható a profilja szerint + azt mondta nem tapasztalt hasonlót, bár nem is játszott vele sokat.)Gondoltam kipróbálom frissen rakott rendszeren (eddig nvidiám volt).Tesztek alatt nem tapasztaltam gondot de játékoknál van hogy lefagy az egész és csak a restart segít.Olyan is volt, hogy ideültem a géphez és le volt fagyva vagy azt vettem észre, hogy kék halálból indult újra ami a videó kártya driverre hivatkozott.
A tápom egy FSP Aurum 700as.A procim 2500k 4,5-ön járatva.Próbáltam azt is, hogy mindent alapra veszek de nem segített.Utolsó reményként még majd megpróbálom egy hasonló gépben tesztelni.
A gondom inkább az, hogy ha visszaküldöm gariba félek, hogy nem tudják előidézni a dolgot vagy nekik nem jelentkezik a hiba.(játékok közben teljesen random a dolog.Van hogy egy órán keresztül semmi baj, de olyan is hogy 10 perc után kifagy.BF 3,Crysis 3,WOT) Már vagy 3 féle stressz tesztet futtattam de egyenlőre semmi fagyás :/
Olvasgattam itt a hozzászólások között +kerestem is, de konkrét megoldást nem találtam rá.Ha valaki mégis beszélt hasonló témáról és meg is oldották a dolgot, elnézést, hogy újra felvetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Honor Magic V2 - origami
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest