- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
SteaMMouse #41499 üzenetére
Neked nem az van hogy ha lemegy készenlétbe, akkor utána nem kapcsolja vissza a képernyőt? Volt ilyen hiba is, ezt azt hiszem zerocore-nak hívták, de lehet hogy tévedek. Haverom most vett nemrég 7870-est és neki is ez a gond, azt nem tudom milyen márkájút.
-
SteaMMouse
csendes tag
válasz
Steve198310 #41498 üzenetére
Ebben az esetben nem erről lehet szó. Félreérthettem valamit. Rendben, köszönöm és azt hiszem megynugodtam! (:
-
Steve198310
őstag
válasz
SteaMMouse #41496 üzenetére
Ez így nem 1 értelmű. A BS az amikor játék közben elmegy a kép hang beragad meg megfagy. És nem jön vissza csak ha kikapcsolod a gépet
-
SteaMMouse
csendes tag
Sziasztok!
Nekem otthon egy Sapphire 7850-em van. De ugyanúgy produkálja a már fentebb ismertetett ,,Black screen" anomáliát OS és játék indítása után.
Kérdés: -Befolyásol ez valamit? Mármint most rendben van 1-3 sec fekete képernyő, de kihatással van teljesítmányre, fogyasztásra vagy esetleg valami késletetett hatás/veszély, akármi?
Ha igen akkor gari és csapjak az asztalra? Vagy inkább ne is próbálkozzam a sapphire szériával?
Köszi a válaszadóknak! -
Joe Swanson
senior tag
válasz
Steve198310 #41445 üzenetére
Egyszóval: Frankó. Hűtése halk, hőmérséklet max. 55-60 fok. Nincs kép csíkozódás. Ajánlott.
-
"It's been a while since I used dual 5970s OR ATI. So am going off memory....
To change powerplay:
1 Open CCC and choose Overdrive tab, unlock (by clicking on the " Gold Key" icon)
2 Go top options, profile and choose profile manager.
3 In the composition tab, choose "The following settings" and in the "ATI Radeon HD 58xx/57xx series "make sure only ATI overdrive is checked.
Then enter a profile name,then save and close it (Do not activate).
4 Go to C:\Users\Your UserName\AppData\Local\ATI\ACE\Profiles (It's hidden so make sure you unlock hidden files and folders)<Feature name="CoreClockTarget_0">
<Property name="Want_0" value="15700" /><Feature name="MemoryClockTarget_0">
<Property name="Want_0" value="30000" />By changing these 2, your idle 2D clocks changes. Make sure to activate the profile in CCC when you make changes.
To change ULPS:
1 Go to regedit (start>search programs and files>"regedit")
2 In drop down menu: find file>type "eneableulps"
3 For ALL instances (keep pressing F3) change the "1" value to a "0".
4 Reboot.Good luck. "
így
-
Hát az enyém ref kártya ,gyári ati biossal (shapphire). Mindkét ramot kezeli, szvl amig nem kap újat ,probálkozhat a nem gyári biossal, max lementi az övét és ,ha gar vagy ilyesmi probléma van vissza rakja a gyárit , ha meg szét halt a kártya úgysem a biost nézik.
magyarul más gyártó biosát is rá rakhatja ha ref és ua az a ram minden...
anno én szokraoztam ilyenekkel a tuning miatt ...
-
válasz
Steven #41489 üzenetére
ha nem akarsz biost frissíteni
nem tud, mert nincsen még frissebb.@(#41491) Steven
ha a nem gyári bios-on azt érted, hogy magának szerkeszt egyet, akkor az sajnos nem működik. a 39-es és 41-es bios között vbe7-ben pl. nem látszik különbség, csak a verziószámban (frekvenciák, feszültségek egyeznek)
-
válasz
Frozzy #41480 üzenetére
mint ahogy írta más is ... bios update 41 es re + legujabb ati driver.. nekem ez megoldotta... nem remeg a kép... viszont igazad van... mem szorakozik legyeszerübb módszer hogy ki kapcsolod a vga energia takarékos módját idle 30w többet fogyaszt , ha nem akarsz biost frissíteni...
@EnterR
Ki derül... ha szét hal a gép akkor kell !Amúgy érdemes egyenként tesztelni elöbb a gpu, megnézni mi a vége aztán a mem...vagy fordítva...
-
az adapter name rész lehet nálad különbözik, az egyel feljebb lévő mappában a profiles.xml-ból kell kinézni a helyes értéket. (igazából onnan is kimásolhatod az egész részt, de ügyelni kell arra, hogy az xml szerkezet a végén ugyanaz legyen, mint amit az előző hsz-emben látsz.)
és persze manuálisan kell megadni az értékeket, ez előző hsz-ben véletlenül pont a gyári beállításokat hagytam benne, első körben én a memoryclocktarget want_0-t szerkeszteném 30000-re (300MHz)-re.
(érdemes kipróbálni a 45000-et is, nekem avval szinte folyamatosan remegett a kép)
-
marquuard
veterán
Ha emelném az órajelet 1150/1500-ra akkor kell feszt emelni?
-
válasz
Frozzy #41485 üzenetére
frissíts vbios-t és használd a 13.12-es catalyst-et. ezek megoldják, mostmár nagyon úgy tűnik. így nincs szükség a frekvenciaemelésre.
jah, hogy a giga még nem adott ki update-et.
akkor a következőt akarod csinálni.
catalyst-ban létrehozol egy profilt valamilyen néven (xyz), utána megnyitod az xyz.xml aC:\Users\<windows felhasználó név>\AppData\Local\ATI\ACE\Profiles alatt és belemásolod ezt:
<Profile>
<Caste name="Graphics">
<Groups>
<Group name="Overdrive5">
<Feature name="TimeUnlocked" />
<Feature name="OverclockEnabled">
<Property name="OverclockEnabledProperty" value="True" />
</Feature>
<Feature name="AutoTuneSupport" />
<Feature name="CoreClockTarget_PCI_VEN_1002&DEV_6810&SUBSYS_E271174B&REV_00_4&3A49DA0C&0&0010A">
<Property name="Want_0" value="30000" />
<Property name="Want_1" value="107000" />
</Feature>
<Feature name="PowerControl_PCI_VEN_1002&DEV_6810&SUBSYS_E271174B&REV_00_4&3A49DA0C&0&0010A">
<Property name="Want" value="0" />
</Feature>
<Feature name="MemoryClockTarget_PCI_VEN_1002&DEV_6810&SUBSYS_E271174B&REV_00_4&3A49DA0C&0&0010A">
<Property name="Want_0" value="15000" />
<Property name="Want_1" value="140000" />
</Feature>
<Feature name="CoreVoltageTarget_PCI_VEN_1002&DEV_6810&SUBSYS_E271174B&REV_00_4&3A49DA0C&0&0010A">
<Property name="Want_0" value="875" />
<Property name="Want_1" value="1225" />
</Feature>
<Feature name="MemoryVoltageTarget_PCI_VEN_1002&DEV_6810&SUBSYS_E271174B&REV_00_4&3A49DA0C&0&0010A">
<Property name="Want_0" value="0" />
<Property name="Want_1" value="0" />
</Feature>
<Feature name="FanSpeedProtocol_PCI_VEN_1002&DEV_6810&SUBSYS_E271174B&REV_00_4&3A49DA0C&0&0010A">
<Property name="FanSpeedProtocolProperty" value="Percent" />
</Feature>
<Feature name="FanSpeedAlgorithm_PCI_VEN_1002&DEV_6810&SUBSYS_E271174B&REV_00_4&3A49DA0C&0&0010A">
<Property name="FanSpeedAlgorithm" value="Manual" />
</Feature>
<Feature name="FanSpeedRPMTarget_PCI_VEN_1002&DEV_6810&SUBSYS_E271174B&REV_00_4&3A49DA0C&0&0010A">
<Property name="Want" value="1168" />
</Feature>
<Feature name="FanSpeedPercentTarget_PCI_VEN_1002&DEV_6810&SUBSYS_E271174B&REV_00_4&3A49DA0C&0&0010A">
<Property name="Want" value="36" />
</Feature>
</Group>
</Groups>
<Adapter name="PCI_VEN_1002&DEV_6810&SUBSYS_E271174B&REV_00_4&3A49DA0C&0&0010A">
<Aspect name="Overdrive5" />
</Adapter>
</Caste>
<Caste name="Fuel">
<Groups />
<Adapter name="FuelAdapterUDID" />
</Caste>
<Caste name="Platform">
<Groups />
<Adapter name="PlatformAdapterUDID" />
</Caste>
</Profile>ha ezekkel a beállításokkal nem jó, akkor a CoreClockTarget és a MemoryClockTarget Want_0-s value-it akarod átírni. a 15000 jelent pl. 150 MHz-et a végén a fájlt írásvédetté teszed és catalyst-ban kiválasztod az xyz profile-t (rákattintasz az oldalsávban).
lehetséges, hogy az AMD overdrive-ot is engedélyezned kell (nekem alapból volt, ezért nem vagyok biztos)
-
Frozzy
őstag
-
válasz
juve600 #41476 üzenetére
itt kicsit túl van bonyolítva mert csak egy dos kell rá másolod a az exe-t meg a romot azt csá
a parancs meg ez...
1 Card:
If you only have ONE card, then use this command:
atiflash -p 0 biosname.romMulti Cards: (This will flash ALL video cards)
If you have a multi card setup, then use this command:
atiflash -pa biosname.rom
ami fontos mentsd le a biost mert ha elbaszod késöbb azzal újra lehet éleszteni a vga-t!!!! -
juve600
nagyúr
title
MSI Live Update 5
type
Utility
os
Win8.1 32, Win8.1 64, Win8 32, Win8 64, Win7 64, Win7 32, Vista 64, Vista 32, XP 64, XP 32
language
English
update
2013-11-11
description
• Online update BIOS/Driver/Firmware/Utility.
• Live Monitor auto-detects and suggests the latest BIOS/Driver/Utilities information.
note
Utility Update only for MSI Mainboard Utility Only
version
5.0.111
size
3.43 MB
file
LiveUpdate.zipezt használja valaki ???
-
belinho
senior tag
válasz
DokiBaxxi #41475 üzenetére
Anno mikor játszottam vele próbálgattam a beállításokat, hogy minél jobban fusson. Próbáltam 2maggal magas órajelen és 4 maggal is. 4magos beállításon javult valamit 5-8 fps-el több lett, mint 2maggal.
Sajnos ilyen a játék, meg sok minden függ a helyszíntől is, de hangulatos.
Viszont az, hogy egy magot használ az nem igaz, egy maggal nem próbáltam, de úgy szerintem játszhatatlan lenne. -
juve600
nagyúr
üdv
r9-270x bios cseréhez tudna adni valaki leirást,linket stbthx
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Grave_444 #41468 üzenetére
Azt én értem, hogy nem lesz több FPS-em, de a 3350p nem hajtja ki rendesen a 270X-et
Pont annyival fogja jobban kihajtani, (az a 10-15%), hogy ahol leesik 50 alá az FPS BF4-ben, meg ahol AC4-ben 100%-on dolgozik az 1.mag, ott megnöveli a min. FPS-t, és akkor nem fog zavarni, hogy laggol. Legalábbis reményeim szerint
(#41472) belinho
Pedig annyit használ. Itt írtam, megnéztem PlayClaw-val -
törölt tag
Sapphire R9 270x karit alul lehet feszelni? Korábban már kérdeztem , de nem válaszoltak.
Valaki próbálkozott már vele? MSI AB nem engedi a feszt babrálni...
-
-
Frozzy
őstag
válasz
Steve198310 #41433 üzenetére
ugyan ekkora lenne a mellény csak másik fázisban.. kb már a gépet kidobtam volna az ablakon.. és még szent este is a garancia miatt hívtam volna a boltot.. de szerencsére bejött a giga.. klántársamnak 7950 giga van.. áradozott róla.. én meg igazából első normális gamer kártyám mondom akkor legyen giga.. alapból bejött, hogy 3 ventis nagy dög tényleg van "terpesztése
aztán a felépítés is begyere volt.. úgy voltam vele, hogy ha relatíve olcsóbban veszek jobb kártyát hülyének is megéri.. ÉS TÉNYLEG
de egyébként sapphire-t is szivesen vennék de minimum Vapor-x vagy Toxic.. a DUAL-X nekem anyira "fapados" verziónak tűnik mintha éppen, hogy referencia hűtő helyett rálökték volna ezt, hogy "nézzen is ki valahogy" címszóval eladják.. MSI-ről alapból rosszakat hallottam/olvastam.. így inkább nem (klán társnak 7970 MSI lighting van.. panaszkodik is néha, hogy olyan mint valami porszívó.. meg néha zörög.. már csak ezért is nem MSI lett..) XFX sem lett volna rosz.. tápot vettem most belőle 550-est.. seasonic belsővel szereltek és ADDA venti van bennük.. kb elnyűhetetlen páros.. megérte az árát nagyon is.. de VGA terén nem tudom, hogy ott, hogy teljesítenek.. ASUS fronton nekem a DC2 TOP alapból nem tetszik.. egyszerűen csak rá van lökve a hűtés és csókolom.. tehát nekem a szememet szúrja.. így inkább maradtam a gigánál.. az minden szempontból "kielégítő" volt számomra
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Dany007 #41465 üzenetére
Ettől még jó játék, én másodjára viszem végig és leköt, hangulatos
Grave
Oké, csak próbáltalak megcáfolni, hogy kisebb felbontáson nem lesz kisebb FPS. Ettől függetlenül szerintem is hülyeség 7970-et venni kis felbontásra.
De akkor ha azt kihajtja a 3470 1680-on akkor a 270x-et is ki kell, hogy hajtsa, ugye? -
Dany007
veterán
válasz
DokiBaxxi #41462 üzenetére
De ez így nagyon gáz a játékra nézve.
Ilyen esetben nem cpu csere kell, hanem normálisan megírt játék. Ma már szinte mindenki akit egy kicsit foglalkoztat a játék többmagos cpu-t használ.. Sőt már irodákban is gyakori lehet legalább egy dual core intel.
Erre kiadnak egy játékot ami csak 1 szálat használ ki igazán... vicc. Le se töltömmondjuk 1280-on nem érdemes játszani ma már.. Az már nagyon oldschool...
-
Grave_444
nagyúr
válasz
DokiBaxxi #41462 üzenetére
Aki 7970-et használ 1680-on meg 1280-on annak úgy kell, kb 7870 teljesítményét kaphatja.
AC IV-re ne alapozz, szinte biztos vagyok benne hogy egy 3470-3570-el se menne 70% fölé látványosan annál a résznél. FPS dropnak nem kéne lennie, lehet nálad is driveres gond van.
-
DokiBaxxi
őstag
Hmm, itt is egy HD 7970-et hajtanak egy i5-3470-nel, 1680-on és 1280-on is. Akkor csak ki kell, hogy hajtja az R9 270X-et
Akkor lehet, hogy be is ruházok egyre
(#41460) Dany007
Valóban annyit tud, megnéztem. Az első mag dolgozik, a másik 3 meg max. 50%-on lazsál.
Egyébként amint eléri az 1. mag a 100%-ot(Ez volt már 75%-os GPU kihasználtságnál is és 95%-nál is, de volt, hogy pl. 85%-nál 70%-on ment) azonnal el kezd laggolni a játék, és jön az FPS drop. Ez is mutatja, hogy kell a CPU csere -
Steve198310
őstag
A tököm ki van ezzel a várakozással
Már IGP-vel játszom az underground 2 unalom űzőnek de már ezt is unom
-
Steve198310
őstag
válasz
Joe Swanson #41443 üzenetére
Még én is gondoltam az MSI R9 270x gaming-re. csere esetén egész jónak tünnek. Mondj róla valamit
-
DokiBaxxi
őstag
Van itt olyan egyébként, aki az R9 270X-et egy i5-3470-nel hajtja?
-
marquuard
veterán
Ez beszarás
Játszom a Ghosts-ot optimális beállításokkal (medium). Gondoltam felrakom a grafikát extrára, FullHD felbontás, motion blur, distortion, stb. Tehát a szűrésen kívül minden max. És azt vettem észre, hogy sokkal gördülékenyebben fut a játék, mint mediumon. De az FPS-en is jelentősen feltűnő.
Na akkor hogy van ez?Gigabyte R9 270X
-
BogyóBP
addikt
válasz
Pancsermeste #41438 üzenetére
Én a játékmenetre gondolok nem a grafikára..
-
BogyóBP
addikt
válasz
Pancsermeste #41435 üzenetére
Én minden feltoltam maxra a COD Ghosts ban és semmi gond nincs a grafikával. Csak maga a játék borzasztó nevetséges.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Pancsermeste #41435 üzenetére
Nem, terrain detail normalon
De nem maszatolódott semmi, rögtön puff szürke háromszögek meg nincs célzó a fegyón. Konkrétan hiányzik a textúra
De ha átváltok másik emberre, ott a textúra, meg nincsenek háromszögek. Visszaváltok, nincs textúra, vannak háromszögek(mégegyszer hangsúlyozom, nem steve féle, hanem egész képernyőt betöltő, szürke háromszögek). Érted?Ja és más is jelezte az eltűnő célzó problémát. Csak a nyúlványokat nem
-
Pancsermeste
őstag
válasz
DokiBaxxi #41434 üzenetére
Na nem azért, de legelőször én is csak azt vettem észre, hogy a távcső optikája beszürkült, aztán később, mintha be is lenne töredezve, még később a karom és a fegyver textúra elkezdett maszatolódni, és csak ezután jöttek a háromszögesedő villogások.
Maximumon van a tessellation? vagy Teraian detail vagy mi a szösz? Mert akkor jön ki leginkább!Ja és még valami!
Ha tényleg driver hiba, akkor ha újra indítod a géped, akkor is fogja csinálni ugyan azon a részen. Ha viszont újraindítás után nem csinálja, akkor.... -
DokiBaxxi
őstag
válasz
Pancsermeste #41429 üzenetére
Csak a Ghosts alatt csinál ilyen anomáliákat. Illetve nem is a killcam volt szürke, ez úgy szokott menni, mikor elkezd hisztizni, hogy csak egy bizonyos embernél tűnik el a célzó a fegyverről, illetve csak akkor volt szürke meg villódzó a kép(nem úgy, mint ahogy steve-nél, hanem az egész kép olyan 10db szürke háromszögből állt, a kép közepéből indultak ki a 3szögek
), amikor azt a bizonyos embert néztem. Szóval ez ilyen game meg driver f*szság
(#41431) proci985
Majd lehet, hogy rápróbálok -
Milgram1
aktív tag
Hello,
Levagyok maradva. Most mi a problema az R9 270X-ekkel? -
Algotis
addikt
válasz
bakosadams #41424 üzenetére
99%=100%
Nem a matematikaban -
z0l1ka
aktív tag
válasz
Proci biztos nem ,Mantle még nincs..egyébként jó neked ,hogy 99% -on tudod hajtani a VGA-t
Nekem meg ilyen 50-70%-on van pl AC4-be
-
isizakhi03
tag
válasz
Most jól értelmezem az a gond, hogy nem 100%, hanem csak 99%?
-
bakosadams
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne felétek. Nemrégiben birtokosa lettem egy Giga R9 270 OC kártyának. HD7790-ről történt a váltás a szűkös 1GB memória miatt. Több évben gondolkodtam és ez tünt a legjobb választásnak új kártyák közül. FX 8320 ketyeg mellette 4.0Ghz-en és bármilyen programot, játékot futtatok a GPU kihasználtság 99% és nem 100% ahogy azt eddig megszoktam. A felbontásom relatív alacsony 1600*900
A kérdés:
- A felbontás miatt nem terheli maxon a GPU-t
- Driver hiányosságok esetleg működik már az AMD Mantle optimalizációja???
- Processzor kevés neki??? (bár ezt erősen kétlem)Remélem tud valaki választ a kérdésemre.
Köszönöm előre is! -
-
DokiBaxxi
őstag
Ez a 13.12-es driver elég gagyi. Viccesen gagyi
Eszméletlen milyen bugok vannak a Ghosts-ban. Killcam tiszta szürke meg villódzó volt az előbb, meg a fegyveren nem látszik a célzó, ilyesmi apróságok
Értem, miért drágább az nvidia. Ott van normális driver
Ha ezt helyrehoznák az AMD-nél boldogan választanám legközelebb is őket
-
Womb
senior tag
Tapasztaltam, (kétszer is
) meg is sült a cucc. Garanciában cserélték (8800GT). Veszélyes dolog, nagyon érzékenyek ezek a memóriák, ha nem kapnak megfelelő hűtést.
Így hogy még nem történt baj, szerintem megér egy telefont...szerk: Ha garis, inkább nem nyúlnék hozzá. Akár bele is köthetnek ha észreveszik, hogy nem a gyári megoldással van rögzítve a hűtés.
-
=HG=
addikt
válasz
BogyóBP #41416 üzenetére
Mi ebben az érdekes? Ennyi az ára..
Sőt..inkább 60 ezer.... Mondjuk, ha a tipus pontosan van írva, akkor már nem annyira...
-
BogyóBP
addikt
-
válasz
Pancsermeste #41411 üzenetére
fan profile-t. egy csomó %-on "lüktetően búg" ezért egy olyan profilt vettem fel, aminél ezeken a %-okon nem sokat tartózkódik a venti.
ezt persze lehetne windows-os sw-ból is, de én jobban szeretem, ha az ilyenek minél mélyebben vannak beállítva. pl. már boot közben is működik, nem fut emiatt még egy progi, win telepítés után is megmarad, stb.
-
Cseneles
őstag
válasz
Cseneles #41410 üzenetére
Megtaláltam
Gigabyte R9 270X F2 Bios
-
marquuard
veterán
62 fok normális 99%-os kihasználtság alatt? R9 270X
-
Frozzy
őstag
valaki nem tudja hogy az msi afterburner progit wifi remote ként, hogy lehet használni ?
próbáltam megcsinálni már telefonon is fent van. de valamiért azt írja ki, hogy nem tudja indítani a szervert gépről mert a file-t már progi használja :S valahogy nem sikerül..
valaki tudna segíteni ??
illetve nincs olyan progi, hogy így telefonon keresztül tudnám nézni hőfokokat használatokat stbstb ?
-
BogyóBP
addikt
válasz
ALONSO11 #41350 üzenetére
Eredetileg a garancia is a te szemszöged hivatott jelenteni, vagyis hogy a gyártó annyi időt (jelen esetben 3 év) szavatol a termék hibátlan működéséhez. Tehát szavatolja hogy 3 évig nem szabadna a kártyának tönre mennie. De ez is csak egy széles túlzás szóval..Vannak 10 éves alaplapok amik a mai napig mennek és pár hetes cuccok is amig kifekszenek pár hét után.
Én azt mondom szerintem ha az embernek van egy jó tápegysége akkor igazából nincs mitől tartania.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiMedia lejátszók
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest