Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sontir Fel
őstag
válasz kovsol #12627 üzenetére
Erdekel a dologban rejlo lehetoseg. 90-95k korul elmenne az enyem, es araban lehetne kb valtani. Amugy nagyon elegedett vagyok a kartyaval, igy is eleg jelenleg. Kesobb meg akar kaphatna egy testverket, bar a 750es corsair tappal lehet hatareset lenne a project.
(#12626) kockaharcos : tyuuu ez nem itt van, nagy neha jarok arra munkazas kozben, majd bekopogok
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
-
frame>24
addikt
-
nagyúr
válasz kovsol #15103 üzenetére
hát kiváncsi leszek a tahiti le -re mit mutat nálad?
meg arra hogy fogja dobálni az orajeleket meg a feszt a Boost nálad!
amúgy ha húzod a gpu.t akkor már nincs boost csak marad az idegesítö része hogy ha nem tolod ki maxra a power limitet akkor nálad is fogja dobálni lefelé az orajeleket hiába húzod fel mondjuk 1100.ra a gpu.t visszafog menni sokszor alap orajelre! De reméljük a LE nem így fog viselkedni bár nagy az esély rá mert többet kajál mint a nagyteso 7950
-
BeLucZ
addikt
válasz kovsol #15629 üzenetére
az hogy egy szar költséghatékony kék nyákos "referencia" karit kaptam amin voltaget se lehet állitani, referencia hűtő egy nem teljesen referencia szanaszét spórolt gané kék PCBre, nagyjából ennyi, holnap megyek a rendes fekete nyákos asus 7970 refért, ja és még mellé anti tuning szar is a his, 1050/1600 volt a vége alapfeszen ami a szánalmas kategória alja
-
daveoff
veterán
válasz kovsol #15693 üzenetére
Ha megteheti, akkor miért akarjátok lebeszélni, egy jobb, és sokkal időtálóbb prociról
(#15695) Rabbitf_24: i5-3770k CF-hez alap az i7, de Te tudod! Keress neten egy hivatalos tesztet ahol i5-el tesztelnek CF rendszert, szerintem nem találsz....
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
BeLucZ
addikt
válasz kovsol #15698 üzenetére
én akkor se vennék 3770k-t ha telne rá, nem kell a ht, csak a nyűg van vele és 30kval drágább én meg ugyis csak játszani használom a gépet, ahol csak lassít sokszor
(#15700) Rabbitf_24 : látom ragaszkodsz ahhoz a matrixhoz naqyon biztos hogy megéri a horror felárat, nem megy ám jobban mint a ref... legalábbis nem törvényszerű, ugyanugy lehet rajta rossz gpu és batár 3 slotos
[ Szerkesztve ]
-
Tomix24
addikt
válasz kovsol #15985 üzenetére
Itt mire gondolsz? Ha felinstallálod a Sniper V2 Benchmarkot, akkor ez a Default beállítás. Vagyis nem nyúltam semmihez, csak elindul, a végén dob egy AVG FPS-t és kilép. + ott a log file.
1080p a kijelzőm natívja. Mire gondolsz pontosan?
Ezen beállításon 7850 és 7870-es karikkal is mértek a másik fórumon. ~33 és ~43FPs-t tudnak max. A Tahiti 45 körül. A 7950 más tészta..
[ Szerkesztve ]
-
-
ThodEE
őstag
-
senior tag
válasz kovsol #16599 üzenetére
60-80fps sima FXAA val simán megvan... nem kell ide High.... Very High on is megy annyit...
Ezt a Eredményt arra írtam hogy 8xAA mellett is szépen megy... FarCry 3 is így beterheli ha nem jobban....
De mégis csak 8xAA a maximum Grafika
Olyan mint Metro 2033 nál a 4x AA Extra dolog...[ Szerkesztve ]
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
Pala
veterán
válasz kovsol #19856 üzenetére
Na ezekre én is kíváncsi lennék!
Én is teljesen CCC-határokon belül tuningolok csak, viszont fut mellette az AB, amiben csak feszt csökkentettem, illletve ventit szabályzok + hőrmérséklet-kijelzésre használom. Nekem sajnos "muszáj" használnom valamilyen progit ventivezérlésre, mert a refhűtő gyári vezérlése elég gyatra, kb. megvárja, míg a gpu legalább 90 fokig melegszik, és csak utána kezd(ene) el érdemben felpörögni. Vagy tojjak rá magasról és nyugodtan használhatom gyári vezérléssel is, nem lesz baja hosszabb távon?
Powertune 0%-on van, hozzá se nyúltam.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz kovsol #19856 üzenetére
Hivatalosan ez is garanciavesztés, de mivel a PowerTune profil nem módosul, így ezzel az AMD-nek annyira nincs gondja. Ezért van ez így benne a Catalystban.
Ha a 3rd party tuningprogramon csak egy MHz-en is emelsz, akkor a gyári profilt le kell váltani a 3rd party profilra. Ez viszonylag gyorsan megvan. Ilyenkor a kari órajele felugrik 3D-ra, majd vissza 2D-re. Ezzel a profilcsere megvolt.
Az Afterburnernek muszáj lecserélni a profilt, mert a Catalyst profilja nem engedi a feszültségemelést.Nem durvák azok. A a legtöbb hardver nagyjából 100-120°C-ra van kalibrálva. Ez az a végső érték, amit még elvisel, de már rezeg a léc. Mivel a PowerTune működése ettől függ, így muszáj megváltoztatni a határokat, mert a rendszer specifikációja zárt. Egyedül az AMD tudja hogyan működik. A gyártók csak hackolnak rá egy profilt, amit úgy tesznek agresszívvá, hogy megnövelik a hőlimitet 50%-kal.
Ha nem lenne zárt a PowerTune, akkor sokkal biztonságosabban is meg lehetne ezt oldani, de az AMD nem adja ki a speckókat még a partnereknek sem. Gondolom nagyon egyszerű a rendszert lemásolni, és nem akarják, hogy a legnagyobb előnyüket a konkurensek átvegyék.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz kovsol #19890 üzenetére
Furcsa. Amikor bemutatták, akkor a Pitcairnhez mondtak támogatást. Majd lekérem a PC Partner párosítását.
A szoftveres órajelkijelzés 5 másodperces mintavételekkel dolgozik. A profilváltás 2 ms-ossal. Annak az esélye, hogy pont akkor legyen mintád az órajelről, amikor profilt vált igen csekély. A szoftveren keresztül nem számol be minden egyes momentumáról a kártya, mert az túl sok adat lenne.
(#19893) kovsol: Ez nem magyarázza, hogy miért a Pitcairnhoz volt írva a CF. Ez csak azt jelenti, hogy valaki hibázott.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
-
nagyúr
válasz kovsol #24012 üzenetére
kovsol, TTomax : Sajnos nem működik Peidg jó lett volna de nem...
Mind a 4.db 16X SLOT -ban próbáltam TV-Tunert, és X-Fi Titanium hang kártyát és nem ismerte fel bármelyikbe bármilyen variációba próbáltam
Tudom hogy kéne működni Maximus III -ban(meg Asrock Z77 Extreme4 -be) is használtam 16X slot ba ezt a hangkarit és tunert is ott működtek, de itt Maximus 4 -ben nem!)pedig a PCIe kapcsolókkal is szórakoztam de úgyse történt változás!
De a BIOS -ban is megnéztem ott is csak a VGA -kat jelöli! és látja
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
válasz kovsol #24095 üzenetére
Jogos,
Csak ilyen képem van róla perpill, a lényeg, hogy nem vészesebb normál beszerelés esetén a hajlás, mint más méretesebb hűtők esetén.
(#24096) Macka:
Ha rögzítésnél jó szögbe állítod a tartót, akkor oldalról kissé ráfeszül a bordára, így meg lehet vele támasztani.
[ Szerkesztve ]
-
L1ZRRR
senior tag
válasz kovsol #24964 üzenetére
Persze, én 1 szóval nem mondtam h nem bírja, csak megjegyeztem, hogy azé a gép alá már dukálna az a táp.
Egyébként én is csak pozitív véleménnyel vagyok róla, haveromnak is olyanja volt az előző egy 670-el.You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest