Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pug
veterán
válasz Sontir Fel #71 üzenetére
Azért az a durva, hogy májusban még ennyiért dobálták újonnan, nem a nyár végén kellett volna asszem elpasszolnom
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
-
Pug
veterán
Ebből nálam akkor megint az 50-es végű lesz a befutó, úgy mint a 6900-as esetén
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
válasz Sontir Fel #1987 üzenetére
Elvileg február, rebesgetnek egy január végi (tehát a napokban történő) paper launch-ot, gondolom február közepe végére talán már kapni is lehet párat és március elejére talán még egy kicsit fogyaszthatóbb lesz az ára is /persze ezek erős spekulációk, de talán../
Shikz0 megelőzött
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
válasz Cybertrone #1997 üzenetére
Azért ha visszaolvasol a 6950/6970-es topicban egy kicsit, főleg az elejére/közepére, és van benned egy kis önkritika, akkor lehet csöndben maradsz /mondjuk én úgy vagyok vele, hogy ha Tirexi nem jelenik meg itt, akkor annyira nagy baj nem lehet /
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
válasz Cybertrone #1999 üzenetére
Teljes mértékben
"még a multkor jót beszélgettem vele " hiszi a piszi
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
válasz Cybertrone #2018 üzenetére
Ennyi
-
Pug
veterán
válasz Cybertrone #2033 üzenetére
Azt remélem érzed, hogy az utolsó pár soroddal lényegében definiáltad ezt a fogalmat, csak reverse-be . Senkinek nincsen azzal problémája, ha valaki drága hardware-re költ. Én csak arra adtam választ, hogy igazából azon kívül nem igen lehet senkinek se problémája azzal, hogy a top kártya alatt lévő modell mókolással hozza, vagy majdnem hozza a top kártya teljesítményét, mint akinek b@ssza a csőrét, hogy az illető ezt olcsóbban tudta megtenni. Pontosítok, akinek az b@ssza a csőrét, hogy az is elérheti a kb toppot, akinek nincsen akkora kerete. Emlékszem anno a 6950/6970-es topicban hány olyan nyavajgó 6970-es tulaj volt, aki a 25. levezetés után sem volt képes felfogni, hogy egy ref moddolt 6950@70 az ugyan azt tudja, mint az általa plusz 20K-ért vásárolt 6970-ese.
-
Pug
veterán
válasz Cybertrone #2036 üzenetére
Ha valóban 15-20K lesz csak az eltérés az 50 és 70-es modell között és a 70-esben jóval nagyobb lesz a tuningpotenciál, hát akkor elgondolkodom a 70-esen, azonban ha a kistesó szintén hasonló módon ott lesz a szeren, akkor egyértelműen a pénztárcámra hallgatok majd. Bár nálam sajnos ez úgyis csak nyár elején lesz esedékes, addig meg úgyis minden kiderül
Szlobig: én nagyon remélem, hogy itt is lehet majd "spórolni"
(#2045) Cybertrone: áááá, alapfeszen ez még némely 7970-esnek is nagy falat
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
Ez így ebben a formában nem igaz, elég csak megnézni a 3Dmark11-es listán a 980-as core clockomat, és ez még nem is a vége volt
Természetesen persze, hogy nem mindegyik vitte a 6970-es órajeleket, főleg, hogy a ram chippek nem egyeztek , de a refek többségéből ki lehetett csikarni.
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
válasz Cybertrone #2086 üzenetére
" ha nem az unios konyoradomanyon, amit ugye megint vissza kell fizetni egyszer"
Szerintem nézz utána kicsit
-
Pug
veterán
válasz Cybertrone #2100 üzenetére
Van, csak ahhoz a beszállítóval is olyan kapcsolatban kell állni
-
Pug
veterán
Metro, Crysis2, Homefront....
Persze aki teszem azt 1080p-ben a BF3-ra rátesz egy 16xQ AA-t az ne csodálkozzék...
Senki sem csodálkozott, de ezek szerint Te is elismered, hogy be lehet kajáltatni azt a 1,5 gigát
Szerk: Persze hogy jó vétel lehet egy 1,5 gigás 580-as, ettől függetlenül én most nem vennék 2 giga alatti rammal szerelt kártyát, ha nem akarom azt 1 éven belül lecserélni
És igazából nem az a játékok ramhasználatával a kérdés, hogy most perpill elég-e a másfél giga, mert most még elég. De az eddig PC történelmet tekintve egyértelmű, hogy csak felfele fog kúszni ez az igény és mivel már most vannak olyan játékok melyek lefoglalhatjátk bizonyos beállítások mellett a teljes vRAM-ot, így nem igazán értem min megy ez a meddő vita[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
Úgy látszik nem csak Tirexi az egyetlen akinek a feltűnésétől kell/kellett tartani a topicban
-
Pug
veterán
válasz Cybertrone #2694 üzenetére
Azért pénz nélkül kicsit nehéz lenne
-
Pug
veterán
válasz Cybertrone #2787 üzenetére
3 ilyen venti mellett nem igazán
Nagyon jól össze van rakva az a hűtő
(Persze valóban fülledt házban egy idő után bármi megfő, mondjuk ilyen hw-t nem igen illik dzsunka házba pakolni )[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
A "nyomába ér", de konkrétan még így is picit gyengébb
(#2821) helkis: Ezzel teljes mértékben tisztában vagyok (nyúztam egy pár 6950@70-es kártyát) . Én pont ilyen esetekről beszéltem.
(#2823) BMW001 : Tudom, hogy a nagy átlagról beszélsz, de mivel itt sincs meg a 100%-os ráta, ezért a szerencse továbbra is ott van, mint ismeretlen.
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
válasz Sontir Fel #2841 üzenetére
Ennyi....
-
Pug
veterán
Nézd, már valóban kezd túlmenni egy határon az itteni szájkaratéd.
Vettél egy kártyát, Te örülsz neki, mi örülünk, hogy örülsz.
Igen, az általad vásárolt terméket túlhajtás során közel azonos teljesítményszintre lehet hozni, mint egy referencia, gyári értékeken üzemelő 7970-est. Ergó egy jól megcibált kártyával elérted a "TOP" egy chip-es kártya stock teljesítményét. Ezt mindenki felfogta, pont.
Az már más kérdés, hogy a 7970-esben szintén brutális túlhajtási potenciál lakozik. Arra kérünk, hogy ezt pedig Te próbáld kulturált emberi lényként felfogni. Mert, mint itt már mások is mondották volt, ez elméletileg egy szakmai fórum és nem egy óvodás játszótér.[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
válasz Cybertrone #3496 üzenetére
Mindenki olyan terméket vásárol amilyet szeretne és amilyet megengedhet magának. Ezt el kell fogadnia mindenkinek.
Bár az egész "7950-est vettem, mennyire jól döntöttem" önigazoló fáklyásmenethez az is hozzátartozik, hogy anno a delikvens megkérdezte, hogy melyiket lenne érdemesebb választani. Mikor elmondtuk neki, hogy a 7950-es nem unlockolható, úgy mint a 6950@70 esetében volt ismeretes, akkor elsőre elment a kedve az egész 7900-as szériától, aztán úgy döntött, hogy a minimális (az adott árszegmenst nézve) árkülönbözet ellenére mégis inkább a 7950-esre teszi le a voksát.
Jilian:
Én most is csak azt tudom mondani, mint akkor. Ha neked is ennyire a maximum kisajtolható teljesítmény a fontos (és mivel folyamatosan a 7970-es "utolérésén" és annak bizonygatásán fáradozol ezért úgy tűnik, hogy igen), akkor sokkal több értelme lett volna egy 7970-esre benevezned. Te máshogyan döntöttél, vagy békélj meg vele, hogy igen is van gyorsabb egy chip-es vga pillanatnyilag a birtokodban lévőnél, vagy add el és vegyél egy 7970-est, ennyi a történet....
Cyber: azért a 6950@70 esetét azért nem érdemes idekeverni, mivel ott valóban felesleges volt plusz 20K kiadni, ha az ember be tudott szerezni egy moddolható példányt, itt eről szó sincs.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.