- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
gaben82 #25378 üzenetére
Persze, hogy tök fontos védekezni az ESD ellen, de azért az úristen, kössük magunkat a radiátorhoz, mert húdemennyire baj lesz is túlzás.
A mérnököknek is igazuk volt, de tegyük hozzá, sokkal rosszabb dolog is történhet, minthogy a usernél tönkremegy az ESD után, például az, hogy nem megy tönkre, és elkezd mondjuk egy bizonyos funkciónál bohóckodni.
Instabilitás, egy-két apróbb furcsaság, bármi előfordulhat. Én az ilyen meghibásodásokat rühellem a legjobban, marha nehéz előidézni, bizonyítani, de az életed meg tudja keseríteni.
Egyszer sikerült is amúgy egy jó kis ESD csapást mérnem gondatlanságból egy memóriamodulra, hú de nagyon beszartam, de szerencsére nem lett baja, egy egész hétig teszteltem utána memtest-el...
-
BeLucZ
addikt
válasz
gaben82 #25067 üzenetére
vagyunk így egy páran ezzel....
(#25071) asdxv : talán a boldog tudatlanság és hozzá nem értés ?
esetleg még a kellő mértékű e-penis hossz tudata lehet kielégítő mértékű
nem okolok senkit se, mert én is kipróbáltam de a saját szememmel láttam hogy mekkora ótvar ez az AFR még 2013-ban is, felejtős
-
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
gaben82 #22276 üzenetére
Miröl beszélsz,informatikusvagyok aki lass
aán
16 éve tolja
a dolgokat.4-én értették egyet
a véleményemmel és ha10-ed annyi kreativitás+tudás
állna mögötted,
akkor tal
án elviselném
a cinizmusodat.bill-t lehet utálni vagy sem de nálla nagyobb mogol nincs aki ennyit tett volna az informatikáért.szerintem biztos kiadna egy szarBb rendszert csak a profitért mikor percenként keres több miliot.az hoy a win8 lassabb az csak user error szerintem és ezt ne vedd személyeskedésnek mert semmi baajom veled -
daveoff
veterán
válasz
gaben82 #22161 üzenetére
Nálam nem volt ilyen probléma, nem tudom mi lehet nálad. Hidd el én is észreveszem a különbséget, ráadásul én monitorozom is, nálam semmit nem lassultak a játékok. Maga a win8 pedig szvsz. sokkal gyorsabb, nekem a hangkártyámmal voltak gondok, azért raktam vissza a win7-et.
-
válasz
gaben82 #19478 üzenetére
Nem kell nekem a CF
. Amennyit játszok...
A 6950-em-el is elvagyok C3-ban, nekem tetszik, felbontásokon (lehet én vagyok béna), de nem érzékeltem a különböző beállításokkal az FPS különbségeket. Igen volt, persze hogy kevesebb full-on, de én nem vettem észre annak ellenére hogy láttam a Fraps infója alapján hogy kevesebb.
Csak szeretnék újítani egyet.(#19479) szasanyi
Köszönöm, emésztem az infókat
-
pcsabat
őstag
válasz
gaben82 #19211 üzenetére
lehetséges
. Viszont olyan kereszthuzat van a házban (elölről befele 2*12 cm, hátul kifele 1*12 cm venti, aluról befele 1*14 cm, felfele ki 2*12 cm), hogy lehet ez is sokat számít. Mikor játszom szabályosan érzem, hogy felül tolja ki a két venti a meleget rendesen (a gép és az asztal között jó pár fokkal melegebb van mint a szobában
)
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged